Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na de wedstrijden zullen we gewoon een biertje met elkaar drinken'

Laatste update:

Jack de Gier kent een plezierig trainersdebuut in het betaald voetbal. Hij nam het stokje bij Almere City begin april over van Maarten Stekelenburg en loodste de Zwarte Schapen naar de nacompetitie, terwijl de club in december nog achttiende stond. De oefenmeester blaakt van het zelfvertrouwen voor het tweeluik met Willem II.

"Wij kunnen van iedereen winnen, maar we kunnen, om in voetbalclichés te blijven, ook van iedereen verliezen. Als we steekjes laten vallen, zoals in de eerste helft tegen FC Emmen, dan kunnen we het moeilijk krijgen. Maar ik kan niet ontkennen dat we in een goede flow zitten. Heel de club kijkt uit naar het treffen met Willem II", vertelt De Gier aan Voetbal International.

De wedstrijden tegen Willem II zijn sowieso speciaal voor De Gier, aangezien hij voor de Tricolores speelde en stage liep bij Jurgen Streppel. Hij gunt Streppel en Willem II alles, maar benadrukt dat er nu eenmaal sportieve belangen zijn. "Neemt niet weg dat we na de wedstrijden gewoon een biertje met elkaar zullen drinken", aldus De Gier. De nacompetitie begint voor Almere City met een thuiswedstrijd, waarna het drie dagen later afreist naar Tilburg.

Denk je dat Almere City een kans maakt tegen Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk zeker dat ze kans maken tegen Willem ll, 15 goals laatste 3 wedstrijden

Wanneer is de wedstrijd tegen Willem II

11 mei 2016 om 15:17

Vrijdag en maandag

Maarten stekelenburg trainer van Almere? Is hij al gestopt met keepen dan?

11 mei 2016 om 15:16

Zijn naamgenoot.

Op papier zul je denken dat Almere dit niet gaat redden tegen Willem II. Maar Willem II heeft het zeker niet makkelijk tegen dit soort ploegen kijk maar naar de beker. Zak voor Almere is om geen goal tegen te krijgen dan ben je in de uitwedstrijd zo klaar als je thuis weet te scoren.

11 mei 2016 om 15:23

Ik heb er alle vertrouwen in. Als Almere hun eigen spel spelen zie ik t slecht in voor de tricolores.

11 mei 2016 om 15:26

2-0 zou lekker zijn. Voor de fans van Willem II hoop ik niet dat ze degraderen maar voor mezelf wel dan hebben wij volgend seizoen de wedstrijd Willem II RKC weer.

11 mei 2016 om 15:37

Wat is er bijzonder aan de wedstrijd rkc - Willem II als ik vragen mag? Behalve dan dat het zo dichtbij is. Geen rivaliteit. 1 van de vele brabantse derbys in de jupiler.

11 mei 2016 om 15:48

Voor ons is willem II een aartrivaal. Voor jullie niet dat is Nac. De meeste supporters hebben een hekel aan Willem II.

11 mei 2016 om 17:59

Volgens mij heeft heel brabant een hekel aan willem 2 hier in Den Bosch in ieder geval wel

11 mei 2016 om 22:46

In de beker vlogen ze eruit tegen Feyenoord na-verlenging, dus verklaar je argument ?

Almere City FC is in topvorm. Als ze deze vorm nog een paar weekjes weten vast te houden komen zij in de Eredevisie. Hoe ze het daar gaan doen valt nog te bezien maar ik heb er vertrouwen in dat deze club de Eredivisie in kan komen.

Hopen op promotie van Almere. De steenrijke eigenaar heeft gisteren al aangegeven het huidige stadion te verbouwen, of zelfs een compleet nieuw stadion te bouwen bij promotie.

Tja heel simpel als je als Willem II zijne niet van Almere city kan winnen dan hoor je echt in de JL thuis. Zal inderdaad geen gemakkelijke wedstrijd worden maar we moeten hier toch echt als winnaar uit de 2strijd komen. Wel mooi om oud spler Jack de Gier weer eens te zien. Leuke gast en fijn dat ie het zo goed doet bij almere city. Ben benieuwd vrijdag en maandag vooral hoe onze jongens de wedstrijd ingaan. Zoals tegen Roda of zoals in de andere wedstrijden. Hopelijke hebben ze van Roda uit geleerd dat je met passie en strijd veel kunt bereiken.

Jack de Gier en biertje past goed bij elkaar. Leuk dat jongens met zo'n ouderwetse voetbalbeleving nog trainer kunnen zijn met de enorme verzakelijking.

Wat een held is Jack de Gier, half jaar geleden nog coach bij OSV en nu gewoon met Almere City strijden in de play offs naar de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren