Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn schoenen stonden onder stoel van Robben, ik durfde ze niet te pakken’

Laatste update:

Arjen Robben bezocht maandag de training van PSV in Qatar, waar hij met Bayern München op trainingskamp verblijft. Dat gold ook voor Wesley Sneijder en Nigel de Jong, die in het Arabisch emiraat voor Al-Gharafa en Al-Ahli spelen. Robben had zodoende langs het trainingsveld een mooi weerzien met oude bekenden als Mark van Bommel, Bert van Marwijk en André Ooijer, zo zagen ook de spelers van de regerend landskampioen.

Donyell Malen bleef na afloop van de training nog enige tijd bij de zijlijn staan. “Ja kijk, mijn schoenen stonden onder de stoel van Robben”, verklaart de aanvaller dinsdag in het Algemeen Dagblad. “Ik durfde ze niet te pakken, zolang hij in gesprek was. Je denkt toch: poeh, daar zit nogal wat, samen op het bankie.''

“We spreken elkaar zeker niet regelmatig. Dus hartstikke leuk dit'', zegt De Jong, die met Al-Ahli praat over een langer contract. “Natuurlijk heb je het direct over het WK van 2010, die herinnering is ons allen dierbaar. Maar we hebben het ook gewoon over het nu. We naderen allemaal het einde van onze carrières of zijn al gestopt. Je bent eveneens benieuwd naar ieders plannen.”

Robben is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Bayern München. Een rentree bij PSV zou een optie kunnen zijn, maar de aanvaller liet zich maandag niet in zijn kaarten kijken. Ook niet nadat hij maandag tevens technisch manager John de Jong aan de zijlijn begroette. “Deze week komt er zeker nog geen nieuws over mijn toekomst. Eerst maar eens fit worden en lekker trainen. Het is wel mooi dat er inmiddels veel clubs belangstelling hebben getoond.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Robben nog een jaar schitteren in de eredivisie. Een genot voor alle voetbalfans in Nederland!

Ik had Malen wat onverschrokkener geschat, is toch wel geinig om te lezen welke invloed een speler van dat kaliber kan hebben. Geeft ook meteen aan dat een van Bommel daar ook uit kan putten. Uiteraard is er meer nodig, maar het vuur dat van Bommel als speler altijd had, merk je regelmatig ook terug in het veld. Hopelijk gaat Malen wat efficiënter met zijn kansen om, genoeg potentie in ieder geval..

Nigel de Jong speelt voor Al-Ahli SC, niet voor Al-Gharafa.

Overdrijven is ook een vak.... als hij t echt meent vind ik t maar zwak.
En ga nu niet allemaal roepen kijk wat een respect.
Nederigheid tegenover je moeder en vader kan ik begrijpen. Maar dit is een beetje zielig.
Maar dat robben een topvoetballer is dat staat buiten kijf.
Hopelijk nog een jaar of 2 PSV.

8 januari 2019 om 08:41

Ik snap niet hoe je erin slaagt om hier iets negatiefs van te maken. Hij kijkt op naar de voetballer Robben, is toch alleen maar mooi?!

8 januari 2019 om 09:02

Tim sommige mensen hebben de "kunde" om van alles iets negatiefs te maken. Die kunnen van Moeder Theresa nog een draak van een vrouw maken.

Hij heeft gewoon respect voor de voetballer en het is juist heel beleefd om niet zomaar door een gesprek heen te gaan.

8 januari 2019 om 09:15

Wa gewoon een gesprek met vrienden onderling. Is niet zo dat hij een presentatie ging verstoren.
Wat ik al zei...ik vind t een beetje overdreven.

En precies wat jij zegt...is zeker netjes om een gesprek niet te verstoren...maar moet niet uitmaken wie... dat is pas respect..

8 januari 2019 om 09:35

Haha nu wil ik niet die guy zijn. Maar google Moeder Theresa voor de gein een keertje en kijk of ze echt zo lief was.

Hij lijkt wel richting PSV te gaan, jammer had hem toch liever bij Ajax gezien. Ik snap hem wel

8 januari 2019 om 08:37

Hoezo dat? Hij is met Bayern daar op trainingskamp dus logisch dat hij bij zijn oud ploeggenoten komt praten net zoals sneijder er ook was. Zoals arjen al zegt hij heeft nog geen keuze gemaakt.

8 januari 2019 om 10:07

Ik snap je oprecht niet. Waarom denk je dat Robben, Ajax zou overwegen als hij kan kiezen tussen PSV en Ajax?
Ik verwacht ook niet dat Sneijder naar PSV zou komen als hij kan kiezen tussen PSV en Ajax.

8 januari 2019 om 11:25

Erik ten Hag. Ook een interessante club, dichter bij Groningen. Er zijn wel wat punten te benoemen.
Dit jaar heeft hij de Ajacieden zien spelen en er tegen gespeeld. Misschien ziet hij perspectief.

Ik denk dat Ajax en PSV de clubs in NL zijn die interessant zijn voor hem naast FC Groningen

8 januari 2019 om 11:43

"erik ten Hag [punt]" Lekker duidelijk allemaal.
Mark van Bommel is een coach waar Arjen Robben veel meer mee heeft. Samen gevoetbald bij verschillende teams, komen allebei van Bayern, PSV en het Nederlands elftal.
Sorry, maar ik ben nog niet bepaald overtuigd van je argumenten.

Ik snap het wel als van Bommel, Sneijder, Nigel de Jong, Ooijer, van Marwijk en Robben daar samen zitten met 20 camera's om hun heen, dan wacht je ook wel even 3 minuten en kom je er niet doorheen gewalst.

Robben, kom gezellig een jaartje in Eindhoven ballen. Zou leuk zijn voor de eredivisie en zeker voor PSV. Zowel voor de ontwikkeling van de jeugdige spelers als voor de kijkplezier van de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren