Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij tipt Ajax: ‘Sutalo verkopen voor 15 miljoen en hem kopen voor 5 miljoen’

Laatste update:

Mike Verweij stelt in de podcast Kick-Off van De Telegraaf dat Ajax er goed aan doet om Philippe Sandler op te halen bij NEC. De centrale verdediger gaf vrijdag in een interview met Voetbal International aan 'wel mee te kunnen' bij Ajax.

"Hij wordt door heel veel scouts en clubs als een groot talent gezien, maar hij was altijd heel blessuregevoelig", begint Verweij. "Maar wat hij nu bij NEC laat zien is dat hij een hele periode fit is gebleven. Dat was bij Feyenoord een probleem."

Verweij is heel benieuwd hoe Sandler zich staande houdt bij een Nederlandse topclub. De verdediger stond in 2022 onder contract bij Feyenoord, maar de Rotterdammers besloten de optie in zijn contract niet te lichten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Wat in zijn voordeel spreekt is dat Ajax weinig geld heeft", vervolgt Verweij. "Ze kunnen en moeten van spelers af die niet functioneren, zoals Sutalo. Als ze daar vijftien miljoen voor kunnen krijgen en Sandler voor vier of vijf miljoen kunnen ophalen, is dat een verbetering voor Ajax."

"Misschien is het niet het niveau waar ze naartoe willen, maar ik denk dat het op dit moment geen verkeerde aankoop is voor Ajax. Ik weet zeker dat hij een betere verdediger is dan Sutalo op dit moment."

Valentijn Driessen merkt op dat Sandler het nergens heeft waargemaakt. "Maar dat heeft ook te maken met zijn blessuregevoeligheid en de intensiteit op topniveau. Bij NEC ligt de intensiteit een stuk lager. Daar kan hij wel uitblinken."

"In het huidige Ajax houdt hij zich met twee vingers in de neus staande, maar ik denk niet in het Ajax dat we in de toekomst weer gaan zien."

Zie jij in Philippe Sandler een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als Ajax terug naar de top wil, laten ze deze even gaan. De ‘miskopen’ raken ze ook echt nog wel kwijt, met beperkt verlies of zelfs geen verlies, is in het verleden vaak genoeg gelukt. En buiten dat geloof ik er nog steeds niets van dat een Sutalo er niets van kan, maar wel gewaardeerd Kroatisch international is

19 april 2024 om 18:39

Echt he, zo'n speler die het even leuk doet bij een subtopper. Bij Ajax zakt hij volledig door het ijs. Al dat geroeptoeter van die mensen.

19 april 2024 om 21:04

Nou, gewaardeerd international…hij staat er bij gebrek aan beter. En sinds hij erin staat is Kroatië nou niet bepaald een onneembare horde gebleken.

Dat Sandler een verbetering is tov Sutalo, kan ik -op basis van wat ik dit seizoen heb gezien- alleen maar mee eens zijn.
Vergeet niet: feitelijk afgetest door Feyenoord en gewoon niet goed genoeg voor het beoogde niveau.

19 april 2024 om 18:27

Dit seizoen inderdaad wel beter dan Sutalo. Maar het blijft wel bij NEC, voetballen bij Ajax zal voor hem wel anders zijn. Sutalo heeft al wel meer bewezen, Champions League met Dinamo Zagreb en als international. Ook een paar jaar jonger dan Sandler

19 april 2024 om 18:50

Hij was feitelijk niet afgetest. Feyenoord wilde hem namelijk graag vastleggen, maar kon hem geen speeltijd garanderen. Is daarom naar NEC gegaan destijds.

19 april 2024 om 18:52

Feyenoord kan Hancko en Geertruide ook "geen speeltijd garanderen".

Denk je dat dat voor deze mannen een probleem is?

20 april 2024 om 16:42

Sandler was veel geblesseerd en wilde daarom ook weer veel gaan spelen. Maar dat is helemaal niet de dicussie. Jij zegt namelijk dat hij was afgetest, terwijl ze hem juist graag wilde vastleggen.

Hij komt uit de jeugd van Ajax is daar dus bekend.

Lijkt me een prima vervanger voor Medic. 2-3 miljoen en je gaat er flink op vooruit. Meer dan dat zou ik ook niet betalen.

19 april 2024 om 19:08

Voor Medic: ja. Voor Sutalo: nee. Eens dus met je.

Hopelijk kunnen we sutalo slijten voor 15 miljoen. Sandler is goede optie voor extra CV voor 5 miljoen. Een echt goede rechtsback, linksback en rechts en linksbuiten zijn ook hard nodig.
Hopelijk bergwijn en berghuis lozen. En wat geld voor mislintat miskopen. Forbs mika tahirovic branco chico rulli mogen allemaal verkocht worden.

19 april 2024 om 21:18

Mika godts wil jij verkopen?

Sandler heb ik altijd wel een prima verdediger gevonden en hij doet het ontzettend goed dit seizoen bij NEC. Maar eigenlijk tot zijn komst naar NEC altijd best wel blessuregevoelig geweest. Van de 8 seizoenen dat hij tot nu toe op het hoogste niveau actief is, is hij dit seizoen pas op weg om zowat een heel seizoen fit te blijven en te spelen. Verder heeft hij dat alleen in het seizoen 16-17 bij PEC Zwolle en vorig seizoen bij NEC gehad, vind ik toch wat magertjes. En ik weet dat hij ook bij Manchester City onder contract heeft gestaan en je daar sowieso niet zomaar in de basis komt, zeker als je van PEC Zwolle overkomt. Maar ook op huurbasis bij Troyes (satellietclub van City), Anderlecht en Feyenoord speelde hij heel weinig als hij fit was.

Als Ajax een speler van NEC haalt, dan heb ik liever Dirk Proper. Dat vind ik een goede speler, prima leeftijd met voldoende rek en speelt al sinds vorig seizoen vast in de basis bij NEC. Ajax heeft natuurlijk al best wel wat middenvelders, maar zou bijvoorbeeld proberen om Taylor te verkopen en zie ze Tahirovic bij een goed bod ook wel verkopen. Weet het niet zo met vooral Tahirovic. Lijkt mij een prima speler, maar meer iemand die bij een Italiaanse-team past en daar ineens veel beter blijkt maar in Nederland gewoon niet in het spel past. Dan heb je alleen nog Henderson, Mannsverk en van den Boomen over die als 6 en/of 8 kunnen spelen en Proper kan prima op 6 uit de voeten. Vind hem zelfs beter dan Mannsverk, Proper is een bijtertje die heel goed de balans kan bewaren en voetballend ook goed meekan.

Moet sowieso flink doorgeselecteerd worden bij Ajax, dus moeten ze waarschijnlijk ook creatiever zijn met het inkopen van spelers. Maar zo'n opstelling zie ik volgend seizoen graag (zie opstelling). Zou volgend seizoen toch kiezen voor Wijndal als linksback. Zoals ik al schreef zal Ajax creatief moeten zijn, en Wijndal doet het opzicht wel prima bij Royal Antwerp. Goede backs, zowel rechts- als links, zijn helaas heel lastig te vinden dus zou op linksback sowieso Wijndal wederom kansen geven en hopen dat hij zich alsnog kan bewijzen en zich kan rechtvaardigen.

Ramaj
Aankoop
Kaplan
Hato
Wijndal
Henderson
Proper
Traore
Eriksen
Godts
Brobbey

Ajax zal met stappen naar een hoger niveau moeten , dat zal niet in een keer gaan. Dus ja dan zullen ze in een vijver van dit soort spelers terecht komen. Het belangrijkste is dat ze een hecht team neerzetten en dat hoeft niet persee te zijn met allemaal goede spelers.

Heel blij dat Kelvin en Marijn wel verstandig zijn en Sandler lekker links laten liggen (tenminste als directe versterking

Als Ajax dit soort spelers haalt dan zitten te zeuren dat Ajax verder moet kijken dan dit.. en nu is hij ineens een directe versterking.. makkelijk journalist zijn zo..

Al met al maakt hij verder wel een goede ontwikkeling door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren