Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho probeert valkuil Van Gaal te ontwijken: 'Ze zijn uitgenodigd'

Laatste update:

Louis van Gaal werd vorig seizoen continu aangepakt door clubiconen als Paul Scholes, Roy Keane, Rio Ferdinand en Gary Neville. Met name Scholes was continu negatief en de nieuwe manager José Mourinho weet dus wat hij kan verwachten. Mourinho nodigt de clubiconen uit om altijd langs te komen op trainingscomplex Carrington.

/

“Bij deze club heb je legendes van vijf jaar geleden, van tien jaar geleden, van vijftien jaar geleden en van twintig jaar geleden”, zegt Mourinho in gesprek met de Sunday Times. “Hun stem is zeer krachtig, dat moet je snappen. Als mensen behoren tot de historie van een club, zijn ze anders dan een gewone analyticus. Je moet anders en met respect naar ze kijken.”

“Ze hebben veel invloed bij de fans en ze kunnen zorgen voor een positieve of negatieve sfeer. Als ze negatief zijn, kan dat voor een lastige situatie zorgen. Ze zijn aan het werk en moeten eerlijk en onafhankelijk zijn. Ik kan als manager dus niet zeggen dat ze ons moeten helpen. Ze zijn altijd uitgenodigd om langs te komen op het trainingscomplex om hun mening te geven.”

Denk je dat José Mourinho het goed gaat doen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Real Madrid heeft hij aangetoond geen respect voor clubiconen te hebben. Ben benieuwd of hij zijn les geleerd heeft.

Met zijn karakter, en speelstijl lijkt het me onmogelijk om iedereen te vriend te houden. Zeker clubiconen.

24 juli 2016 om 19:45

Door casilias naar de bank te verwijzen? Vind dat gewoon een goede beslissing, wat Perez dan doet met zijn afscheid slaat nergens op, maar Mourinho heeft juist gehandeld hoor

24 juli 2016 om 20:24

en door Jorge Valdano buiten te werken omdat zijn functie de inspraak van Mourinho zelf inzake transfers ed beperkte. Terwijl Jorge zijn werk gewoon goed deed. Sindsdien is er eigenlijk niemand meer aangetrokken om zijn rol over te nemen en daar lijden we nu nog steeds onder omdat Perez de transfers zo veel mogelijk zelf wil bepalen

24 juli 2016 om 20:49

En toch lijkt Real de laatste jaren minder rare (onnodig en duur) transfers te doen dan ervoor ..

24 juli 2016 om 21:50

Vooral zijn omgang met een icoon als Valdano gaat als beschamend in de boeken. Verder heeft hij zich weinig aangetrokken van de rest van de iconen van Madrid. Allen belangrijker voor de club geweest dan Mourinho.

Zijn vertrek was mede daarom onoverkomelijk.

24 juli 2016 om 19:57

Het verschil tussen LVG en Mourinho is dat premier league Mourinho nodig heeft..

Zelfs de journalisten kijken er naar uit om mouh weer te interviewen!!

24 juli 2016 om 23:36

Komt omdat hij heeft geleerd van zijn fouten. Bij zijn eerdere clubs waren er geen legendes van formaat die een belangrijke rol konden spelen.
Nu heeft hij grote vergissingen gemaakt bij de madrileense club én heeft hij gezien hoe deze mannen Louis van Gaal systematisch fileerden.

Lekker even slijmen bij de legendes zodat ze aan jouw kant staan. Tactisch erg sterk die Mourinho.

24 juli 2016 om 18:54

Ik denk niet dat hij dit doet om de legendes naar zijn kant te halen, daar zijn deze woorden niet genoeg voor en dat weet hij. Hij heeft gewoon veel vertrouwen in zijn elftal denk ik, en wilt daarom de kritiek stoppen door de legendes uit te nodigen en het met hun eigen ogen te zien.

24 juli 2016 om 20:02

Alsof Mourinho het erg zou vinden als de legendes wat zeggen...

Toch vind ik het niet netjes dat mourinho steeds kleine trapjes na geeft aan zijn "vriend" van gaal , hij is nu even lekker aan het slijmen bij de grootheden van de club maar mourinho krijgt ook binnen de kortste keren aan de stok met de pers.

24 juli 2016 om 20:13

Hou nou eens op met dat gejank zeg. Hij doet dingen anders dan van gaal. En dat wordt hier steeds uitgelegd als van gaal natrappen of sneren uitdelen. Echt bizar hoe graag iedereen negativiteit bij die man wil vinden. Totale onzin!

24 juli 2016 om 20:31

Helemaal met Dante eens

Mourinho is alles behalve een slijmbal. Hij verschuilt zich ook niet en geeft aan dat ze kampioen willen worden en dat dat de doelstelling is. En niet zoals andere die aangeven bij de eerste 5 te willen eindigen

24 juli 2016 om 20:41

"Hun stem is zeer krachtig, dat moet je snappen. Als mensen behoren tot de historie van een club, zijn ze anders dan een gewone analyticus. Je moet anders en met respect naar ze kijken."

Dit is echt geslijm eerste klas! Hij had mijns inziens pas ballen getoond als hij gewoon had gezegd "ik speel mijn eigen spel en het maakt me geen ruk uit wat andere mensen hiervan vinden", zoals van Gaal wel doet. Mourinho is zich duidelijk aan het indekken en zijn positie aan het verstevigen. Dat mag gerust, is ook slim van hem, maar kom niet vertellen dat hij geen slijmbal is want dan ben je blind.

24 juli 2016 om 20:50

Waarom is dat geslijm? Het is toch heel normaal om respect te hebben voor mannen die veel voor de club betekend hebben?

24 juli 2016 om 21:19

Als het normaal is, hoef je het er in de media toch niet zo dik bovenop te leggen? Overdreven geslijm (vind ik).

24 juli 2016 om 22:52

Hij zegt dit gewoon in een interview. Iets 1 keer zeggen vind ik niet het er dik bovenop leggen. Maar ja, zoekt en gij zult vinden he

Mourinho is een moderne trainer in de zin dat hij de media, het publiek, de tegenstander en de arbitrage voortdurend bespeelt en daarmee veel drukker lijkt te zijn dan met de taken van een klassieke voetbaltrainer. Wellicht dat hij daarom de laatste jaren ook nauwelijks meer wat wint en speltechnisch niets toevoegt in vergelijking met mannen als Guardiola, Ancelotti en Klopp. OT: durft Neville ook nog wat te zeggen na het debacle bij Valencia?

24 juli 2016 om 21:56

Je hebt helemaal gelijk. Mourinho's manko is dan ook dat het geen speltechnisch tacticus is. Op alle randzaken wel, maar uiteindelijk valt ie door de mand. Zal bij United niet anders zijn.

24 juli 2016 om 22:49

Zijn laatste volle seizoen was hij nog pl kampioen ..

25 juli 2016 om 00:27

Haha ja, en daarna een half seizoen omdat hij ontslagen is. Wat is je punt?

25 juli 2016 om 00:31

Mn reactie was op falcao die zei dat mourinho de laatste tijd nauwelijks iets wint. En ik legde uit dat hij dat dus wel deed. Dat was mn punt. Wat is jouw punt?

25 juli 2016 om 10:41

@ Dante
Nou ja, laat ik het dan nuanceren. Zijn teams spreken niet tot de verbeelding (ook niet het kampioensteam van Chelsea) en in Europa wordt hij de laatste jaren met verschillende teams, ondanks grote investeringen, telkens vroegtijdig uitgeschakeld door veel minder kapitaalkrachtige clubs.

25 juli 2016 om 11:23

Ik vond dat team, met name in de 1e seizoenshelft, vrij indrukwekkend.

En hij is de laatste jaren in de champions league uitgeschakeld door bayern (2x dacht ik) en psg. Zou je die echt beschrijven als "veel minder kapitaalkrachtige clubs"?

Verstandige kerel die Scholes, bovendien zijn de voorstoppers veel beter in Engeland

Tuurlijk gaat ie het goed doen, maar misschien doet ie het goed en wordt toch 5e. In ieder geval vraag ik me af wanneer ze topspelers gaan kopen. Zoals Kroos, Pogba, Bale , Modric, Boateng, Muller, Ozil, Suarez

Als je geen topspelers hebt, doe je ook niet mee

Hij zit echt op zijn plaats en wil dit ten koste van alles laten zien en wat is daar mis mee ?
Het is vreemd dat iedereen hem graag wil zien afgaan of is de combinatie Man Utd / José dat bij veel mensen haat oproept ?

Ik denk niet dat Mourinho een succes gaat worden bij United. Natuurlijk hoop ik van wel, maar denk het niet. Vind hem totaal niet bij United passen. Te schreeuwerig, te confronterend en totaal geen gentleman. ManU is samen met Real Madrid de grootste club ter wereld, daar moet geen Van Gaal of Mourinho voor staan. Maar een echte Sir. Mourinho's geouwehoer met scheidsrechters, andere coaches en die juffrouw van Chelsea...dat past niet bij United. Imo

24 juli 2016 om 22:50

Weet je nog wie ook schreeuwerig, confronterend, en niet altijd een gentleman was?

24 juli 2016 om 23:35

Inkopertje Sir Stimorol :P Overigens denk ik niet dat dit gespeeld is, zelfs in zijn Chelsea dagen heeft Mourinho zijn waardering van Sir Alex nooit onder stoelen of banken geschoven.

25 juli 2016 om 00:34

Haha nice one Sir Stimorol die had ik nog niet gehoord Maar idd! Het is grappig om te horen dat mensen Mourinho afzeiken op dingen die hij gemeen heeft met Sir Alex en dat hij daarom geen waardig opvolger van Sir Alex is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren