Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na Flamingo ook ander target PSV peperduur: ‘Niet goedkoop om hem los te weken'

Laatste update:

PSV wil zich komende zomer versterken met een nieuwe buitenspeler. Door het winterse vertrek van Yorbe Vertessen zitten de Eindhovenaren momenteel dun in de vleugelaanvallers, terwijl het nagenoeg vaststaat dat Johan Bakayoko na dit seizoen een fraaie transfer gaat maken. Volgens Voetbal International heeft technisch directeur Earnest Stewart twee spelers uit de Eredivisie in het vizier.

Rik Elfrink schreef eind maart namens het Eindhovens Dagblad dat Couhaib Driouech een optie blijft om de selectie van PSV komend seizoen te versterken, maar de club kijkt ook verder. Zo zou ook Osama Sahraoui al eens als mogelijkheid bekeken zijn, plus ‘een voor de buitenwereld nog onbekende optie voor de rechterkant’.

Voetbal International-journalist Marco Timmer bevestigt dat Driouech en Sahraoui in beeld zijn bij de koploper van de Eredivisie. “Hoewel Couhaib Driouech nu geblesseerd is, is het aannemelijk dat PSV zich na dit seizoen toch opnieuw voor de buitenspeler van Excelsior zal gaan melden”, aldus Timmer.

PSV was afgelopen winter dicht bij de komst van de 21-jarige vleugelaanvaller, maar zag de deal op Deadline Day klappen. De Kralingers slaagden er niet in om op tijd een vervanger te halen en wilden Driouech daarom niet naar Eindhoven laten vertrekken.

Driouech ligt komende zomer nog slechts één jaar vast in Rotterdam, waardoor het niet aannemelijk is dat Excelsior opnieuw een vraagprijs van vier miljoen kan hanteren.

Anis Hadj-Moussa, die eerder deze maand werd vastgelegd door Feyenoord, stond ook op een shortlist van PSV, al was hij geen toptarget. Volgens Timmer lijkt Sahraoui een optie die interessanter is. Het wordt naar verluidt echter geen eenvoudige optie om de enkelvoudig international van Noorwegen in te lijven.

Sahraoui beschikt bij Heerenveen nog over een contract tot medio 2026. Bovendien verwezen de Friezen afgelopen winter nog een bod van zeven miljoen euro van Lille OSC naar de prullenbak. Daardoor wordt het 'niet goedkoop om de buitenspeler los te weken' bij Heerenveen. Sahraoui is bezig aan een uitstekend seizoen onder trainer Kees van Wonderen. In 27 officiële duels was hij al goed voor 7 goals en 6 assists.

Flamingo


PSV is ook concreet in de markt voor Ryan Flamingo. De 21-jarige middenvelder van FC Utrecht, die dit seizoen wordt gehuurd van het Italiaanse Sassuolo, kan echter ook rekenen op belangstelling van ‘veel buitenlandse clubs’, zo wist De Telegraaf dinsdag te melden.

Utrecht heeft bij de huur van Flamingo van Sassuolo een optie tot koop bedongen. Het is goed mogelijk dat de Domstedelingen na dit seizoen de optie in het contract van de middenvelder gaan lichten voor een bedrag rond de 2 à 3 miljoen euro en vervolgens in de zomer een klapper op de transfermarkt maken met zijn verkoop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na Depay, Bergwijn, Gakpo en Bakayoko heeft PSV voor het eerst geen jeugdspeler klaar staan die de buitenspeler kan vervangen. Als psv niet ik groeien, en dan voornamelijk in de CL, moeten ze toch met betere opties komen dan deze namen. Dit zijn geen speler die je straks wel voorbij de 8ste finale gaan schieten.

10 april 2024 om 09:08

Deze spelers krijgen de tijd om te groeien. Met Lozano en Lang heeft PSV de vleugels voor komend seizoen bezet. Ze zijn ook vervanger van Vertessen. Nu begin ik al langzaam grijs te worden, geheugen zal vast afnemen, maar ik kan mij echt niet herinneren dat Vertessen een basisspeler was of ook maar enig uitzicht had om basisspeler te worden.

10 april 2024 om 09:11

PSV is de laatste jaren wat minder slagvaardig met het vroegtijdig oppikken van grote talenten. Bakayoko (Anderlecht) en Madueke (Tottenham) waren natuurlijk ook niet echt eigen jeugd maar dat zijn wel de transfers waar je het als PSV van moet hebben. Dat is zoveel beter dan de hoofdprijs betalen voor een Sahraoui of Driouech

10 april 2024 om 12:09

Bakayoko was net 15 toen hij bij PSV kwam

10 april 2024 om 09:19

Alsof een jeugdspeler dat wel zou doen?

10 april 2024 om 10:11

Jevon Simons laat mooie dingen zien, wie weet…

10 april 2024 om 12:37

Ik weet niet wat je statement mbt jeugdspelers heeft te maken met het al dan niet behalen van de 8e finale?

Maar volgens mij werd (en wordt) bakayoko ook niet gerekend tot spelers van het niveau dat nodig is om dat te behalen. Evenals Teze, Til en bv Ramalho. Feit is dat ze het wel hebben gehaald en dat het team als geheel beter staat dan de laatste 5-6 jaar.

Dit zijn leuke namen voor plan B en C. PSV dient ALLEREERST de verdediging te versterken is nu al dun bezaaid en daarbij opgeteld de aanstaande vertrekken (Ramalho, BK, Sambo en waarschijnlijk Dest). In mijn ogen dienen ze nu wel hoger te mikken, denk middenmoot Ligue 1, Bundesliga en Serie A, top van België en lagere clubs in LL en PL. Deze Eredivisie namen hebben best potentieel maar ze moeten spelers hebben die er al kunnen staan. Slagvaardigheid is key want de concurrentie vist in dezelfde vijver. Een gezonde mix van talent en gearriveerde spelers, niet alles hoeft restwaarde te hebben want die ervaring brengt je rondes verder in Europa (wat ook geld oplevert). In Nederland staren we te blind op hoge doorverkoop en walgt men onterecht van huren. Deze mindset beperkt alleen maar zeker in vergelijking met de concurrerende coëfficiënten landen.

10 april 2024 om 09:29

Ik vind niet dat de prioriteit per se op de verdediging moet liggen. De aanval heeft net zo goed een versterking nodig. Bakayoko gaat weg, en dan hebben we alleen voor de flanken Lang en Lozano. Dat is echt veel te weinig. We zien nu al dat de dunne bezetting voorin soms een probleem is. Tuurlijk moet ook in de verdediging veel gebeuren, maar het een moet niet ten koste gaan van het ander. Er moet een brede selectie komen en er gaat veel veranderen.

10 april 2024 om 09:33

Waarom zou Dest vertrekken? PSV heeft een koopoptie en als hij nog een jaar blijft kan hij zich revancheren in de top. Momenteel is ie voor de grotere jongens in Europa toch nog best wel damaged goods. Zo'n salaris moet toch wel uit te vogelen zijn?

10 april 2024 om 10:14

Tot op heden lijkt het erop dat Dest dan de best betaalde speler van PSV zou worden.... Kan me voorstellen dat het toch wel gemor geeft en problemen bij andere spelers waarvan je contracten nog wilt verlengen

10 april 2024 om 11:48

Omdat hij qua salaris niet te betalen is. En omdat hij al heeft laten doorschemeren dat hij een stap omhoog wel weer ziet zitten. Er zit (veel) meer tussen PSV en de grotere jongens in Europa. Mooie clubs in goede competities die meer salaris betalen.

10 april 2024 om 09:37

Sahraoui is nu al een aanwinst voor jullie. Door onze immens defensieve coach merk ik dat men de kwaliteiten van Sahraoui nog niet ziet, maar die zijn zeker aanwezig. Sterker nog: Ik kan me niet heugen ooit zo'n goede vleugelspeler in een Fries shirt te hebben gezien.

Al heb ik ook ooit gedacht dat Filip Djuricic veel te goed voor ons was. Dat is er nadien ook niet uit gekomen. En juist Huntelaar had ik weer twijfels over.

10 april 2024 om 10:08

Gaat PSV nog de optie lichten in het huurcontract van Tillman? Lijkt mij een prima versterking om bij dit elftal te houden. Ben het wel met je eens dat investeren in de verdediging zeker belangrijk is, gaan een hoop jongens daar weg. En Oppegård komt terug van Heracles maar daar zie ik nou ook niet een speler voor het eerste van PSV in terug. Heeft Bosz dan wellicht vertrouwen in Emmanuel van de Blaak?

10 april 2024 om 11:27

Die clausule ligt wat ingewikkelder dan een normale. Bayern heeft er, net als vorig jaar bij Rangers, een boete clausule inzitten. Bayern kan dus een boete betalen van een paar miljoen om de optie uit het contract te halen.

Bij Dest is dit niet het geval, bij hem is het eerder de vraag of hij zelf wil blijven, en dat lijkt niet het geval te zijn.

Dit zijn goede voetballers waarvan je nog niet weet of ze bij de top zullen slagen, daarentegen wel relatief goedkoop op te halen. Het voordeel bij PSV is dat ze rustig gebracht kunnen worden, het elftal niet direct hoeven te dragen en de verwachting niet bijster hoog is.

Persoonlijk vind ik dit erg goed beleid, een perfecte mix als het samen gaat met het blijven scouten van toptalent over de grensen en af en toe de nodige routine toevoegen (luuk, lozano, schouten).

Ik zou als psv altijd gaan voor sahroui. Vind hem op dit moment zelfs de beste buitenspeler van de eredivisie.

10 april 2024 om 09:24

Ik ook helaas. Wat een speler. Veel en veel te goed voor Heerenveen en hij heeft lachend de kwaliteiten om te slagen

10 april 2024 om 09:28

Zal met een huidige marktwaarde van 8 miljoen wel meer dan twee keer zo duur zijn dan driouch. Daarnaast vraag ik me af of hij zin heeft om achter Lang op de bank te gaan zitten en te wachten op zijn kans. Hele interessante speler, maar misschien niet haalbaar.

10 april 2024 om 10:39

Hij is wel veel beter dan Driouech

10 april 2024 om 14:23

De vraag is wel wat die jongen moet kosten. Voor pakweg een 11 of 12 miljoen heeft het geen zin als je Noa Lang al hebt.

Als stand ins voor Lozano en Lang is dit prima zo lang er in Jong PSV nog niks klaarstaat. Zeker die jongen van Excelsior lijkt een goedkoop gokje kijkend naar zijn contract duur. Maar ik hoop eens wat meer te lezen over potentiële versterkingen in de verdediging. Daar moet PSV waarschijnlijk wat spelers gaan vervangen en sowieso wat kwaliteit bij halen.

Driouech vind ik na de winterstop alles behalve leveren, daarnaast is Sahraoui nou ook echt een topspeler. Zou naar het buitenland gaan kijken.

Titel: Peperduur

In het hele stuk lees ik niets over duur of hoe duur?

Laat duidelijk zijn dat Psv met 50 miljoen een absurd bedrag vraagt voor Bakayoko. Maar als dat de markt is, is dat wat mij betreft echt helemaal prima.
Ik hoop dat ze in Eindhoven dan niet over duur gaan spreken als Sahraoui 15 miljoen kost.

Bakayoko 9 goals en 9 assists in een aanvallend elftal
Sahraoui 7 goals en 6 assists in een minder aanvallend elftal, waarvan mede aanvallers weinig bakken.

10 april 2024 om 10:17

Met die beredenering zouden clubs gek zijn om Bakayoko te kopen en kunnen ze beter Sahraoui gaan halen.....

10 april 2024 om 11:42

rubje

Dat sluit ik ook zeker niet uit!

Ik vind Bakayoko bij lange na geen Gakpo, Bergwijn of Memphis. Sahraoui ook niet hoor.

Volgens mij kwam ene Odegaard ook van Vitesse/ Heerenveen (en kwam zelfs op de bank). Die is alle vleugelaanvallers van PSV voorbij geknald alsof ze stil stonden.

10 april 2024 om 10:40

Je kan het ook anders zien,

Bakayoko tegen verdedigende teams 9 goals 9 assists
Saraoui tegen teams die durven aan te vallen 7 goals 6 assists.

Scoren tegen teams die de bus parkeren is toch altijd iets lastiger

10 april 2024 om 11:34

Madrid90

Volgens jouw beredenering is het bijzonder vreemd dat PSV bijna dubbel zoveel goals heeft gemaakt dan Heerenveen.

Tegenargument is natuurlijk vrij simpel. Bakayoko heeft ook betere spelers om zich heen, waardoor een goal en assist weer makkelijker te maken is.

Dat is natuurlijk een redenatie die kant noch wal raakt. Bakayoko is bij PSV 'slechts' een talent terwijl Sahraoui bij Heerenveen zo ongeveer de dragende speler is; praktisch al het gevaar moet van hem komen waardoor ze bij Heerenveen hem ook veelvuldig opzoeken.

En daarnaast: Heerenveen speelt doorgaans met veel meer ruimte dan PSV. Tegen Heerenveen denken ploegen vaak wel dat er wat te halen valt en bij PSV graven ze zich wat meer in.

Ik vind het ergens toch bijzonder als ik de aan PSV gelinkte namen lees. Zeker in het achterhoofd dat de zilvervloot binnenvaart komende zomer. Afgelopen jaar kwamen de versterkingen van Club, Bologna, Napoli, Southampton en AC Milan. Of topclubs in een kleinere competitie of clubs uit een grote competitie. De namen die ik nu hoor, komen van middenmotors uit de eredivisie. Da's toch opvallend.

10 april 2024 om 11:44

Maak je niet druk, dit gaat toch elk jaar zo. Ik lees als laatste zin ook staan dat ze kijken naar een onbekende optie uit het buitenland. Voor hetzelfde geld is dat een speler die nog veel beter is dan de genoemde namen. Vorig jaar kwamen, Lang en Schouten toch ook als internationals naar PSV.

PSV is aan het scouten en orienteren en maakt een longlist. Als ze weten wat er weg gaat, dan weten ze wat er bij moet komen en hoeveel ze te besteden. Hebben. Vind dat Stewart het afgelopen jaar goed gedaan heeft. Heb er wel vertrouwen in dat het dit jaar ook goed komt.

10 april 2024 om 11:59

Dat komt ook mede doordat Stewart volgens Marco Timmer heeft gezegd dat de volgende Wieffer bij PSV moet spelen. Nou ging dat vooral over talentvolle spelers eerder ontdekken, dat stadium zijn we bij Sahraoui en Flamingo al wel gepasseerd.

Sahraoui is wel een interessante speler, maar of je daar nu 15 miljoen voor moet betalen... Toch jammer dat er geen nieuwe topper uit de jeugd door kan stromen. Dat ging de afgelopen jaren toch vrij aardig.

En waarom niet gewoon beide halen? Heb je in combinatie met Lang en Lozano toch gewoon 4 goeie buitenspelers met potentie? Flamengo erbij als cvm/cv ala Schouten.

Indien Dest weggaat een nieuwe linksback halen. En er moet echt een goeie goeie CV komen. Na Moreno? Geen goeie cv meer gehaald. En elke zomer ja we gaan er 1 halen, maar komt maar niks..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren