Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Motivatieproblemen na degradatie naar KKD: ‘Speel liever in de Eredivisie’

Laatste update:

Leeroy Owusu was in de Eredivisie een vaste waarde voor de Graafschap, maar na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie vervult de vleugelverdediger in de voorbereiding vooralsnog slechts een bijrol bij de Superboeren. Owusu is niet blij met zijn reserverol en overweegt dan ook om De Graafschap nog tijdens deze transferperiode de rug toe te keren.

“Ik denk dat ik ook in de Eerste Divisie een goede speler ben, maar de trainer (Mike Snoei, red.) heeft deze keuze gemaakt”, zegt Owusu na afloop van het oefenduel met Osasuna tegen de Gelderlander. “Ik denk dat hij me scherp wil maken”. Owusu bleef tegen de Spaanse opponent zestig minuten op de bank. Afgelopen seizoen kwam hij tot veertig wedstrijden onder toenmalig trainer Henk de Jong, die inmiddels is teruggekeerd bij SC Cambuur.

Owusu geeft eerlijk toe dat hij tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet altijd even gemotiveerd is geweest. “Ik heb de trainer gezegd dat ik liever in de Eredivisie speel. Dat is voor mijn ontwikkeling beter, denk ik. Ik zou graag een transfer willen maken, ook al heb ik hier nog een contract. Dat heb ik eerlijk kenbaar gemaakt.” Het contract van Owusu bij De Graafschap loopt volgend jaar af.

“Ik vind het niet fijn om op de bank te zitten, wil altijd voetballen”, vervolgt de door Ajax opgeleide verdediger. “Ik probeer nu gefocust te blijven en me terug te knokken. En blijf met de trainer in gesprek. Ik hoop dat ik er vrijdag in de competitie tegen Cambuur weer in sta. Ook voor de supporters, met wie ik een goede band heb.” Snoei lijkt echter de voorkeur te geven aan Jasper van Heertum, die hij kent van hun gezamenlijke periode bij Telstar. “Ik hoop dat Leeroy zich terugknokt. Het zat niet goed, dat merkte ik direct. Ik wil dat hij zich met ziel en zaligheid voor De Graafschap inzet”, zo benadrukt Snoei.

Vind jij dat De Graafschap deze zomer nog afscheid moet nemen van Leeroy Owusu?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ie niet gemotiveerd is en niet de vechtlust heeft om zich terug te vechten moet je hem lekker laten vertrekken. Als speler van de Graafschap moet je nu eenmaal vallen en opstaan, want ze schipperen met regelmaat tussen Eredivisie en Kkd. Als ie daar niet tegen kan, moet ie weg.

Kijk, je kan hem natuurlijk eerlijk noemen, want iedereen speelt liever in de Eredivisie, maar soms is het wat tactvoller om dit niet kenbaar te maken.

5 augustus 2019 om 16:18

@migi

Zeker verstandiger inderdaad, maar ik kan het bijvoorbeeld wel waarderen dat hij zegt wat hij denkt. Van die automatisch ingecalculeerde interviews word ik zo moe van, ook als je goed luistert naar wat ze zeggen is het elke keer hetzelfde riedeltje

Dit is een artikel wat gepubliceerd wordt wat totaal uit t verband gerukt kan zijn en misschien ook wel is.
Er is met hem na de wedstrijd gesproken door de pers maar vaak wordt er geschreven met de woorden die gezegd zijn maar in een totaal andere context. Voor er met haat en modder gegooid wordt naar onze meer dan gewaardeerde speler van De Graafschap is ‘t misschien goed om een beetje door een andere bril te kijken dan door die van onze schrijvers van de pers.

Eigenlijk ook best logisch, deze man past prima bij het rechter rijtje in de eredivisie.

deze man is zo goed . Was die al bij Almere toen had ik hem graag zien komen naar mijn eigen clubbie Roda JC. deze man kan makkelijk mee bij een club van het rechterrijtje misschien wel Cambuur. Oude trainer die het in hem ziet zitten en hem nog kent. en die hebben zich heel erg versterkt.

5 augustus 2019 om 16:59

Cambuur speelt toch echt eerste divisie, en ik (maar ik ben gekleurd) schat cambuur niet hoger in dan de Graafschap.
Er staat trouwens nergens dat de trainer het niet in hem ziet zitten, en geeft aan zichzelf te goed te vinden voor de eerste divisie en daardoor motiveringsproblemen te hebben. Dit is wat anders dan dat de trainer het niet in hem ziet zitten.

Ik mag hopen dat hij niet tegen Snoei heeft gezegd dat hij moeite heeft om zich te motiveren, omdat hij vind dat hij de ED thuis hoort. Dat zou een reden zijn hem direct naar de beloften te zetten.

Ik vind het een betere back dan Jasper van Heertum (wat meer een centrale verdediger is), maar aan een ongemotiveerde speler heb je niet zoveel. Daarbij vraag ik mij af of deze tekst en het wissel zitten bij de Graafschap nu zo goed is voor je carrière.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren