Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho verklaart opleving Fellaini door 'simpel telefoongesprek'

Laatste update:
/

Marouane Fellaini is sinds zijn overstap van Everton naar Manchester United niet bijzonder geliefd bij de supporters en wordt door velen gezien als het zwarte schaap. José Mourinho heeft de Belgische middenvelder wél hoog zitten en ziet hem met vertrouwen voetballen. Een telefoongesprek aan het begin van het seizoen ligt volgens de Portugees ten grondslag aan de opleving van Fellaini.

Fellaini kwam in 2013 voor ruim 32 miljoen euro mee met David Moyes van Everton naar Old Trafford. Tien maanden later werd de manager ontslagen en groeide Fellaini uit tot de verpersoonlijking van de magere jaren van United. De aanstelling van Mourinho leek einde verhaal te betekenen voor de Belgisch international, maar onder the Special One is Fellaini basisspeler. “Misschien heeft een simpel telefoontje het verschil gemaakt”, verklaart Mourinho de opleving van Fellaini.

“Hij was een speler die zich niet geliefd voelde, iemand over wie iedereen zei dat hij geen speler voor mij zou zijn”, zei Mourinho volgens the Mirror. “Misschien heeft een simpel telefoongesprek een dag na mijn presentatie bij Manchester United veel voor hem veranderd. ‘Vergeet alles wat je leest, van mij mag je niet weg, zonder twijfel’, vertelde ik hem. Hoe beter georganiseerd het team speelt, hoe makkelijker het is voor de spelers om met vertrouwen te voetballen. Hij speelt goed en blaakt van het zelfvertrouwen”, aldus de Portugese manager.

Marouane Fellaini wordt door criticasters onderschat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psychologisch weer heel slim gedaan, van het zwarte schaap je oogappel maken. Dat is toch wel echt een kwaliteit van Mourino. Ik vind het echt superknap. Ik ben benieuwd hoelang Fellani in de basis blijft staan. Fysiek heeft hij natuurlijk een geweldig elftal met spelers als Baily, Fellani, Pogba en Zlatan.

Tja, hij is de ideale speler voor Mourinho op het middenveld. Mourinho kiest liever voor kracht dan voetbal op het middenveld. Een Guardiola zou Fellaini bijvoorbeeld nooit opstellen.

20 augustus 2016 om 11:09

Best grappig als je bedenkt dat men dat een maand geleden ook over Mourinho zei...

20 augustus 2016 om 13:23

Dacht men ook van Van Gaal.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook een van de mensen was die dacht dat hij geen kans zou maken onder Mourinho. Maar ik moet zeggen dat hij mij aangenaam verrast heeft. Hij zit overal tussen en speelde gisteren heerlijk met Pogba naast hem. Hopelijk zet hij deze lijn door.

20 augustus 2016 om 11:36

Er zit ook eindelijk weer een idee in het spel. De spelers hebben een duidelijke rol, je ziet ook geen besluiteloosheid en van de twijfelballetjes meer, eindelijk weer genieten na 3 jaar huilen elke zaterdag/zondagmiddag

20 augustus 2016 om 11:10

Lijkt me toch dat de spelers die blijven tegenvallen gewoon niet goed genoeg zijn voor United?

Kan me niet voorstellen dat Mourinho door blijft gaan met dit experiment. Op een gegeven moment gaat Fellaini wel vervangen worden, maar op het moment oogt Man U stabiel genoeg dat je er mee weg kan komen.

20 augustus 2016 om 11:25

Onzin, er is geen enkele andere speler die zoveel discipline opbrengt als Fellaini. Hij kent zijn krachten én zijn beperkingen als geen ander, en weet daar het maximale uit te halen. Je zal hem nooit zien dribbelen of te lang met de bal aan de voet blijven, maar hij zal altijd voor elke bal blijven knokken en zich voor de volle 100% inzetten.
Met technisch sterke(re) spelers rond je heen, zoals Pogba, Mata, Rooney of zelfs Herrera, vult hij perfect het middenveld aan om de juiste balans erin te brengen en altijd voor de defensieve zekerheid te zorgen.

20 augustus 2016 om 16:53

@levski1
Ik heb Fellaini anders best vaak rare dingen zien doen op het veld. Verder gaat het niet om discipline, wat Fellaini niet eens zo sterk heeft. Het gaat om bepaalde kwaliteiten en bepaalde gebreken. Man U zal wedstrijden tegenkomen waarin het serieus onder druk gezet gaat worden, waarin het snel moet schakelen, waarin het snel moet passen. Dan wil je geen Fellaini op het middenveld, helemaal niet naast Pogba die geweldig is, maar ook veel risico in zijn spel neemt.

20 augustus 2016 om 14:08

Jij bent duidelijk iemand die wacht op een fout van Fellaini om te zeggen dat de supporters gelijk hebben en Mourinho er niets van kent.

20 augustus 2016 om 16:48

@chanfan
Jij bent duidelijk iemand die het leuk vindt om lekker tegendraads te doen zodat hij tegen zichzelf kan zeggen dat hij zo slim is en niet mee gaat met de stroom.

Ik dacht van ik probeer het ook even om suf dingen te insinueren. Ik ben een fan van Mourinho. Als je nog iets nuttigs te melden hebt, dan hoor ik het graag.

Wat is mourinho een geweldige coach. Mensen vergeten vaak dat mourinho dat hij spelers helpt en ook ze motiveert. Fellaini heeft al vaker laten zien dat hij goed is, maar de meeste mensen kraken hem af voor zijn verleden en zijn smerig acties. Hij heeft schneiderlin op bank gedreven en dat zegt genoeg dat hij goed is.

Fellaini is een speler die door veel voetbalfans ofwel gehaat, ofwel geliefd is. Sinds hij bij United speelt heeft hij al zoveel onterechte kritiek (waarmee ik niet wil zeggen dat hij altijd perfect speelt) gehad, dat ik er nu wel van kan genieten dat hij zovele hun ongelijk bewijst. Hopelijk houdt hij dit nu nog vol.

20 augustus 2016 om 12:07

Southampton degradatiekandidaat? Volgens mij zit jij op een forum voor de verkeerde sport.

20 augustus 2016 om 13:56

Het zou zomaar kunnen hoor... in de PL ligt alles redelijk dicht bij elkaar en ze zijn duidelijk zwakker dan vorig jaar.

20 augustus 2016 om 16:27

Dat roepen ze al jaren elk jaar dat Southampton zwakker is dan het jaar ervoor, lijkt elk jaar toch weer mee te vallen.

Al die spelers die Mourinho volgens de kranten weg wilde doen, zijn tot nu toe vrijwel allemaal basisspeler: Fellaini, Blind en Mata. Die laatste houdt zelfs miljoenenaankoop Mkhitaryan op de bank.

20 augustus 2016 om 13:29

Als je vanalles roept dan zal uiteindelijk wel iets waar van zijn.

20 augustus 2016 om 16:27

Mourinho heeft al heel vaak zelf aangegeven dat hij graag ziet dat Depay blijft.

Dit is nou hoe United hoort te zijn als team met een aantal slimme spelers die het tempo kunnen verhogen.. Heb zo weer genoten als vanouds met de treble team en de team daarna met CR7, Rooney, tevez en co. Het is wellicht nog vroeg in het seizoen maar hopelijk komen er nog veel mooie momenten. Come On United,
HatedAdoredNEVERIgnored GGMU!!

Ik was gisteren de wedstrijd aan het kijken. Hij speelde echt goed, misschien moeten ze hem bij Belgie ook in die pos. zetten. Wat mij ook opviel bij Man Utd. Als ze een hoekschop hebben, ga er maar tegenstaan. Fellaini, Ibra en Pogba. (En dan vergeet ik er mss nog). Succes aan de tegenstand. ;-)

en groeide Fellaini uit tot de verpersoonlijking van de magere jaren van United... voor mij is dat toch echt Van Gaal. Zou het ook vreemd vinden als 1 speler dat kan zijn

20 augustus 2016 om 14:08

Ach veel mensen praten elkaar ook maar na en van hem word gelijk verwacht een gevallen United te dragen. Mourinho is niet vergeten hoe hij het hele middenveld van Chelsea compleet overliep hij speelde dat jaar sowieso erg goed! Bij Van Gaal ook heel vaak als storm ram gebruikt en hij kwam sowieso in een kloten periode bij United terecht. Vind het knap van Mourinho en van hem zelf! Nu zon constant mogelijk proberen te zijn.

Bewijs dat Managera wonders kunnen verrichten, want Fellaini speelt goed tot nu toe onder Mou

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren