Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mijlpaal voor Sneijder: ‘Dit voelt als familie, daarom wil ik ook niet weg’

Laatste update:

Wesley Sneijder speelde zaterdag tegen Rizespor (2-0) zijn honderdste competitiewedstrijd in het shirt van Galatasaray. In een wedstrijd die gekenmerkt werd door een fabelachtige omhaal van Eren Derdiyok tekende Sneijder voor twee assists. De Nederlander is blij met zijn mooie mijlpaal van honderd wedstrijden.

/

“Ik was verrast toen ik hoorde dat ik mijn honderdste wedstrijd zou gaan spelen. Op mijn leeftijd is dat niet makkelijk”, legt de 32-jarige international uit via de officiële kanalen van Galatasaray. “Mijn honderdste wedstrijd is natuurlijk niet zo belangrijk als het succes van de ploeg. Onze doelen zijn duidelijk en ik ben blij dat we hebben kunnen winnen in de jacht op het kampioenschap.”

“Hopelijk kan ik nog eens honderd wedstrijden spelen. Dit voelt als een tweede familie en daarom wil ik ook niet weg, daar heb ik geen reden toe. De 2-1 overwinning op Fenerbahçe en mijn doelpunten in die wedstrijd is slechts een van de mooie herinneringen die ik hier heb.”

Twee assists van Wesley Sneijder, twee goals van Eren Derdiyok. #galatasaray #cimbom

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Wesley Sneijder is de beste voetballer van Nederland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn de problemen nu opgelost tussen hem en het bestuur?

Ik blijf me wel afvragen waar hij was beland als het niet Galatasaray was geweest. Dat blijft een gemis.

17 september 2016 om 23:16

Misschien terug naar Inter? Man wat hoopte ik daar op (ben zelf erg fan van Inter)

17 september 2016 om 23:29

Ik bedoel toen hij bij Inter vertrok.

17 september 2016 om 23:55

Haha ow ja sorry. Heel bad gelezen.

18 september 2016 om 04:47

Die poll..... Wesley kan natuurlijk nooit het beste zijn wat we nu hebben. 1 van de betere zeker!
Maar de beste Nederlander speelt bij Bayern. En dat is erg maar waar! We hebben er nog 1tje en die is bijzonder vaak geblesseerd
Moeten er echt een paar gaan opstaan. We hebben er minimaal 3nodig...echte klasbakken....zucht

Magere skinny flinterdunne jaren valt ons ten deel helaas

18 september 2016 om 09:16

De beste Nederlander speelt niet bij Bayern.. die zit daar in de ziekenboeg

Sorry Wesley je hebt de beste jaren van je voetballeven vergooid in Turkije !!

17 september 2016 om 23:18

Zeker niet mee eens. Ik bedoel kijk naar zijn Inter periode. Denk niet dat die daar nog aan had kunnen tippen bij welke club dan ooit. Al met al gewoon hele mooie carrière voor deze 'grote' meneer😉

17 september 2016 om 23:31

Kom op zeg hij was 27 toen hij voor Galatasaray koos . Sorry ik krijg nu waarschijnlijk een lading kritiek over me heen . Maar Galatasaray en Fenerbache zijn alleen financieel beter dan PSV en Ajax .

18 september 2016 om 00:13

Galatasaray heeft Sneijder weer doen opbloeien. Sneijder en Kuyt (toen actief voor Fener) waren de meest fitte spelers bij Oranje tijdens het wk. En volgens mij heeft Fenerbahce vorig jaar al bewezen ook op het veld beter te zijn dan in ieder geval Ajax.

18 september 2016 om 00:28

Volgens mij doen Ajax en Fener niks voor elkaar onder hoor, er zat bijna geen speld tussen.

18 september 2016 om 02:10

Jawel, Fener had een compleet nieuw elftal die nog lang niet ingespeeld waren en nog wonnen.

18 september 2016 om 03:41

Je vergeet Besiktas gap.. Maakt Ajax gewoon af en kan PSV het heel moeilijk maken.

Robben is verreweg de beste speler van Nederland mits hij fit is reactie op de poll. Gefeliciteerd Wes met je 100e zijn trouwens de problemen tussen Sneijder en het bestuur van Galatasaray opgelost?

Wat maakt deze gast er een potje van. Speelt hij nu al drie jaar in de Turkse competitie? Dat leek toch een van de betere Nederlandse voetballers... Is hij 32 en loopt hij al over zijn leeftijd te zeuren...
Blind speelt met minder talent gewoon bij Man Utd. Je zou toch zeggen dat Sneijder ook bij een Tottenham of Arsenal mee zou kunnen? Toch zonde. Met zijn reputatie kan je er altijd nog een jaartje Qatar of VS aan vastplakken op je 34e om wat extra munten binnen te harken.

Sneijder bij Galatasaray heeft voor 3 tevreden partijen gezorgd en 1 ontevreden partij. De tevreden partijen zijn de Sneijders, Galatasaray en Oranje. De ontevreden partij is een groep die het maar niet kan hebben dat Sneijder in Turkije speelt en het betitelen met 'loopbaan vergooien', terwijl Sneijder toch echt Sneijder is geworden mede dankzij de vertrouwen die Galatasaray in hem had. Grotere clubs durfden het risico niet aan, Galatasaray wel en met een lekker riant salaris erbij en een heerlijke woonomgeving (los van de chaos van de afgelopen tijd) kwam Wes naar Istanbul en won hij alles wat er te winnen was en overleefde hij ook twee keer de groepsfase van de Champions League. Stop met die onzin dat hij zijn loopbaan aan het verpesten is want dat is niet zo.

18 september 2016 om 00:36

Nou, wat mij betreft is het echt niet zo dat ik het niet kan hebben dat Sneijder in Turkije speelt. Dat moet hij natuurlijk lekker zelf weten. Maar ik vind het wel zonde, als je kijkt naar zijn kwaliteiten, en je bedenkt dat je hem ook wekelijks op 10 bij een Tottenham of Arsenal had kunnen zien.dat is toch mooier om te zien, zo'n goede speler in de sterkste competitie, bij een mooie club, vind je niet? Ik bedoel, de Turkse competitie is nou niet de plaats waar de beste spelers naar toe gaan.

18 september 2016 om 00:49

Natuurlijk kan Sneijder mee op Premier League niveau bij mooie clubs. Maar als die clubs geen ballen tonen om Sneijder aan te trekken en hij voor een Europese subtopper kiest, dan vinden sommige mensen (niet jij) opeens dat Sneijder zijn carriere aan het vergooien is. Grootste hypocrieten zijn dat.

18 september 2016 om 00:38

Die mensen weten het altijd beter. Zij weten naar welke club Wesley moet gaan om wat van zijn carrière te maken. Zij weten waar Wesley moet leven om gelukkig te kunnen zijn. En deze mensen weten echt alles! Gelukkig maar, dan hoef ik niet meer te denken waar ik ga wonen en wat ik met mijn leven ga doen.

18 september 2016 om 04:08

Loopbaan weggooien is wat overdreven, maar ik had wesley is zijn topjaren liever in een van de grootste competities gezien. Ik vind het bijvoorbeeld ook niets dat dost nu in Portugal voetbalt voor 4 topwedstrijden + cl zoals sneijder in Turkije. Had hem liever in een topcompetitie gezien. Dat zijn nl, Turkije, Portugal en ook frankrijk niet. Met zijn talent had ik hem liever in Engeland, Spanje, Duitsland en in mindere mate Italië zien voetballen.

18 september 2016 om 04:13

Ik vind daarbij dat hij ook moet wonen en voetballen waar hij gelukkig is, maar vind het evengoed jammer dat ik hem niet meer in een topcompetitie heb zien schitteren (behalve met zijn goal tegen juve, dat was prachtig)

18 september 2016 om 08:28

Sneijder is wel de laatste tijd lekker druk bezig met de media, dan vooral zijn gezin.

Sneijdertje is gewoon een hele goede speler. Alleen merk ik wel dat hij de Pirlo van Galatasaray gaat worden. Ik weet niet hoeveel km s hij maakt. De meters worden minder maar zijn ervaring is goud waard.

We missen een Sneijder bij Fener.. Dat zal wss ook de reden zijn waarom wij geen kampioen gaan worden.

Mensen praten over het vergooien van een carriere als ze in turkije voetballen. Misschien is het niveau niet van PL of La Liga, maar als je weet hoe het leeft in het voetbal in turkije.. ach ach ach en geloof mij, ik heb de el clasico meegemaakt maar ook de derby Galatasaray tegen Fener. Ik ben geen turk nee, maar voor de fans in turkije die voor het voetbal leven is het net een clasico dat gespeeld word door de 2 toppers van turkije. Achter de schermen volgen merk je niet veel dus kan je makkelijk praten. De belevenis in zo een derby is zogezegd 10x spannender dan een kraker in de Nederlandse competitie. Eerst meemaken dan oordelen zou ik zeggen. Blijft overigens wel een geweldige speler die Sneijder.

Ik lees alleen maar dat Sneijder naar de PL zou moeten of naar een andere topper maar, in plaats van wie zou hij moeten spelen dan? De meeste topclubs die met een 10 spelen zijn wel voorzien van minimaal gelijkwaardige spelers of spelers waar nog rek in zit. Vind Sneijder wel op zn plek bij Galatasaray hij is tevreden zn vrouw is tevreden Galatasaray is tevreden de supporters van Galatasaray zijn tevreden alleen sommigen uit NL zijn niet tevreden erover.

Ik heb toch nog hoop dat Mourinho Sneijder kan overhalen om naar Manchester United te komen. Ik denk dat hij degene is die de nummer 10 positie bij United het beste kan invullen voor de komende paar jaar. Samen met Pogba en Ibrahimovic een prachtige as.

Geweldige speler die vaak genoeg laat zien dat hij niet alleen voor het geld is gekomen naar onze club. De fans houden van hem, hij houdt van de fans, verdient goed, leeft in een geweldige stad, dus wat wil je nog meer. Toen hij kwam had ik niet verwacht dat hij zo lang bij ons zou blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren