Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met Suárez of Hazard waren we kampioen geworden, dat weet ik zeker’

Laatste update:

Harry Redknapp was van 2008 tot 2012 manager van Tottenham Hotspur en het had weinig gescheeld of hij had een sterspeler naar White Hart Lane gehaald. Volgens de trainer waren Luis Suárez en Eden Hazard dicht bij een overstap naar the Spurs.

/

Volgens Redknapp toonde het bestuur van Tottenham te weinig lef. “Als we hadden geïnvesteerd in een van die spelers, dan weet ik zeker dat we kampioen konden worden”, vertelt hij aan talkSPORT. Vooral Hazard was bijna speler geweest van Tottenham. “Met Eden heb ik veel gesprekken gehad. In een hotel in Parijs, op het vliegveld.. Hij wilde heel graag komen.”

Uiteindelijk koos Hazard in de zomer van 2012 voor Chelsea. Een jaar eerder ging Suárez naar Liverpool. “En bij die clubs zijn ze beiden uitgegroeid tot wereldtoppers. Met een van hen erbij hadden we een heel grote kans op de titel”, besluit Redknapp.

Denk jij dat Tottenham Hotspur binnen drie jaar kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dat voor alle top 6 clubs in Premier league .

Met Ronaldo of Messi zou Ajax ook kampioen zijn geworden vorig jaar.

28 november 2016 om 19:50

Zelfs met veerman als pinchhitter zou Ajax vorig jaar kampioen geworden zijn.

28 november 2016 om 20:31

Sterker nog, met Smeets op het middenveld waren ze kampioen geworden! Haha oke flauwe opmerking, had hem ook over mijn club kunnen maken

29 november 2016 om 00:37

Met smeets op de bank ook..

Hazard was te goed vr Tottenham, goed dat ie direct naar Chelsea is gegaan, achteraf bekeken!

28 november 2016 om 20:15

Anderzijds was het misschien beter geweest op de lange termijn, bij Spurs is het makkelijker sterspelers weg te halen dan bij Chelsea, moest hij toen voor Spurs hebben gekozen zou hij misschien nu bij Real, Barcelona, of Bayern gespeeld hebben.

28 november 2016 om 20:21

Heb je gelijk in.

Aan de andere kant, bij Chelsea is hij altijd de onbetwiste sterspeler geweest, en heeft hij zich door zijn verzekerde basisplaats volop kunnen ontwikkelen, ondanks zijn enorme vormdip van een jaar lang. Bij Real of Barcelona beland je dan gewoon simpelweg op de bank.

28 november 2016 om 20:44

Mm geloof me, hazard had nooit op een bank gezeten bij barca of real. Je onderschat hem duidelijk

28 november 2016 om 23:33

Nee hoor maar hoe hij vorig jaar was. Dan zat hij 100% op de bank en in t ergste geval had perez hem op de transferlijst gezet

29 november 2016 om 00:08

Hazard is natuurlijk heel goed, maar minder dan Messi, Neymar en Suarez. Het zou dus niet gek zijn als hij daarwerkelijk op de bank zou zitten hoor. Je ziet dat hij barst van het talent maar hij is toch nog redelijk wisselvallig. Ben blij dat hij het weer zo goed doet dit seizoen, Conte lijkt hem en Costa echt top te laten spelen. (Buiten de D luiz, moses en pedros van deze wereld)

Als de zus van mijn vader een vent was, was het mijn oom. Lekker weinigzeggend dus.

Ik dacht dat het algemeen bekend was dat Hazard ging kiezen voor de club dat Champions League mocht spelen vermits dat zijn voornaamste eis was. Jammer genoeg won toen Chelsea de Champions League met afgrijselijk voetbal waardoor The Spurs hun Champions League plek moesten afgeven. Het had zalig geweest als Hazard bij ons had gespeeld.

28 november 2016 om 23:13

Ik bespeur hier een licht vleugje afgunst. Spurs spelen ook afgrijselijk voetbal in de CL en bereiken enkel uitschakeling in de poulefase. Dan kan je het Chelsea moeilijk kwalijk nemen dat ze er met de beker vandoor gaan wanneer de kans zich voordoet

Overigens had Hazard nooit voor Spurs gespeeld, ook als ze dat jaar CL hadden gehaald. Voor zo ver ik weet was destijds het verhaal dat hij naar City zou gaan het meest verteld, echter zou Chelsea's CL winst hem hebben overgehaald. Spelers spreken zo vaak met trainers die ze willen hebben, dit hoeft echter niet te betekenen dat die daadwerkelijk de eerste keus zijn. No offense, maar de Spurs waren plan B.

Volgens mij was Hazard ook vaker druk bezig met Wenger en Arsenal. Daarnaast wou hij Champions League dacht ik, dus Spurs sws kansloos.

Ben er niet allemaal zeker van, maar als het goed is klopt het haha. Erg jammer dat hij voor Chelsea heeft gekozen, want was/ben een enorme fan van deze man.

28 november 2016 om 20:44

Dat zou toch wat zijn. Hazard op de ene flank en Alexis op de ander, met Özil op 10. Helaas is dat mijn FIFA opstelling en zal dat nooit werkelijkheid worden .

28 november 2016 om 21:15

En toch leek het toen wel werkelijkheid te worden haha. Wenger zat al heel lang achter die jongen aan, maar treuzelde natuurlijk. Daarna niet eens de strijd met Chelsea aangegaan, al was het ook een aardig bedrag.

28 november 2016 om 21:25

Hazard en Sanchez komen allebei het beste tot hun recht vanaf links. Dan moet 1 van beide naar rechts of banken. Ik ben natuurlijk heel blij dat Hazard voor ons heeft gekozen. Een genot om naar te kijken.

28 november 2016 om 23:28

Volgens mij is de lijst van spelers die zonder Wengers geklungel voor Arsenal hadden gespeeld ook echt immens. Chelsea heeft overigens 34 miljoen pond betaalt voor Hazard, nu weet ik dat er sinds 2012 gekke dingen gebeurd zijn op de markt maar zelfs toen al was dat een relatief koopje.

Ik denk trouwens dat wanneer Hazard niet gehaald was dat De Bruyne bij Chelsea veel meer ontwikkelingsmogelijkheden had gekregen, en dat die vandaag de dag dan nog altijd in Londen had gespeeld. Hoe dan ook, Chelsea zou altijd een Belgische topper hebben gehad. Enkel balen voor jullie nu natuurlijk dat City nu de vruchten van de ontwikkelingen plukt, en niet jullie.

28 november 2016 om 22:12

Ik meen me nog te herinneren dat Hazard medio april 2012 een persoonlijk akkoord met Spurs zou hebben mits ze de CL zouden halen. Dat gebeurde niet en toen ging hij naar Chelsea. Modric ging toen ook weg om die reden. Echt een rampjaar als Spurs supporter.

28 november 2016 om 22:17

Oke dat wist ik niet. Erg zuur idd.. Was me ook een leuk teampje geweest met die 2 erbij zeg!

28 november 2016 om 23:21

Dan weet jij meer dan ik weet, want voor zo ver ik weet heb ik nog nooit iemand zo geheimzinnig over zijn toekomst zien doen en kon hij in april 2012 nog naar Real, City, Spurs, Chelsea en Bayern. Iedereen had het er destijds over, niemand wist wat die jongen ging doen en iedereen hoopte vurig dat Hazard in 2013 bij zijn favoriete club te bewonderen was. Volgens mij heeft hij echt pas laat beslist en het is algemeen bekend dat Chelsea's CL winst hem uiteindelijk overgehaald heeft.

Mocht het wel zo zijn wat je zegt, extra zuur dan. Ook meegenomen dat Hazard vorig seizoen die cruciale goal tegen Spurs scoorde waardoor ze uiteindelijk geen kampioen werden. Ja, de wedstrijden daarna hebben de Spurs het zelf uit handen gegeven, maar geloof mij maar dat jullie kampioen waren geworden wanneer Hazard die 2-2 niet gescoord had en jullie wonnen op Stamford Bridge. Door die frustraties die volgden knapte er iets in het team, wat Liverpool ook overkwam na Gerrard's uitglijdertje. Apart dat Chelsea hier altijd bij betrokken is haha

1 december 2016 om 21:38

Bron (afgekorte link want volledig werkt niet hier): https://goo.gl/lkdvge

Met veel moeite gevonden. Hazard zou een akkoord met ons hebben, maar ontkrachtte dat later zelf. Mijn interpretatie hiervan is/was dat hij Spurs prima vond, maar wel Champions League vereiste. Chelsea nam onze plek in en toen ging hij niet geheel ontoevallig naar hun. Het is dus nooit helemaal bevestigd, maar er is wel een sterke indicatie dat dit het scenario was.

Edit: Die goal van Hazard vorig seizoen heeft ons psychologisch echt gebroken en volgens mij zijn de spelers die klap nog steeds niet te boven. Na Stoke had het team enorm veel zelfvertrouwen, maar de goal van Hazard heeft het echt in een klap vernietigd. Denk dat het ook in sterke mate aan de huidige form bijdraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren