Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wordt vergeleken met Ferguson: ‘Ook voor hem wil je spelen’

Laatste update:

Hoewel Manchester United de tweede wedstrijd onder de hoede van José Mourinho verloor (Borussia Dortmund, 4-1), valt het begin volgens Wayne Rooney niet tegen. De dertigjarige aanvoerder vindt het prettig om met de Portugees te werken, zo vertelt hij in een interview met the Guardian.

/

“Ik werk nu een paar dagen onder deze manager en de trainingen zijn erg goed. Het is leuk, want hij is een van de beste managers in de wereld en hij weet heel duidelijk wat hij wil. Ik kijk ernaar uit om voor hem te spelen”, aldus Rooney, die zelfs een vergelijking maakt met de legendarische oud-trainer Sir Alex Ferguson.

“Ik kwam naar United om onder Sir Alex Ferguson te werken en als je ziet wat Mourinho inmiddels heeft gepresteerd, in Spanje, Italië en in Engeland, is ook hij een manager onder wie je wil spelen. Hij is een van de besten en ik kijk ernaar uit om van hem te leren en om te kijken wat hij ons bij kan brengen”, klinkt het.

De rugnummers bij Manchester United voor het seizoen 2016/17 zijn officieel bekend! Welk nummer heeft Memphis Depay en welk nummer krijgt Zlatan Ibrahimovic? Je ziet het nu in onze fotospecial!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 21 juli 2016

Denk jij dat Wayne Rooney komend seizoen een vaste basisplaats krijgt onder José Mourinho?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibra
Martial-Mata-Miktaryan
Pogba?-Schneiderlin
Shaw-Bailly-Smalling-Fosu mensah


Bij mij staat Rooney er niet in.

23 juli 2016 om 10:06

Rooney voor Mata.

23 juli 2016 om 10:13

Ik zie zowel Schneiderlin als fosu mensah bij Mourinho echt niet in een basis elftal staan. Mourinho kennende kiest hij voor een oudere ervaren rechtsback. Verder ben ik persoonlijk niet zo te spreken over Schneiderlin, al is dat voornamelijk gebaseerd op vorig seizoen.

23 juli 2016 om 10:28

Ik zeg toch bij mij. Zo zou ik spelen. Darmian vind ik echt heel slecht brengt aanvallend te weinig en verdedigend is het ook niet heel best. Dan nog liever Varela.

23 juli 2016 om 10:35

Ik denk dat Darmian de tijd nodig heeft. Hij was in italie een van de betere backs in de competitie. Ik hoop voor United in ieder geval dat Valencia niet weer op die positie komt te spelen.

23 juli 2016 om 11:25

Darmian en Schneiderlin hebben het volgens mij wel in zich. Speelde heel sterk in hun jaar voor United. Van Darmian weet ik het niet, maar Schneiderlin speelde ook al jaren op een hoog niveau. Maar het kan ook zijn dat ze op het hoogste niveau net te kort schieten, heel moeilijk om in te schatten na een jaar waar iedereen slecht speelde en de ploeg niet draaide.

23 juli 2016 om 10:20

En waarom zouden ze Fosu opstellen ipv Darmian? Zeker een stuk nationalisme? Als Mou Darmian echt wil banken, haalt hij wel een andere RB, zou het raar vinden als Fosu zomaar zou starten ipv Darmian of iemand anders.

23 juli 2016 om 10:23

Zo slecht is Darmian ook helemaal niet. Heeft het lastig gehad vorig seizoen, maar het was pas z'n eerste in Engeland dus ik denk dat hij nog wel laat zien wat hij kan. Fosu-Mensah in de basis is denk ik toch wel een stukje nationalisme ja.

23 juli 2016 om 11:02

Heeft niks met nationalisme te maken, liever een potentiele wereldtopper in de basis dan een net-niet speler. Dat ie dan toevallig ook Nederlander is is mooi meegenomen

Waarom zou je Fosu-Mensah niet in de basis willen zien is de vraag? Ik kan maar 1 ding bedenken en dat is anti-nationalisme (alles afkraken wat Nederlands is)

23 juli 2016 om 11:04

Hou toch eens op, met je nationalisme. Waar zie jij Memphis en Blind staan dan? Fosu Mensah is een heel groot talent en dat zien ook mensen buiten Nederland, voordat je het daarop gooit. Hij kiest daarvoor, dat mag toch? Op basis van wat verdient Darmian het dan in jouw ogen?

Tsja, dit artikel kon ook over van Gaal gaan. Als je zag wat die had gepresteerd met Nederland, Bayern, Barca, AZ, Ajax. En dat was ook precies de riedel die Rooney 2 jaar geleden afdraaide. Wat een topper om mee samen te werken.

23 juli 2016 om 13:34

Is toch ook logisch en niks mis mee? Denk dat iedereen meer van van gaal verwacht had.

23 juli 2016 om 16:03

Dat is ook zo Dante,
Dat ze meer van / Van Gaal verwacht hadden.
Zelf denk ik dat er spelers niet voor hem gingen van wege de vele,
tactische dingen die ze moesten uitvoeren.
Gewoon voetbal was er niet bij ze waren meer robots.

23 juli 2016 om 18:23

Ja dat en misschien klikte het qua karakter ook niet zo. Maar wat de reden ook precies was werkte het idd gewoon niet. Bijna iedereen presteerde onder hun niveau. Hopen dat mourinho ze weer aan het voetballen krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren