Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan herstelt zich van Europese zeperd, Inter loopt zich stuk op eilanders

Laatste update:

Clarence Seedorf moest afgelopen week tegen Atlético Madrid in de Champions League een zure nederlaag slikken, maar had zondag weer reden tot juichen. AC Milan, zonder de geblesseerde Mario Balotelli en de gepasseerden Urby Emanuelson (die wel inviel) en Nigel de Jong, won overtuigend met 0-2 bij Sampdoria en kan daardoor weer wat verder omhoog kijken. Stadsgenoot Internazionale liep na twee achtereenvolgende zeges weer averij op: Cagliari hield knap stand in het Giuseppe Meazza en reist met een punt terug naar Sardinië

/

Sampdoria - AC Milan 0-2
AC Milan boekte zondagmiddag de tweede achtereenvolgende zege in competitieverband en schuift daarmee iets verder op richting de subtop. Het elftal van Seedorf liet er geen gras over groeien op bezoek bij Sampdoria en nam al na twaalf minuten spelen de leiding. Nadat Giampaolo Pazzini zijn inzet nog van de lijn gehaald zag worden, opende Adel Taarabt een paar minuten later alsnog de score. In eerste instantie kon doelman Angelo da Costa de kopstoot van de Marokkaan nog keren, maar in de rebound was het alsnog raak. Via Manolo Gabbiadini deed Samp nadien wel wat terug, maar Marco Amelia voorkwam de gelijkmaker. Riccardo Saponara had kort daarop de 0-2 op zijn schoen, maar zijn volley vloog over het doel.

Na rust namen i Rossoneri alsnog verder afstand. Pazzini lag na een hoekschop in de clinch met Da Costa, waardoor Adil Rami uiteindelijk kon profiteren en (onder protest) de tweede Milanese treffer binnen knikte. Vervolgens was het invaller Maxi López die de hoofdrol opeiste. Eerst liet de Argentijn dé kans op de aansluitingstreffer liggen en niet veel later deed hij zijn eigen ploeg de das om. Na een gele kaart vanwege een overtreding bleef hij praten, waarna hij binnen een tijdsbestek van twintig seconden ook een tweede gele prent voorgehouden kreeg en dus kon inrukken. Sampdoria bleef het echter ook met een man minder proberen en kreeg zelfs nog kansen op de 1-2, maar uitstekend keeperswerk van Amelia voorkwam dat. De Milanese zege kwam zodoende niet meer echt in gevaar.

/

Internazionale - Cagliari 1-1
Internazionale leek de afgelopen weken uit het dal te klimmen en boekte twee Serie A-zeges op rij, maar laagvlieger Cagliari stelde het elftal van Walter Mazzarri toch weer voor heel wat problemen. Alhoewel de thuisploeg het betere van het spel had én de kansen kreeg, namen de bezoekers uit Sardinië vijf minuten voor rust verrassend de leiding. Een handsbal van Juan Jesús werd beoordeeld als opzettelijk, waarna de arbiter naar de stip wees. Mauricio Pinilla liet zich die buitenkans niet ontnemen en schoot de bal zonder aarzeling van elf meter langs doelman Samir Handanovic. Diego Milito en Ricardo Álvarez hadden die treffer nog voor rust weer kunnen wegpoetsen, maar de Argentijnen stuitten allebei op doelman Vlada Avramov.

Zeven minuten na rust stelde Inter alsnog (gedeeltelijk) orde op zaken. Rolando werkte de bal van dichtbij via Avramov binnen, waarmee het geluk van Cagliari definitief verspeeld leek. Wonder boven wonder hielden de gasten echter stand, al was dat in sommige gevallen meer aan geluk dan aan wijsheid te danken. De thuisploeg creëerde namelijk een aantal uitstekende kansen om de wedstrijd helemáál te doen kantelen, maar scherpte in de afronding én wederom uitstekend werk van Avramov stond een derde achtereenvolgende zege van i Nerazzurri in de weg. Inter loopt daardoor het risico weer terrein te verliezen op nummer vier Fiorentina, dat maandag nog in actie komt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goeie overwinning van Milan .. en netjes de nul gehouden. ook mooi dat Inter punten verspeeld heeft

Taarabt valt me helemaal niets tegen bij Milan tot dus ver. Was altijd een groot talent maar het kwam er niet echt uit. Nu is hij opnieuw belangrijk bij een Milan dat trouwens wel een stuk beter speelt sinds Seedorf er zit. Het ziet er in ieder geval weer een beetje uit of er een idee achter zit.

Leuke voetballer die taarabt. Mooi dat milan wint. Hoop dat Seedorf het daar weer mooi aan de praat krijgt.

Taarabt begint flink te vlammen in Milan, speelde zeer sterk: Verdedigde zelfs heel goed mee, zette aanvallen op en scoorde een leuke goal.

Zijn techniek is echt van een belachelijk hoog niveau, zo onvoorspelbaar en schitterend.

Leuk voor Seedorf deze overwinning.

23 februari 2014 om 17:05

Taarabt zijn techniek is van zaal niveau en dan heb ik het over de wereldtop futsal, wat een techniek en balgevoel, het leer kleeft aan zijn voeten.

23 februari 2014 om 17:21

Ja man, zelfs Iniesta komt qua techniek niet in de buurt. Balbehandeling van Taarabt is echt magistraal. Hij verliest de bal nauwelijks, mede door deze techniek die hij in bezit heeft.

23 februari 2014 om 17:44

Mooi dat hij dit dus laat zien wanneer het echt echt moet. Met alle respect bij een QPR kan je het misschien laten liggen maar als je de kans krijgt bij Milan moet je het laten zien. Seedorf geeft hem vertrouwen en hij betaalt het tot dus ver uit. Kan me wel vinden in je uitspraak, want hij kan zich makkelijk onder druk uitballen maar dan nog het fysiek wat hij meebrengt...

23 februari 2014 om 18:33

Ja precies.

Het is aan hem om dit niveau vast te houden. De top bereiken is één ding, in de top blijven presteren is veel ingewikkelder.

Wat is die Taarabt goed zeg vanaf zijn eerste wedstrijd bij Milan al een van de uitblinkers en vandaag liet hij het weer zien met een goal en een assist!

Taarabt doet het goed bij AC, vond milan ook aanvallend spelen tegen Atletico. Ben blij dat Seedorf het al een beetje verbeterd heeft, nog een jaar en dan is Milan weer top van Italie hoop ik.

Ik herinnerde nog allemaal negatieve reacties over Taarabt, hoe die lui zou zijn, geen motivatie zou hebben en niet goed genoeg zou zijn voor Milan. Taarabt heeft alle monden gesnoerd, hij speelt fantastisch, zorgt voor gevaar en snelheid in het spel. Rami doet het ook voortreffelijk maar heeft nog een goede CV nodig naast hem. Bedankt Galliani voor het zorgen voor goede transfers !

23 februari 2014 om 17:11

Je hebt wel een punt, maar ik zou nog niet te vroeg juichen, zo'n jongen is makkelijk te motiveren door iemand als Seedorf, maar hem zo gemotiveerd houden zonder dat hij weer naast zijn schoenen gaat lopen, das een ander paar mouwen. Bij QPR had hij ook een geweldige periode en daarna kreeg hij het hoog in zijn bol, als Seedorf dat uit die jongen kan houden word het een grote.

23 februari 2014 om 17:27

De medicijn is toch wel Seedorf een boss langs de lijn!
Taarabt al vanaf de begin mijn held! Hij komt nog hoger hoop ik

Wat een prutsters bij Inter. Heb je zoveel kansen om te winnen, nee laat je alle kansen liggen. Na 2 wedstrijden oprij winnen was een 3e overwinning ook te mooi om waar te zijn met deze dode ploeg.

De heer Clarence Seedorf is het daar mooi voor elkaar aan het krijgen en ze voetballen ook pakken beter dan voorheen.ik was in de wedstrijd tegen Atletico onder de indruk van Milan en eerlijk is eerlijk 0-1 de boot in gaan verdiende Milan niet.hopelijk voor Milan en Seedorf blijft dit duren en kunnen ze volgend seizoen weer mee doen in de top 4.en over de returnwedstrijd tegen Atletico.wij zijn nog niet klaar met dit Milan.ze moeten maar 1x scoren voor verlengingen en aangezien ze goed voetballen en vertrouwen hebben zullen we het nog lastig krijgen,maar ik vertrouw op een goede afloop.

23 februari 2014 om 17:23

we zullen met 1-2 zegevieren

23 februari 2014 om 17:32

We zullen zien ik hoop op een 2-1

Taarabt is gehuurd van Fulham, maar als hij zo door blijft spelen dan zit er een goede kans in dat Seedorf hem wil kopen. Ook tegen Atletico Madrid in de CL liet hij mooie dingen zien.

23 februari 2014 om 17:38

Gehuurd van Fulham? Hij is gehuurd van QPR.

23 februari 2014 om 17:43

Ja, ik had het verkeerd (zie link).

http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf201401...

Knappe overwinning van Milan, mag gezegd worden. Ik had het ook niet verwacht, al lag het natuurlijk ook wel aan het ondermaatse Sampdoria vandaag. Al is het te kort door de bocht om te zeggen dat het alleen aan de zwakte van Sampdoria lag, want milan speelde gewoon zeer overtuigend. Kansen gecreëerd, niet veel weggegeven. Eigenlijk een beetje hetzelfde als tegen atletico afgelopen week, verschil is alleen dát Atletico de kleine kansjes wel scoorde, en Milan de relatief grote kansen niet. Over een klein anderhalf uur alweer een heel leuke wedstrijd, de derby van Turijn! Hopen op een spannende wedstrijd, met veel goals en spektakel.

Toch weer de 2 Marokkanen die het doen, Taarabt en Rami.

Ff zonder dollen. Dit zijn gewoon 2 pure versterkingen voor Milan tov eerste seizoenshelft.

Vooral Taarabt is gewoon een fenomeen. Baltechniek van hem is gewoon wereldtop.

Wat een aankoop van Seedorf, doet hij toch goed.

Taarabt belangrijk als hij deze lijn doorzet kan het een grote worden.....off: Ik hoorde laatst van Halst zeggen: Ik heb hier paar beelden van ene taarabt nooit van gehoord?....Dan vraag ik mij af in hoeverre hij voetbal kijkt

23 februari 2014 om 22:33

Bij welke programma zei halst dat dan?

Heb een gedeelte gekeken van Sampdoria - Milan, en het viel me niet tegen. Een tijdje geleden viel je nog in slaap als je naar ze ging kijken, maar vond dat ze vandaag goed speelde, zowel in aanvallend als in verdedigend opzicht. Denk dat Taarabt nog weleens de verrassing van het seizoen kan worden bij Milan. Speelt erg sterk sinds zijn komst, ook verdedigt hij gewoon mee. Maar wat was Sampdoria wel slecht zeg, verschrikkelijk. Had wel meer van ze verwacht, onder mihajlovic is het goed gaan draaien. Al zag je het gemis van Gastaldello wel, belangrijke schakel achterin.

En Inter, tja. Heb alleen de laatste 10 minuten gekeken, maar echt overtuigend zag het er niet uit als ik het zo lees en zie. Maar snap die Mazzari ook echt totaal niet. Waarom laat hij gewoon niet Icardi en Kovacicstarten? Dan heb je tenminste wat creativiteit op het veld staan. En waarom start D'ambrosio nog niet? Toch een hele goede back.. En valt me ook op dat ze pas in de allerlaatste minuten gas gaan geven en nog wat kansen creëren, zij het met wat fortuin. Maar mij hoor je niet klagen hoor, wanneer wij morgen winnen tegen Parma lopen we weer uit op ze. Al wordt winnen tegen Parma, in Parma, nog lastig zat hoor.

Verder Chievo die de belangrijke 3 punten pakken tegen Catania, daar doet Chievo toch héle belangrijke zaken want die punten konden ze goed gebruiken.. Verder Udinese - Atalanta gelijk, waar beide ploegen ook niet echt bar veel mee opschieten. Overigens was de leukste wedstrijd om half 1, Livorno 2 - 3 Hellas. Mooi voor Hellas dat ze weer eens de 3 punten pakken, en mooi dat Livorno verliest want die mogen van mij meteen weer degraderen.

Nu hopen dat onze fratelli van Toro een mooi resultaat tegen Juve kunnen behalen. En Lazio tegen Sassuolo is ook een interessant potje.

23 februari 2014 om 17:58

Ik sluit mij hierbij aan. Het doelpunt van Greco tegen Hellas was wel heerlijk in de kruising gekruld. Ik heb ook helemaal geen sympathie voor Livorno en Chievo dus die mogen van mij ophoepelen.

Met de laatste alinea ben ik het natuurlijk niet eens, want Juve moet vanavond de drie punten behalen en om 20:45 op ik op een great-Berardi-show.

Leuke speler die taarrabt doordeweeks was er nog iemand hier op vz die hem helemaal afkraakte. Zal die nu wel op terug komen. Vind echt dat ze anders spelen sinds seedorf daar aan het roer staat!

Ik vind het erg spijtig om te zeggen, maar het is weer te vroeg afgelopen voor Inter. Ik had echt op een 4e plek gehoopt op het einde van het seizoen, tevergeefs, ook dat lijkt nu onhaalbaar. Alleen Jose Mourinho kan Inter redden.

Mooie overwinning.En Taarabt speelde weer fantastisch hoop dat we in de top 5 eindigen zodat we nog europees spelen.

Mooie overwinning, we hebben het gered zonder Balotelli, dit moet vaker gebeuren. Laten we hopen dat Balotelli en De Sciglio erbij zijn volgende week. Vidal is in ieder geval geschorst. Dat is ''goed''.

Een knappe uitoverwinning van Milan. Het lijkt steeds beter te gaan sinds Seedorf er is. Taarabt is de grootste verassing voor mij, kwam tot nu toe altijd negatief in het nieuws.

Goede overwinning en dat met Amelia,zaccardo,constant en Muntari in de basis !

Over Amelia moet ik er wel direct bij zeggen dat die een geweldige pot heeft gespeeld, had het niet van hem verwacht na die vorige , belachelijk slechte, match die hij speelde.

Wat zijn Rami en Taarabt toch prachtige aankopen geweest, Rami zal wel overgenomen worden, jammer genoeg geldt dit niet zeker voor Taarabt aangezien er geen akkoord over de optie op koop is gekomen, terwijl die normaal dan rond de 6-7 miljoen zou hebben gelegen !

Aangezien hij nu fantastisch speelt vrees ik dat er concurrentie gaat komen voor hem en de prijs wel eens een stuk hoger zal kunnen gaan liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren