Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Als bondscoach hem vertrouwt, maakt het niet uit of hij hier speelt’

Laatste update:

Marcus Rashford staat door de aanwezigheid van onder meer Anthony Martial, Romelu Lukaku en nieuwkomer Alexis Sánchez niet altijd in de basis bij Manchester United, maar volgens trainer José Mourinho zou de twintigjarige Engelsman er niet hoeven te vrezen dat hij niet mee mag naar het WK van aankomende zomer. De Portugees vindt dat Rashford genoeg minuten maakt om topfit aan het toernooi in Rusland te kunnen beginnen.

“Ik zie dat jullie soms twijfelen of hij wel of niet geselecteerd gaat worden voor het WK”, begon Mourinho tijdens een perspraatje. “Weet je, als de bondscoach hem vertrouwt, zal hij hem ook selecteren. Dan maakt het niet uit of hij wel of niet speelt. Er zijn veel voorbeelden van spelers die helemaal niet voor hun club spelen maar wel worden uitgenodigd voor het nationale elftal. Je hebt het voorbeeld van Sergio Romero, die reservekeeper is bij Manchester United en de eerste keeper bij zo’n geweldig voetballand als Argentinië.”

“In jullie eigen land heb je voorbeelden van spelers die worden opgeroepen zonder in de Premier League te hebben gescoord. Het is dus aan Gareth Southgate. Als hij hem vertrouwt, zal hij hem oproepen. Het maakt dan niet uit of hij wel of niet speelt voor Manchester United”, ging de trainer, die aangeeft dan Rashford niet hoeft te vrezen geen kansen te krijgen, verder. “Ik stel niemand gerust, maar de grootste geruststelling voor hem moet zijn dat hij altijd geselecteerd wordt.”

“Er is geen enkele wedstrijd waarbij Marcus niet wordt geselecteerd om in de basis te beginnen of op de bank te zitten. Marcus is een fantastische jongen en hij is erg nuchter. We houden van hem en geloven in hem, hij gaat zijn kansen krijgen. Wat hij nu doet is meer dan genoeg op zijn leeftijd en de ervaring die hij nu opdoet is meer dan genoeg om ons blij te maken met wat we denken dat zijn toekomst zal worden. Zo simpel is het. Maar omdat hij in het begin zo’n impact had, verwachten mensen waarschijnlijk dat hij meer en beter speelt en meer doelpunten maakt dan hij nu doet. Zo simpel is het echter niet.”

Vind jij dat Marcus Rashford meer minuten moet krijgen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch benieuwd hoe ver Engeland het gaat schoppen dit WK met een Harry Kane zo in bloedvorm en toch aardig wat goede spelers zie ik ze het toch nog best ver schoppen.

5 maart 2018 om 12:16

Tegenvallen. Dat is het meest waarschijnlijk. Iets met het klimaat misschien?
Engeland heeft heel wat sterke selecties gehad, zoals toen in 2006 met bv Beckham, Lampard, Gerrard, Joe Cole en Rooney, Terry, Ferdinand, Ashley Cole. Maar ja, toen kwamen ze Portugal op hun pad tegen.

Dit had ik van Mou echt niet verwacht, maar hij gaat imo echt keurig met het talent Rashford om. Speelt regelmatig, maar wordt niet totaal voor de leeuwen gegooid. Mourinho ziet ook wel dat zijn elftal niet altijd naar zijn wens speelt, bij een club als United krijgen spelers dan altijd bakken met kritiek over zich heen. Lukaku en Pogba zijn vaak de sjaak, maar Rashford blijft dit nog bespaard. Een 20 jarig talentje gaat zo'n gigaclub in z'n uppie niet uit het slop helpen, goed van Mou dat hij dat inziet en Rashford nog even uit de wind van de zeikende media en supporters houdt.

5 maart 2018 om 12:37

Sorry maar ben het niet met eens.. Mourinho laat Lukaku veel vaker spelen omdat er bakken met geld voor betaald is, dit in tegenstelling tot Rashford waarbij er geen cent voor betaald is. De bakken met kritiek is in mijn ogen terecht voor Lukaku. Want het is veel te statisch en geforceerd. Rashford besliste onder van Gaal ook veel grote wedstrijden en is in mijn ogen veel bewegelijker en onvoorspelbaarder dan Lukaku. Hij zal de club niet in zijn eentje uit het slop kunnen trekken maar maakt het iig een stuk leuker om naar te kijken.

5 maart 2018 om 13:12

Lukaku is gehaald als nummer 1 spits. Hij startte dit seizoen 27 keer. Rashford speelde in 25 wedstrijden, waarvan 12 als wisselspeler. Dit betreft de statistieken in de competitie volgens de website van de Premier League.

Het is zeker waar dat Lukaku vaker speelt, maar echt niet abnormaal veel in verhouding met Rashford. Lukaku heeft er 13 inliggen, Rashford 4 op dit moment. Al met al lijkt dit gewoon een keurige verdeling in speeltijd. Ik ben het helemaal met John Terry eens.

wat zou het toch mooi zijn geweest voor dit United als Guardiola de coach was.
martial rashford zouden dan sowieso spelen met middenvelders die hun talent kunnen ondersteunen.
nu is het gewoon matig aanvallend gezien. United moet altijd domineren maar dit lukt ze niet eens tegen sevilla

5 maart 2018 om 12:40

Heb je het over de Guardiola die vorig seizoen zwaar onder vuur lag omdat de prestaties tegenvielen, of over de Guardiola van dit seizoen?
Over de Guardiola die bij Bayern tegenviel en wegmoest of over de succesvole Guardiola van Barcelona?
Succes als coach van een grote club is al net zo veranderlijk als het weer.
Hun wisselkoers al net zo grilig als de koers van de Bitcoin. Althans, als het aan de gemiddelde fan lag.
Conte was toch ook enorme succesvol bij Chelsea? Vorige jaar dan.
En wie had nou kunnen denken dat Van Gaal zou mislukken bij United? Of Koeman zo snel ontslagen zou worden bij Everton?

De fans hebben meestal een kortetermijn geheugen.
We zullen moeten afwachten tot hoeverre het succes van Guardiola bij dit City zal strekken.

5 maart 2018 om 13:15

Hij lag niet zwaar onder vuur. Maar het werd wel duidelijk dat je niet zomaar met ieder team het Guardiola spelletje kan spelen. Dat was niet zozeer kritiek op Guardiola, maar meer op de selectiesamenstelling van City. Uiteraard moet nog blijken of hij het met "zijn" team op lange termijn vol kan houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren