Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho kijkt ogen uit: ‘Dit is Turkije, dit is Istanbul, dit is Galatasaray’

Laatste update:

José Mourinho had woensdagavond vrede met het gelijkspel van Chelsea tegen Galatasaray, in de achtste finale van de Champions League. Een vroeg doelpunt van Fernando Torres en een treffer van Aurélien Chedjou na rust zorgden ervoor dat de eerste onderlinge krachtmeting in 1-1 eindigde. De sfeer in Istanbul was wederom indrukwekkend, zo zag ook Mourinho. “Dit is Turkije, dit is Istanbul, dit is Galatasaray”, sprak de gelouterde manager van de Londenaren.

“Het is niet makkelijk”, vertelde Mourinho na afloop. “In de eerste helft controleerden wij het duel en hadden we de wedstrijd kunnen beslissen. Ik ben niet kritisch op mijn aanvallers, want ze hebben een goede wedstrijd gespeeld. Maar als we een tegenaanval opzetten, ontbreekt het aan de juiste pass of de juiste keuze. Een tweede doelpunt zou het verloop van de wedstrijd volledig hebben kunnen veranderd. Na rust zette Galatasaray meer druk op onze helft. Ze hebben sterke aanvallers en beide backs zijn erg goed. Fernando Torres en André Schürrle kwamen in de tweede helft in de problemen. Fernando zat er helemaal doorheen en Schürrle had een gele kaart op zak.”

“Als het publiek op Stamford Bridge tien procent kan geven van wat dit publiek geeft, zou dat voor ons al fantastisch zijn”, verzekerde Mourinho zonder blikken of blozen. “Het is geen geweldig resultaat. Het wordt een lastige return. We gaan proberen om een ronder verder te komen, maar het zal moeilijk worden. Het is geen slecht resultaat, want 1-1 is beter dan 0-0. Maar Galatasaray heeft een zeer goed elftal, dat is wel duidelijk. Daarom zal het moeilijk worden.”

Chelsea-Galatarasay wordt een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het stadion van Galatasaray is een feest. Het is daar altijd een heksenketel. Als team raak van slag door zo een sfeer. Galatasaray fans maken het meest geluid van de hele wereld.

28 februari 2014 om 09:21

Ga buiten voetballen aub met je reactie die voor geen meter klopt. De record staat toch op naam van besiktas (carsi) ? 132 decibel.

On; de velden in turkije zijn heel slecht 75% van de clubs uit buitenland die daar komen voetballen kunnen niet voetballen vanwege het slechte veld. Het ziet er misschien op tv heel groen uit maar na 1 sliding zie je een heel stuk grond uitvliegen.

Geen zorgen Mourinho, met jouw anti-voetbal haal je het wel hoor! #ForzaMourinho #not

27 februari 2014 om 01:59

Dat heet verdedigend voetbal. Zo speelt hij meestal altijd in uitwedstrijden.

27 februari 2014 om 07:50

Je zal zelf merken of jullie op Stamfordbridge uberhaupt op doel kunnen schieten. Chelsea staat niet zomaar 1e in de premier league

27 februari 2014 om 09:00

Gewoon slim, uit 1-0 proberen uit te verdedigen en dan afmaken in Londen. Thuis versla je chelsea onder mourinho echt niet zomaar.

Hopelijk speelt chelsea op de return ook zo bang. The special one... eerder the scared one

2 maart 2014 om 14:12

Jij hebt chelsea thuis zeker nooit zien spelen, eerlijk is eerlijk chelsea speelde een slechte wedstrijd bij GS maar dat is mede te danken aan het verschrikkelijke lawaai dat de supporters maken als chelsea aan de bal was!

Haha de Turkse fans zijn precies die fans als het over een heksenketel gaat, altijd chaos in Istanbul.
Je moet het eigenlijk zelf meemaken, tijdens bv een Fener vs GS zie je rondom het stadion en in Kadiköy nog zoveel meer fanatieke fans in uitpuilende bars/restaurants/cafe's en op straat.
Echt geweldig.

27 februari 2014 om 09:29

gister hoorde je niks van die heksenketel of die fanatieke fans

27 februari 2014 om 15:49

Was je ook in het stadion?

Mourinho solliciteert hiermee naar de miljoenen euro's uit Turkije haha! Wel grappig overigens, spreekt normaliter weinig lof uit naar dingen, clubs, spelers. Wel verbazingwekkend dat hij dit doet naar Galatasaray, Turkije, Turkse publiek. Nice one!

27 februari 2014 om 02:35

Altijd makkelijk om achter de hand te hebben voor later toch? Ik zie het hem nog doen ook.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus kan niks op oordelen. Wat ik dus wel lees is dat Chelsea niet best speelde. Maar goed, ik denk dat toch af zullen maken op SB en dat ze alsnog doorgaan.

Als we eerlijk zijn was het vandaag niet zo'n heksenketel.. ik was zelfs teleurgesteld in de "supporters" of ik kan beter kijkers zeggen.

2 momementen waar Drogba om steun vraagt zijn me bijgebleven

1) korner, Drogba schreeuwt om steun supporters beginnen te schreeuwen... kort genomen hoekschop drogba kopt, selcuk komt eraan en bam paal

iets later

2) weer korner: drogba vraagt weer om steun, supporters staan recht bam doelpunt.

maar de galatasaray supporters kunnen echt wel beter. dit was niks vergeleken met de sfeer die we echt kennen in de TT arena. echt waar niks. maar dit heeft ook te maken met de hoge prijzen van de tickets waardoor de rijkere "supporters" meer komen kijken. en die zijn meestal stil :D

27 februari 2014 om 09:28

Inderdaad de supporters waren nergens! Het is niet meer als vroeger dat supporters 90 minuten lang aan het juichen en zingen waren. CL tickets zijn idd te duur voor de echte supporters.
Maar voetbal was ook helemaal niks. Nu kom Gala toch nog goed weg met 1-1, had veel meer verwacht van galatasaray. Opstelling was al waardeloos als je zonder Semih Kaya speel en had
3-5-2 verwacht ipv 4-4-2. Het wordt niks daar in Stamfordbridge.

27 februari 2014 om 17:31

een 3-5-2 kan je spelenin de turkse competitie... thuis liever dan uit eerlijk gezegd.

maar juventus die gekend stond om de 3-5-2 opstelling ( en als we objectief blijven juventus heeft ook de betere spelers die in zo'n opstelling kunnen fungeren) zag af van deze opstelling in decl omdat het zelfmoord was tegen grote ploegen. een counter en je bent eraan voor de moeite.

Buiten telles die notabene het goed deed tegen chelsea, heeft galatasaray geen backs die creatief genoeg zijn om als Rm/rbte fungeren in de 3-5-2. sabri loopt enkel en zet altijd voor ( als die maar aankomen) en eboue is geen speler die de bal afgeeft doorloopt om zo terug de bal te krijgen.als hij de bal heeft dan geeft ie af blijft staan of zakt terug. ofwel daalt hij af op de achterlijn om voor te zetten. het passen en doorlopen doet hij niet vaak. telles doet dit elke keer bv. dus een 3-5-2 met vleugels die niet zo geschikt zijn voor deze opstelling zou ik zeker niet uitproberen in de Cl.

in londen zal mancini verdedigend komen. ik denk dat hij daar niet gaat voor de winst. hij zal gokken op een 1-1 ( met verlengin) of een 2-2... stel dat het 1-2 wordt ( op wonderbaarlijke wijze) dan zal ie erop gaan liggen.

Volgens mij is Mourinho vergeten dat de regels in Engeland verscherpt zijn. Je hoeft Engelsen echt niet te leren wat sfeer in het publiek betekent, als het vandaag de dag wat rustiger is op de tribunes dan komt dat ook doordat veel Fanatieke Hooligans een stadionverbod hebben.

Van tevoren ingestudeerde uitspraken van Mourinho, die weet hoe populair hij is in Turkije en dat maar al te graag zo wilt houden. Z'n heksenketel was het namelijk niet gisteren..

Ik vond de sfeer juist tegenvallen. Met alle respect voor Gs maar door al die jetsetfans en vips wordt de sfeer er nier beter op..

Ik hoop dat dit bij ons niet gebeurt in ons nieuw stadion volgend jaar, maar ik verwacht van niet.. Als het om supporters gaat zijn die van ons toch wel de luidruchtigste en creeeren altijd een super ambiance, zeker europees.

Hopelijk kunnen we daar volgend jaar getuige van zijn in de CL

27 februari 2014 om 16:14

De vips van Galatasaray en Fenerbahce zijn arrogant, dat kun je bij elke grote duels zien/horen. Die van Besiktas doen niet zo arrogant, ze zijn minder vaak te zien bij duels tegen zwakke teams maar als het europese wedstrijden aankomen zijn ze altijd aanwezig en schreeuwen dan ook 90 minuten lang mee.

28 februari 2014 om 13:17

Mooi gezegd Baba..

Volgend jaar krijgen we ook een ultramodern stadion dus dat zal ook de nodige vips aantrekken.. Ben benieuwd of de sfeer van het oude Inonu blijft voortleven..

Madrid had het niet zo moeilijk in deze heksenketel... :P

Ik vond het gisteren eerlijk gezegd tegenvallen, maar dat kwam ook beetje door het saaie voetbal ( voornamelijk anti-voetbal van Chelsea ). Alleen heb ik ook al twee wedstrijden gemerkt dat op Ned3 er met geluid wordt gespeeld. achtergrondgeluid was veel minder dan bij Dsmart (turkse zender).

Ik vindt de fans van Schalke bijvoorbeeld indrukwekkender, ze maken misschien niet zoveel lawaai maar zij blijven zingen tot de 92e minuut. Toen Real in Istanbul met 1-6 won werd het snel stil en waren al veel fans al richting de parkeerplaats gelopen en liep het langzamer hand leeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren