Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho trekt zich terug: ‘Ik heb geen enkel probleem met hem’

Laatste update:

José Mourinho heeft geen problemen met Luke Shaw, zo heeft hij op de persconferentie laten weten. De manager zei onlangs dat er twee soorten voetballers zijn: ‘dappere’ spelers die ten koste van alles willen spelen en spelers die met ‘een klein beetje pijn een heel andere voetballer zijn’. Dat werd in de pers uitgelegd als een aanval op de 21-jarige linksachter en op centrale verdediger Chris Smalling.

/

De Portugees bestreed tijdens de persbijeenkomst, die in het teken stond van de thuiswedstrijd tegen Arsenal, echter dat hij het tweetal de les wilde lezen: “Shaw heeft erg goed getraind. Hij heeft hard gewerkt en is er klaar voor om te spelen. Ik heb geen enkel probleem met hem”, zo wordt Mourinho geciteerd door de Manchester Evening News.

“Ik zeg niet of hij speelt of niet, ik zeg alleen dat hij een speler van mij is. Hij is een jonge speler met potentie. Hij is een jonge speler die zoals iedere jonge speler wat probleempjes kent, wat dingen waarop hij zich moet verbeteren. Maar ik vertrouw op hem”, besluit Mourinho. Shaw speelde dit seizoen elf wedstrijden voor Manchester United.

Zou jij een fitte Luke Shaw in de basis zetten bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buiten het veld kunnen we niet kijken, maar op het veld vind ik shaw erg verzorgd voetballen voor zijn leeftijd.

19 november 2016 om 01:39

Mag ook hopen dat hij zich door ontwikkeld want het is een enorm talentvolle speler.

19 november 2016 om 02:25

hij begon sterk maar maakte dan 2 wedstrijden op rij wel een grote fout die tot doelpunten leiden. dan geraakte hij weer geblesseerd en nu is hij goed op weg om terug aan te sluiten bij de vaste basis. hij heeft veel aanvallend potentieel in mijn ogen maar hij benut de ruimte nog niet zo goed als valencia dat bv doet aan de andere kant. hij moet dus nog wel beter spelen want anders geeft hij mourinho de kans er iemand te zetten die wel een impact maakt in aanvallend opzicht

Een sterke en snelle linksback maar zonder na te denken zoals tactisch, hij deed mij soms aan rugby denken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren