Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn eerste actie in de Klassieker: ik schopte Van Hooijdonk ondersteboven’

Laatste update:

Ajax speelt zondag in eigen huis tegen Feyenoord. Dat doen de Amsterdammers zonder John Heitinga, die te kennen heeft gegeven te stoppen als profvoetballer. Via de officiële kanalen van Ajax werpt Heitinga een blik op de Klassieker. Volgens de oud-mandekker is de Klassieker zo bijzonder wegens ‘de entourage, de spanning en de open training’.

/

“Het zijn dé duels die je bij het zien van de wedstrijdkalender meteen aanvinkt”, aldus Heitinga. “Uiteindelijk gaat het maar om één ding: en dat is winnen. Je wilt altijd mooi voetbal spelen, maar tegen Feyenoord telt enkel de winst. Hoe maakt niet uit.”

Heitinga kan zich zijn eerste Klassieker nog herinneren. Een minuut of twintig voor tijd mocht hij invallen van toenmalig trainer Co Adriaanse. “Bij mijn eerste actie schopte ik Pierre van Hooijdonk ondersteboven. Volgens mij was het één van de snelste gele kaarten ooit in de Eredivisie”, grijnst hij.

Denk je dat Ajax zondag wint van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ontzettend benieuwd naar zondag! Ben van beide teams niet overtuigd maar denk toch dat Ajax gaat winnen.

5 februari 2016 om 12:25

Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden waar het grossiert van de fouten van beide kanten. Soms heb je dan zaadpotten, maar ik denk dat dit een hele leuke pot wordt.

5 februari 2016 om 12:40

En dat baseer je op? Ajax houdt voornamelijk de 0 dit seizoen en het spel is vaak niet om aan te gluren. Feyenoord heeft woensdag gewoon met 5 verdedigers gespeeld en gaf niet zoveel weg, waar is die open wedstrijd dan op gebaseerd?

5 februari 2016 om 13:24

Ik denk ook dat Ajax de beste kans maakt. Maar als PSV-fan hoop ik natuurlijk dat Feyenoord ze op kracht gaat aftroeven en met de drie punten naar huis gaat.

Als feyenoord zo slecht speelt als afgelopen weken en ajax speel best goed dan verlies je daar met 3-0 of 4-0

5 februari 2016 om 12:27

Ajax is helaas ook niet in goede doen.. Ik hoop een mooie pot voetbal te zien met lekkere combinaties. Het zal wel weer zo'n vecht wedstrijd worden. Ik hou daar niet zo van en het is vaak in het nadeel van Ajax.

5 februari 2016 om 12:28

Als, als, als.. De feiten zijn dat zowel Feyenoord als Ajax niet goed spelen. Wat ik in de beker bij Feyenoord wel heb gezien is dat ze vanuit een gesloten verdediging kunnen spelen in een 5-3-2 en dan weinig tot niets weggeven. Aangezien Ajax nogal moeite heeft met het creeren van kansen, wordt dat dus gewoon een hels karwei voor ze. Het is en blijft echter een Klassieker, dus de wedstrijd kan alle kanten op.

5 februari 2016 om 12:47

Het dicht houden tegen Roda is met alle respect toch makkelijker, en ik vind doorgaan in de verlenging tegen Roda toch niet echt een prestatie.

Maar inderdaad, voor mijn gevoel staat de klassieker ook opzich, en staat op deze wedstrijd enorm veel druk, dus we zullen zien.

5 februari 2016 om 13:35

Datzelfde Roda won daarvoor wel even van Utrecht en speelde wel even gelijk tegen Ajax, dus dat argument vind ik een beetje te makkelijk.

Als Ajacied hoop ik natuurlijk op een overwinning voor Ajax, maar ik hoop vooral dat het wij weer eens een leuke wedstrijd voorgeschoteld krijgen. Vroeg druk zetten, hoog tempo, tackles die op het randje zijn. Het type Klassieker met een opstootje of drie/vier, zoals 'vroeger' (jezus, ik word oud) altijd. Toen had je in al die topwedstrijden wel opstootjes, bij Feyenoord met spelers als Bosvelt en Paauwe, bij PSV uiteraard met Van Bommel en bij Ajax was Chivu altijd een heethoofd. Heerlijke wedstrijden waren dat. Laten we met zijn allen hopen dat er twee teams aantreden die vol voor de overwinning gaan zondag, met veel kansen over en weer!

5 februari 2016 om 13:17

For the three kyle, ben het met je eens.

Helaas zie ik het niet gebeuren met 2 voormalig verdedigers als coaches, die alleen maar aan zekerheid denken.

Feyenoord gaat met 5 man achterin staan, Ajax gaat als gevolg eindeloos de bal heen en weer schuiven van van rhijn naar Dijks en terug..

Klaassen doet niet mee dus wie gaat de beuk erin gooien? Ik heb geen hoge verwachtingen in ieder geval..

5 februari 2016 om 13:27

Ik den dat Ajax dan 3-4-3 gaat spelen en het alsnog een hele leuke wedstrijd wordt.

5 februari 2016 om 13:44

Haha hoge verwachtingen heb ik al tijden niet meer, maar toch denk ik ieder weekend weer: misschien wordt het vandaag wél leuk en ga ik toch kijken. Vrij vaak eindig ik echter teleurgesteld, haha. Dit weekend weer een kans

Het is in het voordeel van Ajax dat Feijenoord deze week veel, en ook zware, minuten heeft moeten maken.
Gevolg is waarschijnlijk dat Ajax frisser aan de wedstrijk kan beginnen.
Dit zou op het eind van de pot wel eens de doorslag kunnen geven.

Misselijke vent die heitinga moet altijd spontaan schijten als hij wat zegt blij dat hij gestopt is

Ik zie Feyenoord wel stunten in Amsterdam .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren