Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho pakt wedstrijdbal af van Son en komt met schitterend gebaar

Laatste update:

Tottenham Hotspur revancheerde zich zaterdagmiddag op overtuigende wijze voor de 2-1 nederlaag die het midweeks leed op bezoek bij Manchester United. The Spurs wonnen op eigen veld met 5-0 van Burnley, mede door een voortreffelijk solodoelpunt van Heung-Min Son. De Zuid-Koreaanse vleugelaanvaller leek de wedstrijdbal na afloop mee naar huis te willen nemen, maar daar stak manager José Mourinho opvallend genoeg een stokje voor.

Na het laatste fluitsignaal besloot Son de bal op te pakken, ondanks dat hij zaterdag 'slechts' één keer wist te scoren. Hij wilde het leder mee nemen naar huis, vermoedelijk als herinnering aan een memorabele avond, maar Mourinho verzocht Son de bal af te geven aan Troy Parrott. Laatstgenoemde, een zeventienjarige Ierse middenvelder uit de jeugdopleiding van Tottenham, was vijf minuten voor tijd door Mourinho binnen de lijnen gebracht en maakte zo zijn officiële Premier League-debuut.

Parrott kon het gebaar van zijn trainer overduidelijk waarderen, want nadat hij de bal in ontvangst had genomen volgde een innige knuffel. "Het was zijn debuut en ik denk dat de wedstrijdbal van grotere betekenis is voor een jongen die vorige week nog tegen kinderen speelde in de UEFA Youth League", licht Mourinho zijn keuze na afloop toe tegenover de Engelse media. "Nu speelt hij op zeventienjarige leeftijd in de Premier League."

De Portugese manager heeft overigens ook mooi woorden over voor Son, die in de eerste helft het absolute hoogtepunt van de wedstrijd verzorgde door te scoren na een solo over ongeveer tachtig meter. "Het joch is fantastisch. Ik ben zeer, zeer blij met hem. In herinner me dat toen ik bij Barcelona assistent-trainer van Sir Bobby Robson was, Ronaldo een vergelijkbaar doelpunt maakte", vertelt Mourinho over Son. De oefenmeester vergelijkt zijn pupil met Ji-Sung Park, de Zuid-Koreaanse middenvelder die in het verleden furore maakte bij onder meer PSV en Manchester United. "Ik heb met Sir Alex Ferguson gesproken over Park. Misschien is het iets cultureels: deze jongens zijn heel goed te coachen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig gebaar weer van Mourinho! En idd, ik denk ook dat Aziaten prima te coachen zijn omdat ze zo gedisciplineerd zijn. Die mensen werken keihard en klagen niet. Werken 18u per dag alsof het niets is. Wij werken 8uurtjes en zeiken over hoe zwaar we het hebben.

8 december 2019 om 01:29

Beetje overdreven en over 1 kam geschoren reactie. On: Mooie publiciteitsstunt van Mourinho. Precies zoals Mourinho altijd te werk gaat. Mooi voor die jongen, dat natuurlijk wel.

8 december 2019 om 10:44

Mourinho wil Son behoeden voor een wedstrijdbal in z’n kamer voor een solo-goal tegen Burnley. Slim van Mou, hij zag de memes al komen.

Begrijp het wel, en Son zal er vast weer goed mee omgaan want zo is hij. Mijn favoriete speler door zijn kwaliteiten maar ook zijn persoonlijkheid en werkethiek. Parrott moeten wij echt behouden voor de toekomst kan in potentie een topper worden onder de goede begeleiding. 17 jaar en dan even je debuut maken in de premierleague haha ik zat toen nog op de HAVO mijzelf kinderachtig te vervelen 😂

7 december 2019 om 19:50

Echt een heerlijke persoonlijkheid heeft die Son! Kunnen hem miss niet ruilen voor Willian en als dankbaarheid sturen we grafis Pedro ook jullie kant op hehe.. wat te denken van die MACHTIGE viering van Son bij zijn doelpunt, heerlijk! Ik gun het Mou echt! Mooi dat Spurs weer terug is in de strijd.

9 december 2019 om 18:48

Nee, jullie mogen ze houden haha Sws m’n favoriete speler op het moment en sportieve reactie van je. Chelsea kan zulke spelers beter vervangen met jeugd want jullie produceren al jaren super goede talenten joh.

Vind ik een mooi gebaar van Mourinho. Ik snap Son ook wel, maar dit is een goede keuze denk ik.

Mourinho aanbidt Ronaldo en terecht natuurlijk.

7 december 2019 om 19:28

Volgens mij heeft hij het hier over de Braziliaanse Ronaldo.

7 december 2019 om 20:16

Ja wie denk jij dat ik bedoel dan? Er is maar een echte Ronaldo.

7 december 2019 om 21:00

@ElPhenomeno

Ik dacht dat je Cr7 bedoelde omdat hij ook Portugees is en samen hebben gewerkt in Madrid. Excuses.

7 december 2019 om 21:24

Was het niet juist Mourinho die vertelde dat Matic de beste voetballer was waarmee hij had samengewerkt?
Kan me nog vaag herinneren dat dat bij CR7 niet goed werd opgevangen.

7 december 2019 om 22:59

Maar 1 echte Ronaldo? En Cristiano is van plastiek ofzo? Met alle respect voor de legende op jouw en mijn profielfoto, maar qua prestaties is Cristiano hem ver voorbij gestreefd. Genoten van ze allebei, maar om te zeggen dat er maar 1 'ronaldo' is zou gewoon onrespectvol naar Cristiano toe.

Ik vind het eigenlijk vrij raar dat Son de bal überhaupt mee naar huis wou nemen? Doe je toch normaal alleen als je een hattrick maakt.

7 december 2019 om 23:01

Het is ook niet elke dag dat je zo een goal scoort hé. Hij wou de bal vast mee hebben ter herinnering aan deze goal.

9 december 2019 om 18:53

Voor een speler als hem is die trots erg belangrijk voor motivatie in de toekomst, maar hoe Mourinho ermee omgaat is erg slim. Zo laat je hem weten dat hij dit vaker kan doen en dit niet speciaal is voor je (wat het natuurlijk wel is). De lat hoger leggen is dan ook een van de belangrijkste dingen voor deze selectie.
Parrott krijgt hem zodat hij ook weet dat hij erbij hoort en de toekomst is van de club. Son gaat er toch wel weer voorbeeldig mee om, daar ben ik van overtuigd.

Ik begrijp hier helemaal niets van. Heb vanmiddag de wedstrijd van Liverpool zitten kijken. Dus Son scoort 1x en wil de bal meenemen? Waar komt dat ineens vandaan? Dat is iets wat je doet na een hattrick en waarom pakt Mourinho het af om het aan een scorende debutant te geven? Sinds wanneer wordt zoiets gedaan?

Geweldige Goal maar effe he seriously deze man begint te lopen en niemand die denkt ik gooi even een sliding erin nee man. 1 sliding en hij had die doelpunt nooit gemaakt.

Ik hoop dat real Madrid voor Son gaat ipv eriksen. Wat een geweldige speler vind ik dat. Geeft altijd 100% en brengt zoveel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren