Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wil incident niet uitvergroten: ‘Natuurlijk is hij dan niet gelukkig’

Laatste update:

Na afloop van het Europa League-duel van Tottenham Hotspur met Royal Antwerp (2-0) ging het voornamelijk over het wisselbeleid van manager José Mourinho. Bankzitter Dele Alli werd helemaal niet gebruikt in de afsluitende groepswedstrijd, terwijl Harry Winks bepaald niet blij leek te zijn na zijn wissel in de 59ste minuut. Mourinho legde na afloop uit waarom hij donderdagavond tot bepaalde keuzes was gekomen.

"Laten we de realiteit niet uit het oog verliezen", liet Mourinho optekenen in de Engelse media. "Een speler op de bank die realiseert dat alle vijf wissels al zijn gebruikt, is natuurlijk geen gelukkige speler. Ik verwacht ook niet dat Dele blij is." Alli verdween boos de spelerstunnel in na de laatste wissel van Mourinho, maar de middenvelder keerde even later toch weer terug. De Engelsman is al het hele seizoen niet verzekerd van een basisplaats bij de koploper in de Premier League.

Ook over de situatie omtrent de gewisselde Winks had Mourinho een duidelijke mening. De middenvelder maakte net als Alli een teleurgestelde indruk. "Ik zei juist dat hij naar binnen moest gaan. Ik had de spelers vooraf gezegd dat als ze niet zouden worden ingebracht, ze een douche moesten pakken. Met dit koude weer vind ik het beter dat ze naar de kleedkamer gaan en een douche nemen. Winks besloot naar binnen te gaan en daar ben ik blij mee, want ik was het die zei dat hij het moest doen."

Het wisselen van Gareth Bale, die met een vrije trap een groot aandeel had in de openingstreffer van Carlos Vinícius, werd vooral opmerkelijk gevonden door de analisten. "Als ik Gareth was geweest, dan zou ik teleurgesteld zijn geweest", zei oud-speler Jermaine Jenas in de studio van BT Sport. "Zeker na die vrije trap was zijn vertrouwen behoorlijk gegroeid. Ik denk dat Mourinho de eerste tien minuten van de tweede helft zag en dacht ik heb genoeg gezien en de vrije trap veranderde zijn mening niet." Glenn Hoddle deelde de mening van Jenas over Bale. "Ik vond zijn wissel zeer vreemd. Geef hem nog een kwartier speeltijd omdat dat zijn vertrouwen goed zal doen. En ook omdat hij daarna echt gaat presteren zoals we hem nog niet hebben gezien bij Tottenham."

De kritiek op het wisselbeleid nam Mourinho echter voor lief. "Hoe kan ik iedereen gelukkig houden? Ik denk niet dat ze allemaal gelukkig zijn. Dat hoort bij voetbal, ik kan geen wonderen verrichten. Ze zijn gelukkig als we winnen, maar niet gelukkig als ze op de bank zitten", aldus de Portugese manager, die zijn ploeg met dertien punten uit zes duels op de eerste plaats in groep J zag eindigen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt niet iedereen tevreden houden en vooral al gaat het goed dan kun je niet zoveel ervan zeggen. Spelers moeten dag in dag uit laten zien waarom zij het verdienen, daarom ben je een prof geworden. Denk je dat Son en Kane zomaar zo goed zijn geworden en er staan wanneer het moet die gasten staan bekend om hun harde werk en professionaliteit.

De geluiden bij de (huur)overstap van Bale waren vooral - wellicht ook als sneer richting de Madridistas - dat nu de echte Bale zich wel weer zou laten zien, die zou bij Spurs de sterren van de hemel gaan spelen, zeker onder de meer dan capabele Special One. En oh wat zouden wij lelijk op onze neus kijken bij de Koninklijke. Inmiddels doet Bale zo'n beetje hetzelfde als in Spanje: bankzitten en/of gewisseld worden, golfen en hunkerend uitkijken naar international breaks om met Wales te kunnen rennen en schieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren