Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Morata is gewaarschuwd: ‘Ze hebben me aangeraden een helm te dragen’

Laatste update:

Álvaro Morata kwam dit EK al tot drie doelpunten en als het aan zijn oud-ploeggenoten Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini ligt blijft het daar ook bij. De Spanjaard, die onlangs door Real Madrid weer terug werd gehaald na een periode bij Juventus, moet het maandag in dienst van La Furia Roja opnemen tegen het Italiaanse trio en is gewaarschuwd.

/

De drie verdedigers hebben namelijk al laten weten dat zij er alles aan zullen doen om het Morata zo moeilijk mogelijk te maken: “Ze hebben me aangeraden een helm te dragen”, knipoogt hij tijdens een interview met Cuatro. “Maar Chiellini vertelde me ook dat Spanje een geweldig team heeft en dat het moeilijk zal worden om ons te verslaan.”

Morata’s telefoon stond roodgloeiend nadat duidelijk werd dat Spanje Italië zou treffen in de achtste finale en de aanvaller weet ook dat het geen eenvoudige opgave wordt om de laatste acht te bereiken: “Italië is defensief erg sterk omdat er drie verdedigers staan die al lang met elkaar samenspelen. Ze passen niet alleen goed bij elkaar, maar compenseren elkaars fouten ook nog. Bonucci is de baas, Barzagli zorgt voor de kwaliteit en Chiellini is de sterkste.”

Denk jij dat Spanje gaat winnen van Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat moet hij ook zeker gaan doen

27 juni 2016 om 02:00

ik hoop dat spanje naar huis gaat omdt ze Torres niet hbbn mee genomen naar de E.K

27 juni 2016 om 04:53

Met torres waren ze er in de poulefase al uit.

Ik kijk zo uit naar de wedstrijd, ik zit al dagen in spanning. Allerlei scenario's in mij hoofd aan het afspelen. Maar morgen gebeurt het daadwerkelijk. Eerwraak voor 2012.



Forza Azzuri!!!

26 juni 2016 om 21:07

En dan heerlijk die Duitsers verslaan met een goal ala Grosso van de halve finale in 2006.

26 juni 2016 om 21:19

nee .. denk t toch van niet

26 juni 2016 om 23:29

Ben behoorlijk zenuwachtig ervoor. Wat zou het mooi zijn als Italia dit keer kan winnen van ze en de kwartfinale bereikt. Deze wedstrijd komt al veel te vroeg in het toernooi.

Poeeh wat een verdedigers. Wie zou nou tegen Italie willen spelen met die beren daar achter?

26 juni 2016 om 21:49

Costa Rica scheen niet al te veel problemen ermee te hebben in 2014.

26 juni 2016 om 22:04

Niet goed opgelet knaap. Italie speelde toen geen 352. Costa rica nooit meer wat van gehoord.

Wat een verschrikkelijk goede verdediging. Vooral verdedigend gezien dan. Soms bij chiellini bijvoorbeeld: dan pakt hij de bal op een grandioze manier af van de aanvaller maar als hij dan indribbelt weet hij niet meer wat hij met de bal moet. Blijft 1 van de sterkste verdedigers natuurlijk. Ook alle 3 kunnen ze wel een aardig balletje koppen en ik verwacht dat ze daar uit gaan scoren tegen spanje.

Iniesta zal zijn waarden weer laten zien

27 juni 2016 om 01:53

@wirshaad. Waarschijnlijk bedoelde je waarde,niet zijn waarden. On: ben idd heel benieuwd,zijn beide fenomenale ploegen. Spanje heeft iets meer kwaliteit, waar Italië (vind ik) net iets meer teamspirit en het vechten voor elkaar en elke meter heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren