Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moskou is koud, vies en rommelig: 'Het is de warmte die ik mis'

Laatste update:

Pontus Wernbloom kan niet wachten op het moment dat de transfermarkt zijn deuren opent. De middenvelder maakte in de zomer van 2009 de overstap van IFK Göteborg naar AZ en speelde tweeënhalf jaar in Alkmaar, voordat CSKA Moskou hem oppikte. Wernbloom heeft het na bijna drie jaar wel weer gezien in Rusland en hoopt warmere oorden te kunnen opzoeken.

/

De 28-jarige Zweed verveelt zich behoorlijk. "Ik weet niet of dat aan Rusland ligt of aan het feit dat ik al een poosje op dezelfde plaats ben", vraagt Wernbloom zich af in gesprek met het Zweedse Expressen. "Vooral in de winter is het saai. Moskou is net als de meeste andere grote steden in de winter: vies en rommelig."

"Het is de warmte die ik mis, of eigenlijk die ik nooit heb gehad. Ik woon al 28 jaar op koude plaatsen, dus het zou fijn zijn als ik nu ergens kan spelen waar het ook warm is", vervolgt Wernbloom, die nog een contract voor twee jaar heeft bij CSKA Moskou. "Of ik daadwerkelijk vertrek, hangt af van de aanbiedingen die langskomen. Als er iets leuks tussen zit, ga ik dat bekijken. Maar op dit moment speelt er niets, dus ik ben hier nog zeker niet vertrokken." Wernbloom speelde tot dusver 71 competitieduels voor CSKA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu het financieel slecht gaat in Rusland mist hij opeens warmte...

25 december 2014 om 19:25

Uhm.... naar Qatar of UAE zou ik zeggen.

25 december 2014 om 21:04

Wernbloom en alle andere spelers in Rusland krijgen gewoon exact het bedrag aan euro's of dollars die zij volgens hun contract dienen te krijgen.

Het is alleen door de lage stand van de Roebel voor Russische clubs enorm duur...

Veel spelers worden namelijk in euro's of dollars uitbetaald, door de lage roebel krijgt een Wernbloom nog steeds 1 (?) miljoen euro per jaar, alleen kost het Cska nu 2x zoveel roebels om dat bedrag te evenaren.

25 december 2014 om 22:13

'Een' Wernbloom? Je bedoelt gewoon Wernbloom, neem ik aan.

25 december 2014 om 22:37

Hij bedoelt een speler die gelijkwaardig is aan Wernbloom.

hoe doet hij het in Rusland?
en voor welke club zou het een goede aankoop zijn

25 december 2014 om 18:34

Voor Dordrecht wel denk ik!

25 december 2014 om 18:35

Hij vult zijn rol goed in. Hij heeft nog altijd dat geniepige in zijn spel zitten wat die bij AZ ook altijd had. Ik denk dat hij voor clubs als Schalke 04 een goede aanwinst zal zijn, maar ik vrees dat ook Duitsland te koud is voor hem...

26 december 2014 om 10:27

Schalke heeft hem niet nodig als iedereen fit is. Tevens wil di Matteo Nigel de Jong halen.

26 december 2014 om 12:04

Ik bedoelde meer dat Wernbloom geschikt zou zijn voor clubs van de categorie Schalke 04.

Nou, ga dan maar weg. Ik hoef geen ongemotiveerde spelers in het rood-blauwe shirt van mijn club te zien. Wernbloom is op zijn manier belangrijk geweest en daar ben ik hem dankbaar voor, maar ook voor hem geldt dat niemand groter is dan de club. Laat hem maar lekker in de zandbak voetballen. Daar is het iedere dag warm.

25 december 2014 om 18:41

Konin020 je hebt niet gelijk

25 december 2014 om 19:59

Nou Wernbloom als je graag naar een warm land wilt gaan is India misschien een optie,
aangezien er daar grote spelers voetballen.

25 december 2014 om 20:33

Die competitie is toch maar voor een half jaar opgericht?

26 december 2014 om 06:09

Sollicitatie naar landen waar mooi weer is. Vraag me wel af hoe hij dat heeft gezegd, serieus of met een lachje erachter.

Mag van mij wel weer terugkeren bij AZ, hard werkende middenvelder met een goed uithoudingsvermogen

25 december 2014 om 18:57

Niet te betalen natuurlijk.

25 december 2014 om 18:58

Hier is het denk ik ook te koud voor hem...

25 december 2014 om 19:02

Totaal onhaalbaar en de gemiddelde temperatuur in Alkmaar veranderd niet een naar 20 graden.

In de zomer van 2009 naar Alkmaar gehaald, hier 2,5 jaar gebleven, dat wil dus zeggen dat hij in januari 2012 is weggegaan. En in het stuk staat dat hij het na 4 jaar wel heeft gezien in Rusland? Knap rekenwerk.

25 december 2014 om 19:36

Dacht ik ook toen ik het las haha, rekenkunsten van een 5-jarige hier..

Voor het geld dat hij verdient kun je een aardige kachel kopen...

Een Zweed die het te koud vind.. Juist.

25 december 2014 om 22:27

Mag wel na 28 jaar. Tropisch klimaat is gewoon fijner leven.

Hij zou prima bij middenmoot Spanje, Portugal, Italië, Turkije of Griekenland kunnen spelen.

Dit zijn spelers die gewoon voor het geld gaan en nu gaan zeiken dat het koud is dan had je niet naar rusland moeten jankerd

26 december 2014 om 10:29

Heb je het artikel wel gelezen? Hij komt overigen uit Zweden, waar het in de winter ook behoorlijk koud is. Hij klaagt niet over Moskou specifiek.

Prima speler voor op het middenveld. Zou voor Ajax een versterking zijn. Een soort Poulsen alleen dan een stuk jonger en wendbaarder.

Je krijgt fors betaald, dan nog krijg het het voor elkaar om over het weer te zeuren. Hier is het ook koud, ik ga dan toch ook niet zeuren,in de zomer is Rusland het bloedheet. Winter is eenmaal wat kouder dan een zomer. Als ik Moskou zou zijn zou ik hem meteen eruit gooien.

26 december 2014 om 12:43

Ik vind het altijd zo jammer dat er mensen zijn die de gedachte hebben dat je niet mag zeggen wat je denkt/voelt, omdat je veel geld hebt. Veel geld verdienen maakt de temperatuur buiten echt niet warmer hoor.

VZ komt een beetje laat met dit artikel, het stond al vanmorge in de Ad.

Ontopic : Wernbloom is een goede speler maar als er een club komt dan moeten ze diep in hun buidel tasten om hem te halen.

Wernbloom, een hele onderschatte middenvelder in zijn tijd bij Az.

Werkt altijd hard, heeft 3 longen, tackled enorm goed en veel.... en in zijn tijd bij AZ veroverde hij zoveel ballen..... en wist hij zijn eigen zwaktes (inzicht e.d.) dus gaf hij de bal mee aan Rasmus Elm of Adam Maher.

Een ideale ''puinruimer'' was het bij AZ. Niet gek dat Cska Moskou hem voor een relatief zacht prijs van 3 miljoen (1.5 jarig contract nog toen) ophaalde bij AZ. Hij heef het bij Cska toch wel redelijk gedaan, tenminste wat ik hoor en in CL wedstrijden zie. En af en toe een topwedstrijdje van Cska tegen Zenit kijken.

Hopelijk komt Wernbloom terug naar AZ of gaat hij ergens in Engeland spelen, zo een aardige gozer en vooral nuttige speler is leuk om iedere week aan het werk te zien. Geen goede voetballer, wel nuttig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren