Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik steelt de show: ‘Een magische avond voor mij en voor Napoli’

Laatste update:

Arek Milik maakte in de Serie A al twee doelpunten in drie wedstrijden en trof ook dinsdagavond doel voor Napoli. De 22-jarige aanvaller scoorde twee keer in de met 1-2 gewonnen Champions League-groepswedstrijd tegen Dynamo Kiev.

/

“Het was een magische avond voor mij en Napoli. Ik heb twee doelpunten gemaakt en ben erg gelukkig”, zei Milik na afloop voor de camera van Mediaset. “Ik zei gisteren op de persconferentie dat we hier wilden komen om te winnen, hoewel we wisten dat we tegen een moeilijke tegenstander zouden spelen.”

“Het was inderdaad zwaar, maar we keren terug naar Italië met een lach op het gezicht. Ik weet dat de fans gek op mij zijn, maar dit is pas mijn vierde wedstrijd voor Napoli en mijn eerste wedstrijd in Europees verband”, aldus de Pool.

Forza Milik! SSC Napoli is blij met de Pool! 🇮󾓩

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 13 september 2016

Denk jij dat Arek Milik dit seizoen de topscorer van Napoli wordt in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij voor millik. Bij ajax werd hij niet helemaal gewaardeerd door de trainer.
Of hij werd op de bank gehouden voor spelers als sigthorson of voor spelers die niet eens spits zijn zoals schone of el ghazi.

Dan gaat je zelfvertrouwen ook niet omhoog. Terwijl iedereen zag dat hij de beste spits is.
Hij is geen wereld top maar als je hem vertrouwen geeft gewoon een goede spits.

14 september 2016 om 06:33

Je mag best gerust zeggen dat Frenkie het weer verkeerd hard beoordeeld...

14 september 2016 om 07:39

Speelt napoli ook 4-3-3?

14 september 2016 om 07:50

Ja spelen ook 4-3-3. Met Mertens en Callejon op de flanken en Hamsik achter hem heeft hij genoeg kwaliteit om zich heen.

Verder zag iedereen met een beetje voetbal verstand wel dat Milik talent heeft. Een wereldtopper is bijna niemand al op zijn leeftijd natuurlijk.
Alleen is het "geen Ajax spits".
Heel raar natuurlijk en zelfde gezeur als altijd bij Ajax.
Ben benieuwd wat zijn plafond is. Wel een killer die past in de serie A.

14 september 2016 om 09:20

Volgens mij was de kritiek niet dat hij geen Ajax spits was maar eerder dat hij nog te wisselvallig was. Ik denk dat hij redelijk behandeld werd en genoeg speeltijd kreeg. Echter heeft hij wel aanvoer nodig en dat zal bij Napoli een stuk beter gaan.

14 september 2016 om 14:55

Zeker wel. Hij had te weinig techniek en kon niet goed mee voetballen.
En als dan el Ghazi, Fisher en zelfs Schone soms de voorkeur kregen gaat er wel iets mis. gelukkig is het goedgekomen en hebben ze goed aan hem verdiend.

14 september 2016 om 08:42

Ajax had minimaal 40 miljoen voor hem moeten vragen man....

Wow lekker dit hoor. Had t niet verwacht maar gun t em wel.

Zo, hopelijk snoert dit de mensen die de transfer allemaal zo belachelijk vonden weer een beetje de mond. Milik heeft nu al meer bewezen dan een Depay die voor iets minder verkocht werd maar wat iedereen hier allemaal normaal vond. Milik heeft zoveel in z'n mars en kan in Napels echt een grote hit worden. Maar omdat iedereen hier altijd Ajacieden de grond in wil boren werd er eerder schande van gesproken dan dat we met zn allen blij waren dat er weer geld in de eredivisie werd gepompt. Voor Ajax mooi dat ze weer met succes een speler afleveren aan een grote club in Europa. Zet m op Milik!

14 september 2016 om 01:05

Helemaal gelijk. Ik wil nu niet de Ajax-calimero uit gaan hangen maar als je toch ziet dat de laatste jaren Eriksen, Alderweireld en ook bijvoorbeeld Milik door iedereen die Ajax geen warm hart toedraagt niet goed genoeg wordt bevonden en wordt onderschat. Ik gun het deze jongen van harte, nog steeds vind ik 32 miljoen voor iemand met de kwaliteiten van Milik behoorlijk veel, maar hij is veel beter dan menigeen denk. Spitsen moeten het vooral van vertrouwen hebben, Milik is heerlijk gestart en dit is een mooie basis om zijn huwelijk met Napoli tot een groot succes te maken.

14 september 2016 om 01:15

Een speler moet wennen aan het Ajax "systeem". Milik bewijst nu het omgekeerde. Ajax moet een systeem gebruiken dat de beste spelers het systeem bepalen

14 september 2016 om 06:44

@rugu, niemand in nederland vond erikson niet goed genoeg. Toby was destijds ook niet goed genoeg voor Atletico. Dus je calimero hoedje kan inderdaad weer af. Dat Milik het zo goed doet is mooi maar had (bijna) niemand verwacht. Wat hij bij Ajax heeft laten zien was ook niet van de klasse topspits. Hooo voor die jonge dat hij de lijn en ontwikeling door jan zetten.

14 september 2016 om 08:32

Ik had het wel verwacht, en ik ken heel veel mensen die het wel verwachte.
Ik denk dat de staf van Napoli het ook had verwacht anders hadden ze geen 32 miljoen betaald.

En eriksen werd wel degelijk te licht gevonden door menid°geen hier.

14 september 2016 om 08:40

Jack zij bij studio voetbal een aantal maanden voor eriksen s vertrel is dit een eeuwig talent enzo

14 september 2016 om 11:24

Overdrijven is ook een vak. Depay schoot man united vorigjaar eigen handig de cl in met een aantal prachtige goals! Dat is iedereen weer vergeten!

Gun het milik van harte, goede spits!

14 september 2016 om 15:13

Depay heeft een heel jaar kans gehad en uiteindelijk niks baanbrekends laten zien, helemaal eens.
Maar om nu meteen Milik op een voetstuk te zetten, dat is ook wel erg voorbarig niet? Ik hoop voor hem dat hij dit vasthoudt natuurlijk.

Het "afzeiken van de transfer" is zeker gebeurt en het moet nog blijken of dat al dan niet gegrond was. Maar je maakt er wel erg een Ajax tegen de rest discussie van, want volgens mij waren het juist Ajax fans die in het vorige seizoen voor de winterstop nog zelf gehakt maken van Milik.

Of klopt dat niet?

Was ook gewoon een topspits voor Ajax. Als hij er nu was pff met de voorzetten van Ziyech had die makkelijk 25 goals gemaakt..

14 september 2016 om 06:04

En top wetk van Overmars, mag ook wel eens gezegd worden

Is lekker begonnen en zal alleen nog maar groeien qua mee voetballen. Doet me erg veel denken aan Klose/Lewansowski

Ik vond het nooit echt een geweldige voetballer. Maar het was een geweldige afmaker. Elke bal die voor z'n linker kwam ging erin en hij kon ook nog goed koppen. Maar op z'n rechter been moet hij toch nog oefenen.
Ik hoop wel dat hij nu door met doelpunten maken en slaagt in Italië . Dat is alleen maar goed voor de eredivisie. Want op Pelle en Suarez na zijn er nooit echt spitsen in het buitenland geslaagd de afgelopen jaren (Janssen is ook niet slecht begonnen)

14 september 2016 om 07:41

Wat een onzin kraam je uit. Nooit spitsen uit de NL competitie in het buitenland geslaagd?! V Nistelrooy, Kluivert, Huntelaar, IBRA, v Basten, Ronaldo, Romario...

14 september 2016 om 07:47

Ik bedoelde de laatste jaren. Met Alves, Kezman, de Jong en al dat soort namen. Stond idd onduidelijk in m'n comment.

14 september 2016 om 12:00

Probleem ligt eerder aan het feit dat spitsen van subtoppers de overstap naar het buitenland niet aankunnen. Wat dat betreft is het heel verstandig van zyiech en ramselaar om eerst naar ajax en psv te gaan.

Door om te leren gaan met de druk van een topclub kan je ook de overstap makkelijker maken.

On topic milik is een uitstekende spits, dat zag iedereen met voetbalkennis. Alleen haters zagen dit niet omdat ze dit niet willen zien. En wat dat betreft is Milik niet de eerste Ajax speler die zou floppen in het buitenland....

14 september 2016 om 09:53

Dost heeft een aardige periode gekend maar inderdaad Van Wolfswinkel, Castaignos, Berg, etc. hebben het allemaal niet gered.

15 september 2016 om 08:19

Ik weet wat de laatste jaren precies zijn, maar bony deed het erg goed.

15 september 2016 om 10:29

Bony was ik inderdaad nog vergeten. Geweldige spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren