Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik en Younes helpen Napoli aan ruime overwinning in Stadio Olimpico

Laatste update:

Napoli heeft de zogenaamde Derby del Sole met overmacht weten te winnen. De huidige nummer twee van de Serie A was in het Stadio Olimpico met 1-4 te sterk voor AS Roma, dat dit seizoen moeizaam draait. Amin Younes tekende in de wedstrijd tegen de Romeinen, waar Justin Kluivert in de slotfase als invaller in het veld kwam, voor zijn tweede treffer in het shirt van Napoli.

Voor de interlandperiode ging AS Roma onderuit tegen laagvlieger SPAL, waardoor de Romeinen voorafgaand aan de ontmoeting met Napoli de nummer zes van de Serie A waren. I Partenopei bevinden zich op de tweede plaats van de Italiaanse competitie in een niemandsland: de achterstand op koploper Juventus bedraagt vijftien punten, terwijl Napoli nu een voorsprong van tien punten op Internazionale (dat nog wel zondagavond in actie komt tegen Lazio) heeft. In Rome kenden de bezoekers een uitstekende start, want al na twee minuten spelen stond er een voorsprong op het scorebord.

Arkadiusz Milik controleerde een pass van Simone Verdi op zeer fraaie wijze en liet Roma-doelman Robin Olsen vervolgens met een kiezelhard schot kansloos: 0-1. Op slag van rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Mário Rui leek hands te maken, waarna Patrik Schick werd gevloerd door Napoli-doelman Alex Meret. Diego Perotti benutte de gegeven strafschop en bracht Roma naast de bezoekers uit Napels.

Na rust stelde Napoli razendsnel orde op zaken in Rome. Nadat Dries Mertens in de vijftigste minuut op aangeven van José Callejon de 1-2 aantekende, tilden i Partenopei kort daarna de marge naar twee. Verdi was het eindstation van een messcherpe counter, waarin Fabián Ruiz het overzicht wist te behouden. Tien minuten voor tijd verzorgde de ingevallen Amin Younes het slotakkoord namens de bezoekers uit Napels. De ex-Ajacied pikte de bal na een afgeslagen hoekschop op in het strafschopgebied, stuitte eerst nog op de benen van Olsen en bepaalde in tweede instantie de eindstand op 1-4.

Gaat AS Roma nog in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechtste Roma sinds jaren.. geen woorden voor! Monchi bedankt!!!

Dus een ex psv'er en 2 ex ajacieden scoren alle 3 1 goal voor napoli en alleen de 2 ajacieden staan in de titel. Volgens mij is dit de manier van voetbalzone om te zeggen dat ze denken dat ajax vanmiddag wint.

Nee is bullshit natuurlijk, mr ik vond het toch een leuke complottheorie.

Zelf trek ik binnen vier weken naar Rome en tevens het Stadio Olimpico om m'n geliefde ploeg aan het werk te zien. En toch kijk er niet langer met lol naar uit, en dat is erg. Wil ik dat dit seizoen zo snel mogelijk stopt? Ja graag. De problemen zijn te talrijk om op te noemen, maar ik probeer toch even. Lees lekker mee:

1) Heerlijke transferzomer met aankopen die de vertrekkers in geen duizend jaar kunnen vervangen. Niet dezelfde kwaliteit en al helemaal niet dezelfde grinta. Vandaag zag je niet één speler zich dubbelplooien en dat is heel erg als je twee miljoen per jaar vangt.

2) Te late trainerswissel: In november was het duidelijk dat het verhaal van Di Francesco over was, durf die man dan aan de deur te zetten, Roma had geen identiteit maar het was nog niet te laat. Nu wel, Ranieri is een bekwame coach, maar dat zal niet voldoende zijn om deze zieke ploeg te redden.

3) Dzeko scoorde nog niet een thuismatch, we zijn morgen 1 april hahahahaha lachwekkend gewoon. Iedereen die hem een topspits vind, moet dringend Roma beginnen kijken. 7 Goals maken is prima voor mij, als je erbovenuit steekt in het spel en het team helpt. Hij doet geen van beiden momenteel, los van zijn succesvoller verleden.

4) Wintermercato: oké in de winter kunnen geen mirakels verricht worden, maar iets doen mag heus wel hoor. Je bent AS Roma hé en je had nog alles om voor te spelen in januari: je zat nog in de beker, je hield Europees stand en je had een top 4 binnen bereik. 2 Gerichte aankopen of leenbeurten waren voldoende geweest, pakweg een flankspeler/spits en een vervanger voor Fazio..

5) Geen leider na De Rossi: De man is 35 jaar ondertussen maar hij straalt iets uit, hij gaat gewoon druk zetten zijn match spelen, meer kan je niet verwachten. Florenzi, sta op man, waar is die onvoorspelbare, kwieke alleskunner van vroeger? Manolas jij bent de enige die dit embleem, dit truitje waard is, neem dan toch meer initiatief!

6) Olsen: Zweeds materiaal zoals de Ikea, maar wellicht foutief ineengestoken. Pakt geen bal.

Ik wil nog één iets kwijt, bestuur verkoop de oudere, 'waardevolle spelers', niet Zaniolo, Manolas of Under, zij zijn de enige met dynamiek.

Mooi om te zien dat die oud eredivisie spelers succesvol zijn. Voor Younes vind ik het gaaf dat hij toch tegenwoordig volwaardig lid van de selectie is. Zijn kwaliteiten komen denk ik ook goed tot uiting in Italië.

Ik dacht, ik ga weer eens een wedstrijdje Roma kijken. Ongelofelijk wat een bende zeg. Vermoeiend om naar te kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren