Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miedema en Van de Donk schitteren bij dames van Arsenal

Laatste update:

Arsenal heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de Women’s Championship, de hoogste afdeling van het Engelse damesvoetbal. Het team van de Australiër Joseph Pepe Montemurro was met liefst 0-4 te sterk voor hekkensluiter Everton en Vivianne Miedema scoorde twee keer. Daniëlle van de Donk nam de openingstreffer voor haar rekening.

Everton hield in de eerste helft keurig stand in het Merseyrail Community Stadium, het stadion van Southport FC, maar op slag van rust scoorde Van de Donk met een schot dat via de lat binnenviel. The Gunners hadden al eerder toe kunnen slaan, ware het niet dat Miedema, Katie McCabe en Jordan Nobbs mogelijkheden lieten liggen.

Na de pauze liep Arsenal verder weg van Everton. Nobbs mikte de bal na 49 minuten laag in de hoek en Miedema sloeg vervolgens toe met een dubbelslag. De spits staat nu op dertien treffers en heeft nog drie doelpunten nodig om geschiedenis te schrijven. Ellen White scoorde in één seizoen in de Women’s Championship namelijk vijftien keer: een record.

Van de Donk werd na 76 minuten vervangen door Paige Bailey-Gayle en Miedema en keepster Sari van Veenendaal speelden het gehele duel uit. Bij Everton deed middenveldster Inessa Kaagman een klein uur mee en Dominique Bruinenberg bleef aan de kant. Miedema, Van de Donk en Van Veenendaal kwalificeerden zich onlangs nog met Oranje voor het WK in Frankrijk. De loting voor dit toernooi wordt op 8 december gehouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de wedstrijd niet gezien, maar zag wel een fijn momentje van van der Donk voorbij komen vanochtend. Had de bal langs de zijlijn en werd onder druk gezet daar door twee speelster, daar kwam ze uit door beiden een panna te geven.

18 november 2018 om 16:01

Dit was al van den tijdje geleden volgens mij, ik heb het ook gezien op instagram. Wek natuurlijk een hele mooie actie!

Van de Donk kan wel aardig ballen hoor. Ze speelt wel in een Arsenal dat veel sterker was maar laat toch wel aardige dingen zien. Ik kijk niet zo naar het vrouwenvoetbal maar het was toch wel een leuk wedstrijdje om te zien vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren