Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Miljoenenaankoop van afgelopen zomer wil Chelsea alweer verlaten'

Laatste update:

Pedro heeft spijt van zijn zomerse overstap naar Chelsea, zo verzekeren diverse media in Engeland en Spanje donderdag. De aanvaller maakte in augustus een miljoenentransfer van Barcelona naar Londen, waar hij een uitstekend debuut kende. Pedro zou echter, naar verluidt, welwillend staan tegenover een terugkeer naar zijn vaderland.

/

Pedro was in zijn eerste wedstrijd voor Chelsea, uit tegen West Bromwich Albion (2-3), direct goed voor een treffer en een assist. Het leek het begin van een gelukkige samenwerking, maar niets is minder waar. Chelsea staat inmiddels vijftiende in de Premier League, in de Capital One Cup was Stoke City dinsdag te sterk en manager José Mourinho lijkt bezig aan zijn laatste weken in dienst van de West-Londenaren.

Pedro kwam sinds zijn transfer slechts negenmaal in actie voor Chelsea en loopt daardoor nog steeds het risico dat hij door bondscoach Vicente del Bosque over het hoofd wordt gezien voor het EK van volgend jaar zomer. De kranten schrijven dat Pedro er spijt van heeft dat hij Chelsea de voorkeur gaf boven Manchester United en hij weer het liefst terug zou willen naar Barcelona. Het is niet duidelijk of deze vermeende interesse wederzijds is, ook al willen de Catalanen zich in januari gaan versterken.

Pedro had Barcelona nooit moeten verlaten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet zo'n slimme actie dan. Iedereen kon zien dat de kans op een basisplaats bij united vele malen hoger was. En dan met je volle verstand een contract van een paar jaar tekenen, dan heb je even niks te willen.

29 oktober 2015 om 08:24

Idd niet erg slim...had misschien meer verwacht van Chelsea dan van united? En als je zo lang bij barca hebt gevoetbald heb je natuurlijk nog niet leren omgaan met de dramatische situatie waar Chelsea nu in zit.

29 oktober 2015 om 11:15

Ja, van mij mag ie ook naar Cambuur komen, maar denk dat we beide even veel kans hebben.....

29 oktober 2015 om 12:21

Real heeft natuurlijk veel meer kans, want zij kunnen tenminste de transfersom al betalen. Of hij moet een andere Real bedoel, zoals Valladolid of Zaragoza bijvoorbeeld.

29 oktober 2015 om 12:23

Prachtig 1

29 oktober 2015 om 12:23

Pedro gaat natuurlijk nooit naar Real, kom op zeg.

30 oktober 2015 om 08:12

Nijogeth, natuurlijk bedoelt hij Real Betis Sevilla!!

Misschien moet hij even afwachten hoe het onder de nieuwe trainer bevalt. Want ik geloof dat die er binnenkort toch echt gaat komen.

Haha daar zitten we dan weer mooi mee opgescheept. Begon heerlijk in zijn debuut wedstrijd, maar heeft daarna ook geen knikker meer geraakt. Vraag me af of Barcelona hier oren naar heeft.

29 oktober 2015 om 08:40

Hoe kan het toch dat veel spelers bij Chelsea zo ver onder hun niveau voetballen. Kijkend naar de namen heb je toch een basiself die gewoon mee hoort te strijden om de prijzen.

Denk niet dat Barca hem terug neemt voor hetzelfde bedrag dat Chelsea voor hem betaald heeft.

Courtois
Ivanovic
Cahill
Terry/Zouma
Azpi
Matic
Cesc
Pedro/Willia
Willian/Osca
Hazard
Costa
29 oktober 2015 om 08:44

Ivanovic is totaal uit vorm. De rechter centrale verdediger moet hem continu rugdekking geven. Terry komt zo alleen in het centrum. Cesc kan op het middenveld ook niet uit de voeten met alleen Matic naast hem en Matic kan niet zowel zijn eigen man als de man van Cesc opvangen. Zo staat Matic vaak tegen twee man te voetballen en ligt er veel ruimte in het centrum (zowel bij Terry als bij Matic) voor doorkomende middenvelders. Op papier is het leuk, maar het werkt niet.

De beste opstelling op dit moment voor Chelsea is in mijn ogen:

Traore viel, net als Kenedy, zo sterk in tegen Stoke dat hij wel een kans verdient!

Begovic
Azpi
Zouma
Terry
Rahman
Mikel
Ramires
Traore
Hazard
Willian
Costa
29 oktober 2015 om 08:51

Op dit moment is jou opstelling beter maar mits iedereen in vorm is zouden Cesc en Matic bij mij altijd spelen.

Begin vorig seizoen hebben ze samen uitstekende wedstrijden gespeeld en voetballen verleer je niet van de ene op de andere dag.

Misschien ligt de schuld wel bij Mourinho dat zoveel spelers hun niveau niet halen en als team een complete off-day hebben. Of zouden ze toch die leuke verzorgster missen?

29 oktober 2015 om 09:12

Het is logisch dat de schuld bij de trainer komt te liggen, maar als we gaan kijken naar de tegengoals zijn toch vooral Cesc en Ivanovic schuldig. Cesc laat keer op keer zijn man lopen en Ivanovic wordt voorbij gelopen alsof hij er niet staat.

Echter moeten we niet alleen naar het probleem achterin kijken, maar ook naar voren. Hazard creëert niks, Pedro heeft nog niks laten zien, Oscar staat al 3 jaar stil, Remy/falcao zijn geen Diego Costa, etc.

Tot slot moeten we kijken naar het bestuur. Ze hebben gefaald in het aantrekken van (soortgelijke) spelers die Mourinho wou hebben. Pogba en Stones waren de targets, die hadden moeiteloos ingepast kunnen worden op de plek van Branna en Cesc. Toen deze niet haalbaar bleken hadden ze door moeten schakelen, want zonder concurrentie zijn die twee gewoon niet meer scherp lijkt het wel.

29 oktober 2015 om 12:25

Ik denk dat door de behoudende speelstijl (gebaseerd op zekerheid achterin) de aanvallers er niet aan te pas komen. Doordat Ivanovic dramatisch uit vorm is (al is ie misschien gewoon over zijn top heen), moeten anderen extra verdedigende taken uitvoeren. Dit gaat ten koste van het aanvallende deel van het spel en dus komt dat er veelal niet uit.

Met de poll ben ik het niet eens. Bij Barca was hij ook niet aan spelen toegekomen ten koste van Messi, Neymar of Suarez. Zijn vertrek sta ik wel achter. Dat hij vervolgens voor Chelsea kiest, die spelers sneller afserveert dan de gemiddelde vrouw achter de Amsterdamse ramen, is niet zo slim. Bij United had hij minder concurrentie gehad en als hij echt verstandig was geweest had hij gewoon voor een club een niveautje lager gekozen. In salaris maakt het niet uit en om prijzen te winnen had hij beter bij Barca op de bank kunnen blijven zitten.

29 oktober 2015 om 09:11

Haha, leuke vergelijking!
Mee eens, OK, leuk om nu te roepen dat Messi geblesseerd is en dat Pedro meer kans had gehad bij Barcelona, maar als we allemaal in de toekomst zouden kunnen kijken, dat was het leven wel erg saai geworden hoor ...
Pedro heeft simpelweg een keuze gemaakt die verkeerd uitpakt, het hele team van Chelsea draait ondermaats .. als ze net als begin vorig seizoen zouden spelen, dan was er echt wel een leuke rol weggelegd voor hem .. maar als en Hazard, en Fabregas, en ... nou ja, noem maar het halve team van Chelsea dat vorig jaar op volle toeren draaide .. allemaal ondermaats spelen, en je staat 15e ... en je komt in een koud nat land als Engeland, je familie zit in Spanje .. zit allemaal ff tegen, ja dan krijg je dit soort verhalen ..
We zullen maar zien of het ook echt waar is, wie weet krijgen ze de boel weer op de rails en hoor je ineens hoe leuk hij het wel niet heeft .....

29 oktober 2015 om 12:36

@ypuh
Bij Barca was het gewoon hetzelfde gebleven met Pedro,invaller in de laatste 20 minuten,basisplek bij bekerwedstrijden,aantal Champions League duels ,competitie tegen lager geklasseerde tegenstanders,rust andere spelers.

En dat is ook precies waar hij nuttig is bij een Europese topclub aangezien hij
de laatste 2-3 jaar totaal uit vorm was en dit op een of andere manier niet om kan buigen terwijl hij daarvoor bij Barca genoeg kansen heeft gehad.

Heb van te voren al gezegd dat hij echt niet meer zou gaan spelen bij Chelsea
omdat hij zijn oude vorm onder Guardiola niet terug kan vinden.

Bij die goal en assist bij zijn debuut kwam er ook wel wat geluk kijken, op één uitstekende actie na in die match vond ik hem toen al niet heel indrukwekkend.

Dit is natuurlijk iets dat hij had kunnen weten, Chelsea was al niet goed begonnen en hij weet dat Mourinho zeer defensief voetbal speelt. Zou het wat laf vinden van hem om na een paar maanden alweer een zinkend schip te willen verlaten, probeer dan op zijn minst om nog je steentje bij te dragen tot het einde van dit seizoen.

29 oktober 2015 om 12:09

Mourinho hoef je er hierbij niet echt bij te betrekken vind ik, qua defensieve spel. Dit seizoen heeft hij nooit echt de intentie gehad om de zogezegde bus te parkeren. Anders was Cesc er allang uit voor een middenveld van: Mikel - Matic - RLC bijvoorbeeld.

Naast dat spelers uit vorm zijn, laten de dragende spelers van vorig seizoen ook veel verdedigend werk liggen. En dat kan nu al helemaal niet nu Matic uit vorm is, Ivanovic het niveau van voorheen niet haalt, Cesc defensief helemaal niets nuttigs meer bijdraagt en Terry ook een dagje ouder word

29 oktober 2015 om 22:26

Dat stereotype van bus parkeren bij Mourinho heb ik ook altijd overdreven gevonden(behalve zijn eerste seizoen bij zijn terugkomst misschien). Maar het is wel zo dat offensieve spelers onder Mourinho meer het totale pakketje van taken moeten uitvoeren en daarmee doel ik dus ook op veel defensieve taken. Veel van de spelers Mourinho opstelt zijn zeer creatief, maar krijgen offensief minder vrijheid dan onder veel andere coaches.

Daar is voor mij helemaal niks mis mee, hij heeft al ontzettend veel succes gehad met die tactiek, maar als de tactiek van Mourinho één van de redenen zou zijn waarom hij weg zou willen dan heeft die zich niet bijzonder goed geïnformeerd.

Gewoon verkeerde keuze, terug gaan naar barca zou de volgende zijn. Liever uitkijken naar een ander team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren