Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho ruziet met Jesus: ‘Stoort mij dat een vakman aan mij twijfelt’

Laatste update:

Benfica investeerde deze zomer dik 35 miljoen euro in de selectie en Talisca was één van de dertien nieuwkomers in de selectie van de regerend kampioen van Portugal. De twintigjarige middenvelder kwam voor vier miljoen over van Bahia en liet vorige week vrijdag zien wat hij in huis heeft. Talisca was tegen Vitória Setúbal (0-5) goed voor een hattrick.

/

José Mourinho, de manager van Chelsea, zegt in gesprek met Record dat de potige Braziliaan ook bij zijn club in beeld was. “En er zaten nog wel meer Engelse ploegen achter hem aan. Ze wilden hem contracteren, maar het verkrijgen van een werkvergunning was een moeilijke opgave. Dat is de reden waarom Talisca nu niet in Engeland speelt”, aldus Mourinho.

Jorge Jesus, de trainer van Benfica, moet lachen om die uitspraken: “Ach, Mourinho zegt dat Talisca bij hen bekend was, maar ze kenden Talisca net zo goed als ik D’Artagnan van De Drie Musketiers ken.” Mourinho zegt in hetzelfde artikel van de Portugese krant dat hij het jammer vindt dat zijn collega-trainer zo in het verweer komt en countert op zijn beurt cynisch.

“Ik vind het fijn om te horen dat hij Alexandre Dumas leest. Dat bewonder ik, want ik ben niet zo cultureel aangelegd. Ik beperk mij tot grammatica. Maar ik houd er niet van wanneer een vakman aan mijn woorden twijfelt. Hij moet mij maar geloven, want we scouten Talisca bij Chelsea al sinds 2012”, besluit Mourinho.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar gaat dit in godsnaam over? Beetje kibbelen via de media over wie een speler als eerste gescout heeft? Wat een trieste bedoeling van twee zeer trieste mannen.

Ik geloof ook wel dat Chelsea hem toen al op de radar had, aangezien hun meesterscout een van de meest uitgebreide netwerken in Brazilië heeft van alle scouts wereldwijd...

Blijft toch gewoon zeer triest!

21 september 2014 om 08:50

Ik ben het met u eens dat dit nogal zielig gedrag is van beide trainers. Maar helaas zie je dit soort ruzietjes tegenwoordig elke dag tussen voetballers, trainers, bestuurders etc.

Off topic: U gebruikt de uitdrukking 'een trieste bedoeling'. Dit is niet correct, het moet bedoening zijn in plaats van bedoeling. Dan weet u dat voor toekomstig gebruik van deze uitdrukking.

21 september 2014 om 08:59

Hoezo? Een bedoeling kan gewoon triest zijn hoor evenals een goede bedoeling. Betwetertje

21 september 2014 om 09:06

Meneer torres, mag ik u er op wijzen dat u altijd naar de context moet kijken waarin de zin staat. In deze zin moet er bedoening staan in plaats van bedoeling. Het woord bedoeling is hier niet op zijn plaats. Toch een goede poging, u verdient een pluim op uw hoed!

21 september 2014 om 09:09

Genant als mensen andere mensen fout verbeteren, helemaal als dit gebeurt met een nare ondertoon.

21 september 2014 om 09:10

Om het te verduidelijken, de heer Analyse geeft hier af op het gedrag van de twee heren. De handeling die zij verrichten. Dan heb je het over de bedoening. Het is echter een veel voorkomende fout, veel mensen verwarren bedoeling en bedoening. Het Woordenboek der Nederlandsche Taal maakte er in 1896 al melding van.

21 september 2014 om 09:15

Weer wat geleerd en dat in de vroege ochtend

21 september 2014 om 09:14

Je mist het hele punt van Mourinho, en dat is dat een werkvergunning in Engeland veel lastiger te verkrijgen is. Dat Jesus zich zo aangevallen voelt dat slaat werkelijk nergens op.

21 september 2014 om 09:37

Hij had het ook gewoon lekker kunnen negeren, maar nee, hij moet ook nog even een sneer uitdelen op het laatst. Zeg maar, het laatste woord willen hebben.

Piet visser! Die heeft hem gescout!

21 september 2014 om 08:40

De mensen die een speler daadwerkelijk scouten hoor je in 99% van de gevallen helemaal niks over. Die mensen tippen namelijk een scout als Piet de Visser. Het zou mij dus ook niets verbazen als Chelsea deze tip via Piet de Visser binnen gekregen heeft.

21 september 2014 om 09:21

Het zou mij ook niks verbazen eerlijk gezegd. Piet heeft toch een flink aandeel in de scout activiteiten daar in Zuid-Amerika

21 september 2014 om 12:50

Kan die weer een doos tissues en een pot vaseline gebruiken onze Piet! Zal ie vast nodig hebben als ze hem weer vragen naar "zijn" spelers.

Waarom moet Jesus meteen zo butthurt reageren? Is het zo on aannemelijk dat grote clubs talenten op t oog hebben?

Lijkt me eerder dat Jesus heel trots moet zijn op het feit dat hij spelers heeft die ook bij andere topclubs aan de bak hadden gekund.

Bij het lezen van de titel dacht ik huh? The special one haat op the holy one?
On: Chelsea heeft een uitstekende scouting, dus geloof mourinho direct. Snap niet waarom Jesus hier zo raar op reageerd

21 september 2014 om 10:05

Ik denk vanwege de ondertoon van Mourinho. Die er een beetje op hint dat hij bij Benfica speelt omdat het moeilijk is om een werkvergunning te krijgen voor hem.

Geef mij maar Jesus. Hij mag dan wat theatraal zijn, een beetje show hoort erbij. Maar hij is wel een liefhebber van mooi en aanvallend voetbal. Met die intentie laat hij Benfica in de regel ook spelen. Dat kunnen we van Mourinho in veel mindere mate zeggen. Jesus zou denk ik een goede bondscoach voor de Portugezen zijn.

Ongelofelijk dat er zoveel mensen reageren op zo'n onbelangrijke bericht. Ruzies met trainers of spelers zijn alleen goed voor de media.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren