Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mourinho kan bij Manchester United de nieuwe Alex Ferguson worden'

Laatste update:
/

Claudio Ranieri heeft het volste vertrouwen in een goede samenwerking tussen José Mourinho en Manchester United. De succescoach van Leicester City denkt zelfs dat de Portugese manager jarenlang aan het bewind zou kunnen staan op Old Trafford. “Mourinho kan de nieuwe Alex Ferguson worden”, zegt hij in de Daily Mirror.

Daarmee zegt Ranieri niet dat Mourinho net als de illustere Schot bijna dertig jaar in dienst blijft bij United. “Maar hij zal zeker zijn stempel op de club drukken”, voorspelt de Italiaan, die op 7 augustus met Leicester City in de Community Shield tegenover bekerwinnaar United en dus Mourinho staat. Een pikante ontmoeting, omdat Mourinho afgelopen december door Chelsea werd ontslagen na een 2-1 nederlaag tegen the Foxes.

“Dat is de schoonheid van voetbal. Onze sport is een prachtige doos vol verhalen”, zegt Ranieri. Ooit waren de rollen min of meer om gedraaid: nadat Ranieri in 2004 zijn congé kreeg als manager van Chelsea, stelden the Blues Mourinho aan als zijn opvolger. The Special One leidde de Londenaren in de jaren die daarop volgden naar tal van grote prijzen.

José Mourinho zal een succes worden op Old Trafford

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho zal t zeker goed doen daar! Mooie aankopen en het gif van zijn spel maken deze man een grote titelfavoriet

19 juli 2016 om 09:42

Denk het niet, doordat er zoveel clubs zijn die kampioen KUNNEN worden, gaat United het niet redden. Niet met deze spelers. Er moeten er dan nog zeker 3 bij. Met een Baily, Mikhatarian en Zlatan gaat het niet veel beter worden. Geweldige spelers natuurlijk, maar voorin raak je al iemand kwijt. Rooney en Zlatan spelen sowieso, die andere is voor Martial? Dan houd je rashford,depay,Januzaj al over, en vergeet er nog een paar. Op het Middenveld zelfde verhaal. Shaw is natuurlijk wel terug, dat is ook echt een versterking voor het elftal. Ik moet het nog maar zien. Spurs,Liverpool,City,Arsenal, Chelsea,maar ook Leicester doen gewoon weer mee. Ook heb je altijd een verrasing.

19 juli 2016 om 10:16

Wat is er mis met het overhouden van Rashford, Depay en Januzaj? Dat zijn allen vooralsnog niet meer dan talenten die als back up kunnen fungeren. Met Mkhitaryan en Zlatan er bij krijgt de aanval toch een kwalitatieve boost.

Ik begrijp de strekking jouw verhaal ook niet zo. Je zegt dat met de komst van Mkhitaryan en Zlatan er geweldige spelers bij zijn, maar dat je nu al spelers voorin over hebt. Echter zeg je vlak daarvoor nog dat er sowieso 3 spelers bij moeten?

19 juli 2016 om 12:50

Met mkhitaryan's creativiteit en Ibra's scorend vermogen maken we juist veel meer kans op de titel. Ook heeft bailly heel vrel talent. En een Martial is echt veel beter dan en Memphis of een Januzaj. Ik hoop eigenlijk dat Mata veel meer dan Rooney gaat alles gaat spelen

19 juli 2016 om 12:51

Dat mata veel meer dan Rooney gaat spelen*

Meestal na 2-3 jaar is het succes wel voorbij met Mourinho als coach. Ik zie daarom ook geen nieuwe Ferguson in hem.

Wat een geleuter allemaal over Mourinho.

Wie zegt mij dat hij het beter gaat doen dan van Gaal? Zlatan is geen teamspeler en is onderhand 34. De verdediging blijft net zoals het middenveld matig tot slecht voor de top van Engeland/ Europa en de speelstijl die Mourinho doorgaans hanteert vind ik niet Theatre of Dreams waardig. Nou is het niet belangrijk wat ik er van vind maar anti-voetbal hebben de United supporters de afgelopen jaren wel genoeg gezien.

Daarom snap ik deze aanstelling nog steeds niet.

19 juli 2016 om 10:20

Een verdediging met De Gea, Darmian, Smalling, Bailly en Shaw is zeker wel top, en in potentie wereldtop. Het middenveld is inderdaad nog niet goed genoeg, vandaar waarschijnlijk ook de interesse in Pogba en Andre Gomes. Met Herrera, Schneiderlin en Schweinsteiger heb je 3 man die daar naast kunnen spelen. Als je Rooney daarvoor zet, Martial op links, Zlatan of Rashford spits en Mkhitaryan rechts, heb je een topteam. Valencia, Young, Fellaini, Blind, Rojo en de rest van de dure middelmaat verkopen en jeugdspelers op de bank, gemixt met toppers. Een Borthwick Jackson, Fosu Mensah, Tuanzebe, Januzaj, Depay, Rashford moeten gewoon veel spelen en doorgroeien tot volwaardige toppers en de nieuwe lichting.

19 juli 2016 om 10:23

Anderzijds kan je ook stellen dat juist de argumenten die jij aandraagt ook als geleuter gezien kunnen worden.
We moeten gewoon afwachten wat het gaat worden. Tot die tijd zijn we allemaal maar hypothetisch aan het leuteren en voorspellingen aan het geven op basis van meningen en onderbuikgevoelens.

Dat geneuzel over anti-voetbal kennen we inmiddels ook wel een keer. Feit is wel dat teams van Mourinho er doorgaans toch genoeg goals in weten te schieten. Afgelopen seizoen konden de bezoekers van het Theatre of Dreams alleen maar dromen van goals. Als Mourinho er voor weet te zorgen dat de aanval weer beter gaat lopen dan zullen de meesten al verdomde blij zijn.

Ik denk dat de gemiddelde United supporter er momenteel direct voor tekent als ze komend seizoen wat behoudender spelen tegen de concurrenten, maar tegen de laagvliegers in ieder geval wel goede resultaten met de nodige goals weten te behalen.

Lekker makkelijk weer met vrij budget.
Tis dat vGaal niet kan inkopen en te eigenwijs is..
Beetje klaar met beide heren eigenlijk

Lijkt mij een zeer disrespectvolle uitspraak naar Ferguson

19 juli 2016 om 10:20

Mourinho moet zijn eerste dag al maken en wordt nu al vergeleken met Ferguson. Dat terwijl lang niet iedereen het eens was met zijn aanstelling.

Ik denk dat we het 'magische' 3e jaar van Mourinho eerst maar eens af moeten wachten. 1e seizoen top 4, 2e seizoen de titel zou een droomscenario zijn, maar hoe gaat hij het er dan in zijn 3e seizoen vanaf brengen? Dat Mourinho een titel gaat pakken zie ik wel gebeuren, maar dat hij 5 jaar blijft zitten lijkt me sterk.

19 juli 2016 om 12:38

Disrespectvolle?? Hahahaha. On: hij kan zeker niet de nieuwe Sir Alex worden. Ik denk dat Mou 1ste jaar 2de wordt, 2de jaar 1ste en de 3e jaar het helemaal gaat verkloten.

Mourinho en ergens jarenlang aan het bewind? Nee dat zie ik niet gebeuren.
De kans op succes is er zeker. Hij kan wederom bakken met geld uitgeven en hij zal er vast een stabiele ploeg van maken.

Maar er is wel heel veel concurrentie nu in Engeland. Dus je moet ook een beetje geluk hebben dat alles goed valt.

Mourinho heeft een houdbaarheids datum van 3 jaar. Dus denk niet dat hij de nieuwe ferguson kan worden.

hij gaat zeker geen Nederlandse spelers halen wel spelers met kwaliteit dat was van gaal zijn grootste fout veel te veel miskopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren