Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho grapt: ‘Hij gaat niet naar Chelsea, dus ik ben niet bezorgd’

Laatste update:

Borussia Dortmund moet op zoek naar een opvolger voor Jürgen Klopp en Thomas Tuchel wordt het vaakst genoemd. De 41-jarige trainer uit Beieren zit sinds zijn vertrek bij FSV Mainz in mei zonder club en sloeg onlangs nog een aanbieding van tweededivisionist RasenBallsport Leipzig af.

/

Het staat echter nog niet vast dat Tuchel in het Westfalenstadion aan de slag gaat, zo geeft algemeen directeur Hans-Joachim Watzke aan in de Osthessischen Zeitung: “Ik weet nog niet wie de nieuwe coach gaat worden en anders zou ik het ook niet zeggen. We halen geen trainer uit de 2. Bundesliga, maar het wordt vermoedelijk wel een Duitser. Mensen moeten echter niet alleen aan Tuchel denken.”

Klopp heeft aangekondigd geen sabbatical te houden en is inmiddels met clubs als Manchester City, Arsenal, Real Madrid, AC Milan, Napoli en Olympique Marseille in verband gebracht. Ook wordt hij genoemd als mogelijke opvolger van Josep Guardiola bij competitiegenoot Bayern München. Naar Chelsea gaat de 47-jarige Kloppo echter niet, zo verzekert José Mourinho tegenover Sky Sports.

“Dat heeft hij mij zelf verteld, dus ik maak me geen zorgen”, glimlacht de Portugese manager. “Hij is een erg goede trainer, maar ik weet niet of hij plannen heeft om naar de Premier League te komen. Maar als hij komt, dan heet ik hem van harte welkom.” Oliver Bierhoff, teammanager van de Duitse nationale ploeg, vindt het ‘jammer’ dat Klopp mogelijk uit het land vertrekt: “Want hij is een grote persoonlijkheid en heeft uitstekend werk verricht.”


Zou Jürgen Klopp een geschikte coach voor de Premier League zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
17 april 2015 om 22:09

Haha ik zie Klopp en Mourinho al ruzie maken langs de lijnen, wat een plaatje zou dat zijn.

Als Bayern hem ook haalt wordt het eng, al zou ik het van beide partijen begrijpen

17 april 2015 om 20:51

Denk dat Klopp dat BvB niet aan zal doen, die man is daar zo geliefd en heeft een erg goede band met de club. Maar in het voetbal is vrijwel niks uitgesloten.

Haha die kop van Klopp is hilarish.
Hij doet mij denken aan een mix van Jensen en Hans Kraay.
Of wanneer Klop helemaal uit zijn slof schiet is gewoon te grappig voor woorden.

Jammer zie hem graag bij Chelsea met dat materiaal. Je kunt beter uit de CL gekieperd worden met avontuurlijk voetbal als met dood saai zakelijk voetbal.

17 april 2015 om 21:19

Avontuurlijk? Dortmund is een counter ploeg hoor. Een van de beste ter wereld dat wel.

17 april 2015 om 21:23

ja nu wel met dit materiaal, maar misschien is het je ontgaan maar als iemand daar een balletje 2 keer hoog houd koopt Bayern hem. Je moet ook spelen naar je capaciteiten, maar ze speelden Arsenal in de CL van het veld met prachtig voetbal
.

Nou de enige topploeg die een trainer zou zoeken is manchester city. En een subtop ploeg als everton. Vraag me af waar klopp heen gaat.

Ik gun Klopp wel een sabbatical om daarna sterker dan ooit terug te komen! Everton lijkt me een leuke uitdaging voor Klopp! Everton heeft leuk spelers materiaal en ik zie Klopp de titelkandidaten het ze dan niet makkelijk maken.

Zie deze man het liefst naar AC Milan gaan. Hoop dat hij daar dan alles weer een beetje op het spoor kan zetten.(op de goede manier). En ze weer champions league kan laten spelen. En dat inzaghi zn assistent word en dan later het touwtje overneemt.

Ik hoop dat Klopp naar de Spurs gaat. Klopp heeft bij Dortmund bewezen van een subtopper een titelkandidaat te maken en hopelijk kan hij van de Spurs ook een echte titelkandidaat maken. Bij de Spurs lopen met Kane en Eriksen een paar potentiële wereldspelers rond en ik denk dat Klopp de kwaliteiten heeft om de Spurs naar de Engelse top te brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren