Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Wij moeten nog beter zijn: ik, de spelers en de selectie’

Laatste update:
/

Chelsea werd kampioen van Engeland, maar eigenlijk wil dat alleen maar zeggen dat er werk aan de winkel is voor manager José Mourinho. De concurrentie zal de achterstand op Chelsea willen goedmaken en dat houdt in dat the Blues zich ook moeten versterken. Bovendien neemt Chelsea afscheid van spelers als Didier Drogba en mogelijk ook Petr Cech. Er is dus ook ruimte voor versterking.

“Ik weet dat onze rivalen onze titel niet zomaar accepteren en ik weet dat er drie of vier clubs zijn die het op ons gemunt hebben”, begint Mourinho in de Engelse media. “Wij moeten komend seizoen nog beter zijn: ik, de spelers en de selectie”, aldus de coach, die zegt dat er ‘vers bloed’ gehaald zal worden om de druk op de ketel te houden.

Mourinho haalt ook uit naar de critici, die zeggen dat Chelsea saai en zakelijk voetbal speelt. “Wij hebben alles. Kan iemand zeggen dat wij geen fantastisch voetbal spelen? Nee. Ja, dat kan wel, maar dat is niet waar. Wij hebben creativiteit, wilskracht, organisatie, pragmatisme. Wij zijn een compleet team en daarom zijn wij de kampioen”, besluit de Portugees.

Denk je dat Chelsea komend seizoen opnieuw de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo lang hij het zelf maar gelooft

25 mei 2015 om 10:58

Blijkbaar mag iemand zijn mening niet geven over Chelsea's speelstijl? Hij geeft zijn mening, dan mag de rest dat ook.

25 mei 2015 om 11:09

Wat wat hij zegt klopt dan niet? Het elftal beschikt over creativiteit, wilskracht, organisatie en pragmatisme. Daarnaast is in het merendeel van het seizoen fantastisch voetbal gespeeld, zo ook gisteren weer.

Zolang jij het maar gelooft.

25 mei 2015 om 11:38

Wat ik dan zo jammer vind is dat Chelsea het ook allemaal heeft maar het meestal niet laat zien. Kun jij als Chelsea-fan zeggen van wel, maar ik kijk niet elke wedstrijd van chelsea, de wedstrijden die ik wel heb gezien was het gewoon de bus parkeren.

25 mei 2015 om 11:45

De laatste tijd was het jammer genoeg ook niet erg attractief voetbal. Gisteren voor het eerst sinds tijden werd er weer mooi voetbal op de mat gelegd. Het verschil dat Costa maakt t.o.v. Drogba is immens. Maar misschien nog wel een groter verschil was, dat meerdere spelers eindelijk eens wat rust hebben gehad.

''we zijn een cmpleet team. ja hzo win je dan niet de CL (of kom je veder dan de 8ste finales) of de beker?

25 mei 2015 om 11:04

Je weet wat een knock-out competitie inhoud nietwaar? Dan snap jezelf vast ook wel dat je argumentatie vrij belabberd is.

Verwacht dat Chelsea volgend jaar veel concurrentie gaat krijgen van Arsenal, City, United en misschien Liverpool. Het is te hopen dat deze clubs met attractief voetbal Chelsea's tactiek afstraffen. Voor kleine clubs kan ik het wel snappen als ze anti-voetbal spelen, maar een topclub met zon geweldige individuele spelers zijn aan hun stand verplicht aanvallend te spelen. Denk dat ze met een offensieve tactiek ook kampioen waren geworden. Ze hebben dit jaar gewoon de beste selectie.

25 mei 2015 om 11:32

toch heel vreemd en raar dat jouw attractieve teams united en arsenal minder doelpunten maken dan chelsea in de PL en dit al enkele jaren .....vreemde toestand voor teams die volgens jou 'attractief' voetbal spelen ....

25 mei 2015 om 11:37

Qua statistieken nebje gelijk, maar je moet wel blind zijn om niet te zien dat Arsenal en United aanvallend spelen en Chelsea niet.

25 mei 2015 om 11:40

Chelsea speelde het merendeel van het seizoen aanvallend voetbal. In plaats van Chelsea te bekritiseren kan je beter de vraag stellen: waarom werd er na de winterstop zakelijk gevoetbald?

Maar goed bekritiseren is makkelijker.

25 mei 2015 om 11:42

Met name in de eerste seizoenshelft heeft chelsea gewoon mooi en goed voetbal gespeeld, ik heb het idee dat jij weinig wedstrijden van chelsea hebt gezien

25 mei 2015 om 11:58

waarom maakt chelsea dan meer doelpunten ....door defensief te spelen ? kom nou ....realistisch spelen is niet defensief hé , zoveel teams spelen vanuit een snelle omschakeling ...vorig seizoen simeone nog met zijn team atletico , kampioen en CL finalen ,..... kritiek nee hoor ! louis met oranje , prandelli met Italië, juventus gezien op monaco ....enz.

moest chelsea met een bonus van 9 punten in de 2 sleutelwedstrijden tegen united en arsenal de risico's pakken ? moest chelsea de ruimtes weggeven die die teams nodig hadden om hun spel te spelen ? moest chelsea bijvoorbeeld zo naïef spelen zoals city het deed op united en er 5 int mandje kreeg ?
Dacht HET Niet .

het waren zowel united en arsenal die hun situatie in de ¨PL rangschikking moesten verbeteren en niet chelsea ....

soms is een heel realistische benadering , nodig en beter ....dat had liverpool vorig seizoen ook beter gedaan toen ze een haast zekere titel verspeelden in 2 wedstrijden ....

hoe denk je dat louis van gaal zou gespeeld hebben in dezelfde omstandigheden met united ?

was het niet die louis van gaal die in het WK met oranje met 5 man op de achterste lijn speelde vanuit de reactie en een onverhoopt resultaat haalde ?
net hetzelfde systeem ..... waar was de kritiek toen ? beetje hypocriet hé of zijn het enkel maar frustraties !

waar haal je het man toch , united attractiever met 17 punten achterstand en arsenal 12 punten minder en beide minder gescoorde doelpunten , ....duidelijker kan haast niet !

25 mei 2015 om 17:00

Waardeloze vergelijking met andere clubs. Alle bovengenoemde clubs (op juve na) hebben spelers materiaal wat minder is dan de tegenstanders. Chelsea heeft de beste selectie van England. En op zowat al jouw voorbeelden was kritiek vriend..

Ik heb dit seizoen bijna elk wedstrijd van Chelsea gezien. Het eerste seizoen was geweldig, tweede seizoen sommige wedstrijden minder zoals tegen psg en de kampioenschap wedstrijd. Het was ook niet aan Chelsea om in de grote wedstrijden het spel te maken zoals bijvoorbeeld tegen united en Arsenal en toch kregen zij de kritiek omdat united en Arsenal nergens waren. En dat de Arsenal fans riepen Boring Chelsea was vooral omdat Wenger een zware nederlaag te pakken kreeg jaar daarvoor.

25 mei 2015 om 11:34

Na de winter waren ook onze 1e 2 spitsen geblesseerd, spelmakers uit vorm. De hele ploeg draaide niet. En dan alsnog werden de punten gepakt, tegen de clubs die jij opnoemt. Terwijl die juist zo goed in vorm waren.

25 mei 2015 om 12:20

eigenlijk had chelsa creatief aanvallend te weinig op de bank om te wisselen en dat bleek in die moeilijk periode , fabregas die veel minder was , costa geblesseerd en dikwijls direct uit zijn focus door steeds op elke intimidatie in te gaan, oscas en willian die wel een enorme inzet hadden maar toch zo weinig scoorden , wie moest het oplossen? , drogba ? neen dat was voorbij, remy , twijfelachtig , cuadrodo , helemaal al niet . het was enkel hazard op offensief vlak die zijn niveau behield .

zoals je zegt chelsea was totaal uit vorm en toch konden de concurrenten hier niet van profiteren , dat maakt in ieder geval veel duidelijk over het seizoen van de concurrenten .

ik heb gisteren nog een rangschikking gezien van de laatste 10 wedstrijden

1 chelsea en 2 leicester en 3 arsenal

hoe zouden die concurrenten nu over chelsea geraakt zijn ..... ze stonden heel het seizoen al achter en zelfs in de eindspurt presteerden ze nog niet beter dan chelsea .

25 mei 2015 om 12:57

Remy deed het nog wel goed maar raakte ook geblesseerd. Verder ben ik het volkomen met je eens.

25 mei 2015 om 11:40

dat arsenal zoiets durft roepen is zonder beschamend ...
arsenal wint al 10 jaar geen prijs , vorig seizoen met heel veel moeite tegen modale teams in de 1/2 finale en finale na verlengingen nog eens een beker ,maar dit bij afwezigheid van de echte toppers .
.....maar een titel, ondanks dat wenger elk seizoen zegt dat ze voor de titel gaan , is nog ver weg ....
chelsea maakt nu voor het derde seizoen opeenvolgend zelfs meer doelpunten dan het zogenaamd 'super aanvallend' arsenal .....
tja 10 jaar geen titel halen , amper 1 prijs binnen halen in 10 jaar en minder doelpunten dan chelsea scoren ,.....zijn toch wel enige objectieve parameters ..... je moet het maar durven roepen , typische uiting van frustraties is dat uiteraard maar dan nog ... je moet het maar durven roepen !

25 mei 2015 om 11:57

@domburg! Without Arbamovic no Chelsea ;-), nu jij weer vriend. Ik hou het liever kort en bondig niks aan toe te voegen

25 mei 2015 om 12:07

without the family glazer en gearge soroz, no united
without mr usmanov 15% , mr farhael mashiri 15% , mr usmanov 66.5% ...no arsenal
without daniel levy 5e rijkste man in het UK , no spurs
without mansour no city
without john w henry en de fonday sports group no liverpool

zelfde verhaal voor leicester, hull, sunderland, southampton , qpr, en newcastle
zoek zelf de namen van de eigenaars maar op maar 'misschien' merk je nu op dat elk team een financieel sterke man achter zich heeft en dat dit dus niet ongewoon is , en dat de enen wat meer in zijn speeltje steekt dan de andere maar wees gerust ..... indien abramovic niet de man was bij chelsea zou het wel aan andere zijn , daar is niets mis mee !

25 mei 2015 om 12:18

We zijn ook erg gelukkig met onze fantastische voorzitter!

25 mei 2015 om 12:24

@ Starsky

Ken je feiten ik wil hier ook niet meer al teveel aan toevoegen omdat Dombrug dit al heeft gedaan.

@dombrug

Je hebt het perfect verwoord!

25 mei 2015 om 12:41

thanks , ben er eigenlijk nog een paar vergeten op te noemen ! lol

25 mei 2015 om 15:05

dus usmanov hebt 81 procent .
dat is vreemd volgens is het kroenke die de meest aandelen hebt.
En hij pompt er geen geld in .
en zonder de glazers was man utd nog steeds een top team die haden geen miljarder nodige om naar de top te komen

25 mei 2015 om 19:41

idd , later deze middag was ik nog even erover aan het denken en toen viel mij op dat ik in mijn info kroenke niet had vermeld en nochtans heeft die ook een vrij grote vinger in de pap , dus ik ga dat nog verder nakijken .
wat wel is dat die aandelen wel zijn aangekocht in een overwaarde , d w z dat er bewust meer is betaald dan ze eigenlijk waard zijn , dus is het wel degelijk een bijstorting in de clubkas .

United de familie glazer heeft united uit de beurs gekocht , omdat de waarden dalend waren en dus was een terechte verandering nodig om united op zijn waarde te houden indien united niet uit de beurs zou gestapt zijn had het veel waarde verloren en zou dit een weerslag hebben gehad op de werkingsmiddelen en dus op de verdere financiële toekomst ..... gelukkig een snelle en zeer doordachte actie want voetbal of in het algemeen sportclubs horen niet op de beurs , ook al worden ze gerund als topbedrijven !

Meer rouleren is nodig, want dit jaar wilde hij eigenlijk terry, cahill, azpi, Ivanovic, matic en fabregas alles laten spelen oja en hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren