Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho wil Nederlander na degradatie tegen ‘cut-price’ aantrekken’

Laatste update:

Nathan Aké geniet niet voor de eerste keer interesse van Tottenham Hotspur. Engelse media maken zondag melding van de belangstelling van José Mourinho voor de 24-jarige Nederlander, die met Bournemouth tegen degradatie uit de Premier League strijdt. Afdaling naar de Championship lijkt vrijwel zeker een transfer naar een andere club te betekenen.

Volgens de laatste berichten hopen Tottenham en Mourinho dat Aké bij eventuele degradatie van Bournemouth tegen een cut-price is aan te trekken. De huidige overeenkomst van de voormalig jeugdspeler van Feyenoord met the Cherries loopt medio 2022 ten einde en de clubleiding hanteerde tot dusver de hoofdprijs van 55 miljoen euro. Met een jaarsalaris van dik twee miljoen euro zou Aké, ook gezien zijn marktwaarde, zonder meer een van voetballers zijn die bij degradatie op de transferlijst wordt geplaatst.

Mourinho ziet in Aké een geschikte vervanger van Jan Vertonghen, die over een aflopende verbintenis beschikt. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat de Belgisch international na dit seizoen nog voor the Spurs uitkomt. Mourinho en Aké zijn geen onbekenden van elkaar: de twee leerden elkaar al bij Chelsea kennen. In West-Londen kwam hij als jongeling echter niet in de plannen van de Portugees voor.

Na verhuurperiodes aan Reading, Watford en Bournemouth was het laatstgenoemde club die in 2017 voor ruim twintig miljoen euro definitief zakendeed met Chelsea. Het team van Eddie Howe neemt momenteel een zestiende plek in de Premier League in en staat slechts twee punten boven de rode streep. De laatste duels met Brighton & Hove Albion (3-1) en Aston Villa (2-1) werden in winst omgezet, na vijf nederlagen en een remise in de zes voorgaande competitiewedstrijden.

Denk jij dat Nathan Aké aan zijn laatste maanden bij Bournemouth bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het jammer vinden als die naar Spurs gaat. Ik zou hem wel graag naar Arsenal zien gaan en de concurrentie aangaan met Saliba en hopelijk upamecano.

9 februari 2020 om 13:46

Het gaat Upamecano of Ake worden. Niet allebei denk ik,

Perfecte aankoop zou dat voor ons zijn. Linksbenig en kan bij nood linksback spelen. Ook kan hij in een driemans verdediging uit de voeten. Snel, redelijk sterk, goed aan de bal en communicatie met Alderweireld zou ook top zijn. Gelijk doen want hij staat dan altijd basis.

9 februari 2020 om 12:56

Hoe speelt Davinson Sanchez eigenlijk de laaste tijd? Ik weet dat hij in zijn eerste jaar veel indruk maakte, maar tegenwoordig hoor ik er niet meer zo veel van. Buiten Aké zou als Spurs zijnde ook Grimaldo & Perreira halen.

9 februari 2020 om 23:17

Hij heeft tegenwoordig vaste basisplaats.. Doet geen gekke dingen meer en verdedigd solide. Hij blinkt niet uit, niet positief, niet negatief.. Maar we draaien dit seizoen als team stroef. Niemand komt vaak boven een 7 uit.

10 februari 2020 om 15:44

Nou hij is nooit 100% gefocust en maakt altijd 2/3 fouten in een wedstrijd. Alderweireld moet te vaak zijn fouten corrigeren. Sanchez kan zich gelukkig nog ontwikkelen maar ik vind hem niet goed genoeg voor de basis op het moment. We hebben een sterke verdediger nodig boor naast Alderweireld om weer een top partnership the hebben centraal achterin.

10 februari 2020 om 15:46

Grimaldo graag en ik zie graag Atal komen. Maar Sanchez heeft zich nog niet doorontwikkeld, is nooit helemaal gefocust. Waar alle fans altijd rustig en zeker zijn met Alderweireld vertrouwen de meesten Sanchez niet echt.

9 februari 2020 om 13:55

Bij degradatie staat er vaak een clausulle in het contract waarvoor hij weg mag. Straks schiet ake de ballen nog in eigen goal zodat hij weg kan lol

9 februari 2020 om 18:00

Nee hoor dat bedrag staat vast. Meer gaat birmingham sws niet krijgen. Dan gaat het erom wie ake het meeste salaris bied of waar ake zelf graag heen wil.

Ake heeft in het verleden aangegeven dat hij geen goede relatie had met Mourinho en dat dat de reden was voor hem om definitief bij Chelsea te vertrekken.. Daarom lijkt mij dat deze transfer niet echt realistisch is

9 februari 2020 om 12:17

Natuurlijk had hij toen geen goede relatie met Mourinho, want hij kwam niet aan spelen toe. Nu hij een betere speler is geworden, zal Jose wel gebruik van hem maken.

9 februari 2020 om 12:23

Wanneer heeft Aké dat gezegd? Het enige wat ik kan vinden, is dat hij heeft aangegeven dat de periode onder Mourinho (bij Chelsea) voor hem mentaal het zwaarst was. Verder is er niets terug te vinden over een slechte relatie tussen de twee?

9 februari 2020 om 17:59

@YoerjCFC dat dacht ik met mata en lukaku ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren