Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Hij hoeft zich niet te bewijzen, niet naar mij, niet naar jullie’

Laatste update:

Chelsea boekte zaterdagavond een relatief eenvoudige overwinning op West Ham United. Op bezoek bij de stadsgenoot uit Londen zegevierde het team van José Mourinho met 0-3. Frank Lampard maakte tegen zijn ex-werkgever een einde aan een reeks van tien Premier League-duels zonder doelpunt. De middenvelder nam op Upton Park twee treffers voor zijn rekening.

“Hij hoeft zich niet te bewijzen”, verzekerde Mourinho na afloop. “Niet naar mij, niet naar jullie en niet naar zichzelf. Hij moet gewoon van de laatste jaren van zijn loopbaan genieten en zijn best doen. Ik denk dat ik op het juiste moment voor hem ben gekomen. Ik was manager van Chelsea in de beste periode van zijn loopbaan en nu ben ik er weer om van zijn laatste periode te genieten.”

Lampard brak de ban vanaf elf meter, na een charge van Jussi Jääskeläinen op Oscar. Mourinho vroeg zich af of de doelman geen rode kaart had moeten krijgen. “Chris Foy vertelde dat het geen rode kaart was. Hij stond op 10 meter afstand, ik op 50 meter afstand. De scheidsrechter en zijn assistenten floten goed. Als hij zegt dat het geen rode kaart is, dan is het zo.” Door de overwinning staat Chelsea op 24 punten uit 12 duels, 4 minder dan lijstaanvoerder Arsenal.

Frank Lampard hoort in de basis van Chelsea thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bazen reactie van Mourinho als de scheids zegt dat het geen rood is dan is het zo. Gewoon nog een x bewijzen dat het soms mee en soms tegen zit en dat de behandeling van WBA schandalig is. Hou wel van de mindgame. Echter jammer dat Ferguson weg is, nu heeft Mourinho eigenlijk geen concurrent op dat gebied. Aangezien bijv. Wenger de slachtoffersrol opzoekt ipv het bespelen van de FA

24 november 2013 om 10:06

Vind het ietwat ver gaan om dit een mindgame te noemen. Je zou toch verwachten dat de gemiddelde BPL volger nu wel weet hoe Mourinho te werk gaat. Zou mij heel erg verbazen als men hier nog van opkijkt.

Vind dit zelf gewoon een hele normale maar ook vooral volwassen reactie.

24 november 2013 om 10:07

Mwoah jij weet net zo goed als ik dat Jose dit niet riep bij een gelijkspel en niet riep met een geschiedenis. Juist Mourinho is veelvuldig bezig met scheidsrechters enzo

24 november 2013 om 10:18

Dat snap ik nog wel, maar wat ik bedoel te zeggen: in hoeverre is dit nog een mindgame te noemen als mensen nu eenmaal weten hoe hij reageert. Dus vanuit dat perspectief, is het nog wel een mindgame te noemen?

Vind zijn reactie gewoon normaal. Verder maar misschien nuanceer ik het teveel?

24 november 2013 om 10:21

In dat geval heb je natuurlijk 100% gelijk, maar toch een bondsbestuur is natuurlijk gevoelig he

24 november 2013 om 11:05

Wenger houdt zich met voetbal bezig. Maar goed, het heeft wel effect.

Vind het overigens weer erg klein dat hij zichzelf op de borst klopt wanneer hij over Lampard spreekt.

Frank Lampard zien voetballen is een cadeautje. Hij is een held en hoort gewoon in de basis van Mourinho.

Veel mensen betwijfelen mijn uitspraken als ik zeg dat LEMPA bij de beste middenvelders ter wereld hoort. Vind dit echt een prachtige speler, geen xavi of Iniesta maar weer zeer waardevol. Frank the tank.

Ik blijf van mening dat Lampard niet meer zo vaak mag spelen als vroeger. Ik vind ons middenveld niet sterk genoeg als hij speelt, vooral verdedigend. Mikel met Ramires zie ik eigenlijk liever.

Veranderd natuurlijk niet het feit dat hij fantastisch geweest is voor de club.

24 november 2013 om 10:13

Is hij ook niet meer, maar slechter dan Mikel is hij nou ook weer niet. Vind Mikel echt de zwakke link bij Chelsea. Mooiste voorbeeld was nog wel het duel met Rubin Kazan, waar Ake geweldig speelde, Mikel er vervolgens in kwam en hij zijn man liep lopen en opeens Chelsea wankelde.

24 november 2013 om 10:24

Mikel is één van de weinige middenvelders die verdedigend 3 aanvallers bezig kan houden. Echt een fantastische speler. Haalt alleen wel een stukje voetbal uit je elftal.

24 november 2013 om 10:29

Aanvallende middenvelders van Cambuur zeker? Ik vind hem nog geen 1% van wat Essien ooit geweest is. Maar goed komt misschien wel inderdaad doordat ik hem compleet beoordeel inclusief het voetballende vermogen.

24 november 2013 om 10:30

Mikel is in mijn ogen defensief fantastisch. Hij is een echte buffer voor de defensie, daar mag je zeker van zijn. Het enige probleem met Mikel is dat hij geen scorend vermogen heeft en geen fantastische pass heeft.

24 november 2013 om 11:59

Ik deelde jou mening ook maar dit seizoen vind ik hem gewoon lekker spelen straalt gewoon rust. Uit controleerd de bal en geeft weer een pass naar voren aanvallend niet sterk maar verdedigend zeker een van de beste daarom zou het ook beter zijn om een loper als Ramires naast Mikel te zetten

24 november 2013 om 10:21

Laat me niet lachen? Mikel & Ramires?
Lampard is 10x zo beter dan hun beide.

24 november 2013 om 10:56

Verdedigend is Mikel gewoon beter als Lampard. Ik weet dat veel mensen het niet willen zien, maar Lampard is veel minder dan in zijn beste tijd, wat geen schande is gezien zijn leeftijd. Ik vind hem het team echt niet naar een hoger niveau tillen zoals hij dat deed. Met hem op het middenveld boeten we veel in aan verdedigend kwaliteit en dan heb je een onevenwichtig aangezien we vaak met 3 Cam's en een spits spelen en ook nog Ramires die vaak naar voren rent.

24 november 2013 om 11:00

Omdat Ramires een CVM is en Lampard CAM

24 november 2013 om 12:42

Ja maar hij wordt gepositioneerd als een Cvm. En Lampard is in principe een CM.

waar is van ginkel gebleven

24 november 2013 om 10:22

Revalidatiecentrum Londen

Lampard is beter dan alle andere spelers die in de pivot kunnen bij Chelsea. Hij kan door zijn leeftijd beter niet elke wedstrijds spelen.

Lampard is een geweldenaar!
Een speler met karakter en uitstraling,chelsea heeft een ervaren speler als hem nodig op het veld.
Hopelijk geniet hij van zijn laatste periode in zijn loopbaan en is hij nog van waarde voor zijn ploeg.
Je ziet ook dat hij zijn best doet ongeacht zijn leeftijd,hij werkt keihard,zal een emotioneel moment worden wanneer hij afscheid zal nemen van de Chelsea fans….

Ik snap gewoon niet waarom Mata niet speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren