Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Zestig miljoen euro voor een nieuwe speler, dat is mogelijk’

Laatste update:
/

Het is wel duidelijk dat José Mourinho niet tevreden is over zijn spitsen. De oefenmeester van Chelsea is niet bijzonder positief over de prestaties van Samuel Eto’o, Fernando Torres en Demba Ba en de kans is groot dat the Blues in de zomer de knip trekken voor een topspits. Mourinho verwacht een grote aankoop.

“Ik denk niet dat we vier of vijf spelers kunnen halen en dat we circa driehonderd miljoen euro kunnen uitgeven”, begint Mourinho tegenover the Guardian. “Zestig miljoen euro voor een speler, dat kan denk ik wel.” De verwachting is dat Torres sowieso het kind van de rekening wordt, al zegt Mourinho dat de Spanjaard niet per se hoeft te vertrekken.

“Afgelopen winter hebben we er bewust voor gekozen om geen nieuwe spits te halen, we wilden onze huidige spitsen het vertrouwen geven”, gaat de Portugees verder. “We wilden geen geforceerde beslissing nemen. We wilden het seizoen afwachten, een goede analyse maken, contacten leggen en uiteindelijk tot de juiste keuze komen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij hoeven helemaal geen spits, we hebben Romelu Lukaku al!

Zelfs als Eto'o en ook Torres vertrekken kunnen we gewoon door gaan met Ba en Lukaku, 2 spitsen is meer dan genoeg voor ons systeem, desnoods kan Schurrle ook nog in de spits

@vitessenl

Ik kan niet op je reageren dus ik doe het maar effe zo.

24 wedstrijden bij Everton en 12 goals, daar is niks mis mee toch?

Tuurlijk is z'n techniek nog niet denderend, maar dat compenseert ie weer met z'n snelheid, lengte en Fysiek. Als hij volgend jaar gewoon die ballen in het netje legt zul je niemand over z'n techniek horen klagen hoor.

5 april 2014 om 12:35

Die jongen die nu regelmatig bij Everton bewijst ook het niveau van Chelsea nog niet aan te kunnen? Hij heeft een mooi fysiek en hij kan een goaltje maken, maar vergis je niet dat er voorin een systeem heerst waarin een spits moet kunnen voetballen, want zo'n houten klaas past totaal niet tussen spelers als Oscar, Willian en Hazard.

5 april 2014 om 13:57

Helemaal eens met VitesseNL, Lukaku is te traag voor het systeem van Jose Mourinho.

5 april 2014 om 14:40

Traag?

Heb je hem wel eens zien sprinten?

5 april 2014 om 14:42

Traag wat betreft snelheid is hij niet echt, maar wel in zijn handelingssnelheid. Hij moet elke actie eigenlijk net wat sneller maken en dan kan het echt een speler van wereldklasse worden. Op het moment vind ik dat nog ontbreken.

5 april 2014 om 12:36

Maar is mourinho totaal niet van gecharmeerd, zoals hij regelmatig laat weten

5 april 2014 om 12:37

Hij zei alleen dat Lukaku niet zo brutaal moet doen in de media.

5 april 2014 om 12:46

Inderdaad, Chelsea heeft helemaal geen nieuwe spits nodig. Maar dit is helaas het mankement van Jose Mourinho, hij zoekt altijd excuus in de spelers die, als het even niet draait, even niet goed genoeg zijn. Dat probleem had Mourinho ook bij Real Madrid. Ik respecteer de trainer Jose Mourinho, want hij heeft gewoon puike prestaties geleverd met vooral FC Porto en Internazionale, maar zodra er echt druk op komt te staan, zoals bij Real Madrid en nu bij Chelsea, valt Mourinho wel eens door de mand. Hij heeft Eto'o nota bene zelf aangetrokken.

5 april 2014 om 20:39

Eto'o was deel van de deal toen Chelsea William ging ophalen bij Anzhi.

5 april 2014 om 12:55

Naar mijn idee houdt Mourinho heel erg van zijn spelers en gaat voor ze door het vuur, maar wanneer spelers niet presteren en hem gewoon niet aan staan hoeft hij ze nooit meer te zien. Lukaku kreeg zijn kansen in de voorbereiding. Schoot in de Supercup een belabberde penalty in en toen was het genoeg voor Mourinho.

Met alle respect voor Everton, wie is Lukaku zijn concurrent dan? Natuurlijk gaat hij spelen daar. Bij Chelsea moet alles sneller, beter,harder en effectiever. Ik denk dat het over is voor Lukaku bij
Chelsea. Een frisse wind zou ook goed zijn.

5 april 2014 om 13:27

Lukaku komt gewoon te kort denk ik. Voetballend is hij gewoon slecht en voor de rest gaat het wel. Fysiek wel ijzersterk natuurlijk en best snel. Denk toch dat je voor een topspits bij Chelsea iets meer moet kunnen.

Ze zullen Costa wel halen.

5 april 2014 om 14:27

Dat is helemaal waar. Hij kan enkel spelen in een counterploeg.
Overigens denk ik ook dat ze Costa zullen halen, al hoop ik dat hij naar Arsenal komt. Ik zie nog liever hem komen dan Cavani, al zou die laatste ook fantastisch zijn.

5 april 2014 om 16:00

Hoop het ook, zou echt een wereldaankoop zijn. Ben benieuwd.

5 april 2014 om 16:01

Dat is waar, maar kijk hoe ontzettend goed hij ook voetbalt. Een laatbloeier, maar wel een geweldige speler.

5 april 2014 om 14:25

Man man man, ik verwacht van een Chelsea fan met een beetje voetbalkennis toch wel dat ze inzien dat Lukaku tekort komt. Hij kan enkel counteren, en Chelsea speelt vaak tegen verdedigende ploegen (remember Whu?). Daardoor verliest hij al 3/4 van zijn mogelijkheden.

Mourinho ziet dat ook, en hij zal Lukaku pas verkopen na het WK. Hij hoopt vast dat hij een goed WK speelt en ze zo nog een miljoen of 4 meer kunnen vragen.

5 april 2014 om 14:38

Hoe kom je erop dat chelsea geen spitsen nodig heeft? De spits met de meeste doelpunten is etoo en die heeft er 8 gescoord. Als je dit vergelijkt met spitsen van andere Engelse topclubs, moet een spits van chelsea er gewoon 20 in leggen aan het eind van het seizoen. Daarbij lukaku heeft het fysiek allemaal goed voor elkaar maar met zijn techniek redt hij het simpelweg niet. Ik moet wel toegeven dat er vooruitgang in zit dus lekker blijven verhuren en het kan een leuke spits worden. Ik zou bony kopen voor chelsea die verbeterd zich in razend tempo.

Ik verwacht dat Hazard die graag naar PSG wilt word geruild voor Cavani dan heeft Chelsea zijn gewenste spits.

5 april 2014 om 12:39

Cavani en 20 miljoen. Hazard is meer waard dan hem.

5 april 2014 om 16:08

Hazard is op dit moment de beste speler van Chelsea, zou dan eerder Oscar wisselen en dan 20 miljoen bijleggen. Willian kan Oscar eerder opvangen als Hazard. Dan verkoop je nog Eto'o, Torres en Demba Ba. Haal je Lukaku terug als back-up voor Cavani. Heb je blessures dan kan desnoods Schurrle ook in de spits.

En daarom is hij dus de beste trainer ter wereld , kijk wat voor gekke bedragen dr rondt gaan man

5 april 2014 om 15:14

Het is echt opvallend hoe vooral Engelse clubs ongelovelijk slecht inkopen en met geld omgaan alsof het niks waard is.
Kijk naar bv Tottenham hoe ze het bedrag van Bale figuurlijk op de brandstapel hebben gegooid.

Ik denk niet dat we vier of vijf spelers kunnen halen en dat we circa driehonderd miljoen euro kunnen uitgeven.. Mourinho doet net alsof dat een normaal bedrag is

Verder vraag ik me af waarom hij continu zijn spitsen afzeikt. Mensen zeggen vaak dat zijn mind-games bedoeld zijn om de aandacht van zijn spelers af te leiden, maar in de mate waarin hij zijn spelers publiek bekritiseert (tegen PSG kreeg de verdediging ervan langs, de aanvallers krijgen het al maanden te horen) lijkt me dat nogal tegenstrijdig.

Ook zou ik het erg vreemd vinden als hij Lukaku geen kans gaat geven. Die jongen heeft echt wel potentie, maar Mourinho trekt waarschijnlijk liever de knip voor een zekerheidje zoals Cavani of Diego Costa. Al zijn spitsen bij Chelsea nooit echt een zekerheid

5 april 2014 om 12:40

Lukaku is niet eens costant bij everton. Moet nog veel leren.

5 april 2014 om 12:47

Hij is ook nog jong. Bij Everton heeft hij er momenteel 12 goals en 6 assists in 24 duels, waarvan 2 invalbeurten. Bij West Bromwich Albion maakte hij er 17 in 35 duels, en gaf 4 assists. Van die 35 duels begon hij er 20 in de basis.

Bij mindere teams laat hij zien te kunnen scoren. Daarnaast heeft het verleden wel bewezen dat spitsen niet zomaar slagen bij Chelsea, maar dat een fysiek beest als Drogba het wel kan. Waarom zou je dan weer 60 miljoen neertellen als je Lukaku hebt? Of krijgen we straks hetzelfde als met Matic, nu verkopen en over een paar jaar toch maar weer halen voor tientallen miljoenen?

Als Chelsea echter Eto'o, Torres en Ba weet te slijten is de ideale optie om een topper te halen met Lukaku erachter. Als laatstgenoemde daarvoor openstaat tenminste..

5 april 2014 om 12:42

Maar het zijn ook geen Mind-Games.

We leunen nu gewoon op Eto'o die het soms op z'n heupen krijgt, maar voor de rest is het allemaal matigjes, Torres wisselt 5 slechte wedstrijden af met 1 goede en Ba krijgt maar geen kansen, geen idee waarom eigenlijk.

5 april 2014 om 12:50

Wat hij nu zegt niet nee, maar zo worden zijn provocerende uitspraken wel altijd genoemd. Ik geloof er zelf geen snars van, maar dat doet er niet toe.

Torres is een drama, maar Eto'o doet het prima toch? Waarom Mourinho dan in de media blijft klagen weet ik niet. Niet bepaald goed people-management lijkt mij.

5 april 2014 om 13:01

mee eens en dat terwijl mourinho normaal gezien altijd achter zijn spelers blijft staan. De laatste tijd is dat veel minder

5 april 2014 om 12:43

Wie weet wil Wenger Lukaku wel een kans geven in plaats van Giroud.

5 april 2014 om 12:48

Wenger? Lukaku gaat nergens heen

5 april 2014 om 12:54

Bij Everton zit hij ook prima op zijn plaats. Of hij het bij Chelsea redt weet ik niet zeker.

5 april 2014 om 12:58

Mochten er geen spitsen van de topcategorie beschikbaar zijn / naar ons toe willen, dan zou ik Lukaku geen vreemde optie vinden. Denk alleen dat Chelsea hem niet aan ons zou willen verkopen. Aan het begin van het seizoen, toen we nog een spits zochten wilde Mourinho ons Ba niet uitlenen om de concurrentie niet te versterken.

Als Mou hem overigens geen kans geeft zie ik hem wel vertrekken.

Diego Costa halen en Lukaku nog enkele seizoenen laten ontwikkelen bij Everton. Verder moet er enkel een linksback bijkomen, dat mag eender wie zijn. Zou mooi zijn als ze zouden erin slagen om Luke Shaw aan te trekken, maar laat die net als Lukaku zich nog een paar jaar ontwikkelen.

5 april 2014 om 12:57

" Verder moet er enkel een linksback bijkomen, dat mag eender wie zijn "

Schilder van Twente hebben? 2 doosjes eieren en een cake, mag je Koppers erbij hebben. Kun je elke wedstrijd kiezen aan wie jij je gaat ergeren

5 april 2014 om 15:51

Azpi is een prima LB hoor. Waarom zou je nieuwe LB willen? Plus hij is ook nog jong. Ä°k zou zeggen nieuwe spits halen ala Costa of een cavani en weg met Torres. Demba Ba kans gunnen.

Stiekem hoop ik dat Ibrahimovic nog een keer in Engeland zal spelen, en dan lijkt Chelsea de ideale ploeg samen met Mourinho. Maar ik vrees dat PSG hem niet zal laten gaan en hij zit denk ik ook wel goed op zijn plek daar.

Investeer goed jose! Haal reus en costa en je wint alles.


Costa

Hazard. Willian. Reus

5 april 2014 om 12:49

En haal een goede verdedige middevelder



Costa

Hazard willian. Reus

Matic. Kroos

5 april 2014 om 12:58

Willian op de 10? Hij is toch een pure vleugelaanvaller. Vleugespelers heeft Chelsea genoeg. Ze hebben een spits nodig.

5 april 2014 om 13:06

Willian speelt uitstekend op 10, en overigens zwerven al die 3 spelers achter de spits bij chelsea door het veld.

Zou geen verkeerde deal zijn om Torres terug te laten te keren naar Atletico en dat zij Costa overnemen. Moet Chelsea natuurlijk nog wel wat bij betalen.

5 april 2014 om 13:14

Dat spookt bij mij dus ook al een tijdje door het hoofd! Bied 30 mil plus Torres voor Costa en ik verwacht dat je hem dan binnen hebt. Torres krijg je namelijk niet verkocht voor 20 mil ofz. 15 wordt al lastig verwacht ik en dan is 30 plus torres voor Costa een heerlijke deal toch? Volgens mij kan Torres wel weer excelleren bij A. Madrid, al is het natuurlijk afwachten. Stiekem hoop ik voor Chelsea op Costa of Cavani, van die 2 ben ik echt overtuigd qua klasse en die haalbaar zijn/lijken.

Dat wordt dus Falcao, Cavani of Diego Costa. Of, als Abramovich nog ergens miljoenen heeft liggen onder z'n kussen, gewoon alle drie.

Heeft Demba Ba nu wel eerlijke kansen gekregen tot nu toe? Heeft hij wel eens 2 wedstrijden achter mekaar 90 minuten gespeeld bijvoorbeeld? Want bij Newcastle viel hij vaak wel op met zijn goals.

5 april 2014 om 15:10

Nee, ik vindt niet dat Ba een eerlijke kans heeft gekregen van Mourinho. Torres is super slecht, maar krijgt meer kansen en zal in de rest van het seizoen ook vaker spelen. Puur omdat Mourinho liever spelers opstelt die een grote naam hebben.

Hey Jose, als je Pelle wilt, willen wij wel zestig miljoen. Bij deze deal?

Ik gok op Diego Costa of Cavani. Cavani schijnt niet helemaal gelukkig te zijn en Ibra kan toch nog wel even mee. Diego Costa is natuurlijk ook geweldig en denk dat hij wel naar een grote club wil, al is Atletico natuurlijk steeds sterker aan het worden.

Niet vergeten, ze kunnen nog altijd Stipe Pericia terughalen !!

Persoonlijk vind ik batshuayi veel beter dan lukaku..zeker wat betreft handelingssnelheid en dribbel,en is ook veel doelgerichter dan lukaku..past vrijwel bij elke club

ben benieuwd falcou of suarez naar city en mocht barca onder het verbod uitkomen torres naar barca

Verkoop, Torres, Ba, Oscar,lukaku, Courtois, Cole, Eto, David Luiz en haal daarvoor terug:
Reus, Diego Costa, Falcao of Lavezzi, Kisna en Varane.

5 april 2014 om 16:17

Real Madrid laat Varane nooit gaan, Falcao zal ook niet komen denk ik, die zal zichzelf nog wel willen bewijzen bij AS Monaco

Sorry hoor, maar als ik de reacties hier zo lees, hahaha. Lukaku komt momenteel absoluut nog tekort voor de europese top, maar gast is pas 20 jaar en heeft enorm veel potentie om wel naar die top toe te kunnen groeien. Dat hij alleen past binnen een counterploeg is helemaal lachwekkend. Ik zou Everton onder Martinez op veel manieren kunnen omschrijven. Counterploeg is echter wel het allerlaatste wat in me op zou komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren