Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho is duidelijk: 'Hij hoort niet bij mijn selectie'

Laatste update:

Waar Mohamed Salah in het aankomende seizoen zal spelen is nog niet bekend, maar het zal in ieder geval niet bij Chelsea zijn. José Mourinho gaf eerder deze week al aan dat de Egyptenaar waarschijnlijk zou vertrekken en zondag heeft hij het naderende vertrek van Salah bevestigd. De aanvaller zal opnieuw verhuurd worden, maar ook Mourinho weet niet aan welke club.

/

Salah speelde in de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar op huurbasis voor Fiorentina, dat de mogelijkheid had om de verhuurperiode met een jaar te verlengen. La Viola maakte duidelijk dat het daar gebruik van wilde maken, maar Salah wenst niet terug te keren naar Florence. Hij wil naar een grotere club uit de Serie A en AS Roma, Internazionale en Juventus schijnen voor hem in de race te zijn.

Mourinho wacht het af, maar maakt in ieder geval duidelijk dat Salah voor komend seizoen niet nodig is bij Chelsea. "Hij hoort niet bij mijn selectie en zal hier niet blijven", sprak de coach duidelijke taal. "Het belangrijkste is dat hij gaat spelen zoals hij bij Fiorentina deed. Het Italiaanse voetbal is moeilijk voor aanvallende voetballers, maar Mohamed heeft het erg goed gedaan. Als hij niet naar Fiorentina gaat wordt het misschien Roma, Inter of Juve: ik weet het niet."

"Misschien verhuren we hem, misschien verkopen we hem", vervolgde Mourinho. "Hij is een goede jongen en een goede speler, dus ik denk graag met hem mee. Hij heeft meer speelminuten op topniveau nodig en dus sta ik achter iedere beslissing die hij en de clubleiding zullen nemen." De 23-jarige Salah heeft nog een contract tot medio 2019 bij Chelsea, maar komt dus duidelijk niet in de plannen van Mourinho voor.

Mohamed Salah is niet goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was sowieso een onnodige aankoop in mijn ogen. Fiorentina is een mooie club voor hem.

26 juli 2015 om 22:37

Salah wil niet meer terug naar Fiorentina.
Hij ambieert een grotere club zoals AS Roma.
We zullen zien.

Presteerde goed bij Fiorentina, eigenlijk geen kans gekregen hij Chelsea. Hopen dat hij definitief wordt verkocht en zich elders kan ontwikkelen

27 juli 2015 om 08:26

En dan zegt Mourinho nog dat hij minuten nodig heeft...waarom kopen ze hem dan op 21jarige leeftijd terwijl ze weten dat hij niet gaat spelen

Dus Cuardrado wel...

En dan ligt ie nog vier jaar vast! Makkelijk geld verdienen voor Salah. Hij is nog maar 23, ik hoop dat ie nog even in Italië blijft, vind hem daar goed passen.

Ik wou dat mijn club geinteresseerd was in hem. Zou erg fijn zijn om hem erbij te hebben als concurrent voor Lamela. Dan kunnen we Townsend ook gelijk weer weg doen. Chelsea zal hem echter niet aan ons verkopen jammer genoeg.

26 juli 2015 om 17:00

Waarom niet? Als Tottenham genoeg betaald zie ik geen reden waarom niet?

26 juli 2015 om 19:12

Iets wat rivaliteit heet Tottenham en Chelsea komen allebei uit London

26 juli 2015 om 19:47

Dat is geen reden om een speler aan Tottenham te verkopen... Daarnaast zitten er meerdere clubs in Londen, dus zou mooie bak zijn als clubs geen spelers van rivalen kunnen kopen.

27 juli 2015 om 09:56

Dat weet ik. Ik ben Chelsea supporter, en weet dat Tottenham een van de meest gehate clubs is. Maar ik zie Tottenham niet als titelkandidaat, dus waarom zou je hem niet kunnen verkopen?

Als Cech naar Arsenal mag, dan kan Salah toch wel naar Spurs.

26 juli 2015 om 21:12

Salah is dan ook niets meer dan een Townsend met een Egyptische paspoort.

Nee maar wel cuadrado houden. Die Mourinho is me er eentje

Je hebt er ook niks aan om naar Chelsea te gaan. Ze huren 60% van de spelers weer uit en op een paar enkelingen na komen in het eerste elftal en de rest niet.

Zo kan je als speler nooit constant spelen bij 1 club als je elke keer bij andere club speelt.

26 juli 2015 om 17:29

Je kan dan wel elke keer weer een stap omhoog zetten. Zo zat Salah nu anders vast bij Fiorentina, maar kan hij nu verhuizen naar waarschijnlijk Rome. Daarnaast zal het ook niet slecht verdienen dus heb je geen behoefte aan een vaste club dan zijn clubs als Chelsea een uitstekende keus. Ontwikkelen doe je er tenslotte meer dan uitstekend.

26 juli 2015 om 19:04

Hij had ook meteen naar Fiorentina kunnen gaan. Het is niet zo dat Chelsea geinteresseerd is in spelers die Fiorentina niks vindt.

Als je een beetje verstand hebt en/of verstandige mensen om je heen hebt, dan ga je als jonge speler nooit naar Chelsea.

26 juli 2015 om 19:27

En dan zat hij vast aan Fiorentina die hem niet zou laten gaan naar Roma voor slechts 20 miljoen. Maar goed eigenlijk alles wat ik net zei kan ook toegepast worden op jouw reactie.

Gewoon handelshuizen niet alleen Chelsea maar meerdere grote clubs stropen alles af en kopen alle talenten op, wordt het wat, prima, wordt het niks, de verhuur of verkoop in. Mourinho ouwe eindbaas Cuadrado ook puur voor de breedte gekocht...

26 juli 2015 om 19:31

Alle clubs doen dat in principe, de grotere clubs alleen met betere spelers. Ajax stroopt Nederland en Scandinavie af. Maar zelfs een Nac of een Willem 2 halen weer hopen telenten uit de jupiler league en dergelijke. Cillessen heeft eerst ook bankgezeten voordat hij eindelijk in de basis stond, zie waar die jongen nu staat. Zolang de spelers zich maar ontwikkelen dan is er niets aan de hand. En de spelers ontwikkelen zich uitstekend bij Chelsea met verhuurcontructies.

En ze moesten hem zonodig voor onze neus wegkapen.

Voor vast in de basis te staan was hij te licht. Maar als bankzitter had ik hem wel nog gehouden. Zeker voor in de competitie, fa en league cup kan hij zeker mee.
In de kwartfinale of verder bevoorbeeld in de champions league zal hij als invaller her verschil niet kunnen maken.
Maar cuadrado zeker ook niet en deze kost evenveel als schurrle en salah samen. En de laatste genoemde twee konden wel nog een actie ( en goal ) maken, ook al iets wat niet lukt bij cuadrado.

Mourinho bepaalt dat Salah niet bij Chelsea speelt.
Hij wordt dus verhuurd aan AS Roma?
Salah wil niet meer terug naar Fiorentina.
Ik ben benieuwd of hij zijn zin krijgt en bij Roma terechtkomt.
De rol van Mourinho is weer duidelijk.

27 juli 2015 om 04:07

helaas
ik zou hem wel een kans geven in de voorbereiding om te kijken hoe hij het daar doet en dan pas kijken of je hemwilt verkopen of houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren