Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho is zo onder de indruk dat hij hem ook naar United wil halen’

Laatste update:

Wagner Ribeiro sluit niet uit dat Lucas Moura ooit voor een team van José Mourinho gaat spelen. Volgens de zaakwaarnemer van de 24-jarige vleugelaanvaller van Paris Saint-Germain is de manager van Manchester United een groot fan van de Braziliaan.

/

Lucas maakte in januari 2013 de overstap van Sao Paulo naar PSG, dat een bedrag van liefst 45 miljoen euro betaalde. Ook Manchester United had destijds interesse in de Braziliaan, net als Real Madrid. Mourinho stond destijds voor de selectie van los Merengues. "Degene die Lucas belde, degene die Lucas wilde, was niet Florentino Pérez. Het was Mourinho", zo onthult Ribeiro.

"Mourinho was en is onder de indruk van de kwaliteiten van Lucas", zo verzekert Ribeiro. "En hij is nog steeds zo onder de indruk, dat hij Lucas ook naar United wil halen." Lucas, 24 jaar, is sterk aan de nieuwe voetbaljaargang begonnen. In vijf duels was de Braziliaan goed voor drie doelpunten.

Denk jij dat Lucas Moura ooit voor een Engelse topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elke speler die een goede wedstrijd speelt met wordt met Utd in verband gebracht!! Laat ze nu maar eens eerst terug bouwen ipv te kopen om te kopen.

18 september 2016 om 09:21

Dit is een zaakwaarnemer die uit is op een beter contract voor zijn speler en daarom schermt met interesse van een andere club, in dit geval Utd.

Speelt dit jaar al wel iets constanter, kan alleen nog beter in de Ligue 1 denk ik. 20/25 goals/assists moet haalbaar zijn.

18 september 2016 om 10:03

Inderdaad. Erg goede voetballer alleen zijn rendement moet nog omhoog. Hopelijk gaat dat dit seizoen gebeuren.

Had toch meer van deze jongen verwacht toen hij naar PSG vertrok. Talent heeft hij zeker, maar volgens mij is hij niet constant genoeg. Misschien dat Emery hem het vertrouwen kan geven wat ie nodig heeft om die laatste stap te maken.

18 september 2016 om 09:52

Bizar eigenlijk dat hij pas 24 is.. hij ziet er uit als iemand van 50

18 september 2016 om 10:31

Buiten zijn uiterlijk dacht ik ook dat hij al veel ouder was omdat hij al best wel lang bij PSG speelt .

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren