Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Met alle respect, maar ik zie hem liever hier dan Cristiano Ronaldo'

Laatste update:

Gary Neville vindt Cristiano Ronaldo een van de beste voetballers ter wereld, maar hij acht de sterspeler van Real Madrid niet de juiste versterking voor 'zijn' Manchester United. De oud-verdediger raadt de Premier League-club aan om de strijd van de handtekening van Gareth Bale door te zetten en vooral niet te staken.

/

Ronaldo speelde tussen 2003 en 2009 voor Manchester United, alvorens hij tot duurste voetballer aller tijden uitgroeide en de overstap naar Real Madrid maakte. Daar is hij inmiddels tot clubtopscorer uitgegroeid. "Ik weet niet zeker of het een goed idee is voor Cristiano om terug te keren", zo stelt Neville. "Het lijkt geweldig, maar ik houd er niet van om het verleden op te hemelen. Emotie zou de boventoon voeren."

"Met alle respect, ik zie liever Bale hier dan Cristiano", benadrukt Neville. "Ronaldo is waarschijnlijk het allergrootste talent waarmee ik heb gespeeld. Niet de beste speler, maar wel het grootste talent. Een geweldige voetballer en zijn laatste twee jaar bij United waren zonder meer uitzonderlijk. Het was een privilege om daar deel van uit te hebben gemaakt. Als hij nu terugkeert, zal het niet meer zo zijn als voorheen."

/

"Cristiano houdt van goed weer. Hij houdt van de zon en dat weet iedereen hier", besluit Neville. "Dat is geen kritiek, hij was daar gewoon aan gewend. Het zal voor hem niet meer zoals voorheen zijn en dat geldt ook voor ons. Ik ben er gewoon niet zeker van. Het zou geen rationele beslissing zijn. Emotie en sport gaan niet altijd samen." Het contract van de dertigjarige Portugees met Real Madrid loopt medio 2018 af. Volgens de laatste berichten zou hij onder Rafael Benítez minder plezier in het voetballen hebben.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo ooit weer voor Manchester United gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede beargumenteerde uitspraak van Neville.

Cristiano had Manutd nodig om te worden wat hij nu is en Manutd heeft heel veel plezier gehad tijdens die mooie relatie.
Er is een tijd van komen en van gaan en dat is gebeurd.
Cristiano is gelukkig met het leven in madrid mischien minder op het veld maar dat komt meer door prestaties.

Die man is de grote held van een van de grootste clubs ter wereld, heeft zijn mooie prive jet en een jacht in spanje waar hij altijd het plezier kan vinden bij een top model in het middenlandse zee.

Weer terug naar koude grijze manchester voor sentiment? Nee hoor. Die man is klaar daar voor altijd. Het spel plezier komt wel terug. Cristiano houdt ervan om de grote ster te zijn en dat is hij ook maar met nieuwe coaches komen ook veranderingen in. Sommige positief en sommige negatief niet iederreen staat altijd te springen van veranderingen.

15 november 2015 om 08:06

Madrid is ook niet altijd rozengeur en maneschijn. Manchester ligt veel dichter bij de zee!

15 november 2015 om 08:49

Wat zeg je nou eigenlijk meer dan Neville? Je gebruikt wat andere woorden, maar dat is het dan ook..

15 november 2015 om 09:09

Mooi he

15 november 2015 om 10:41

Ook altijd zo fijn om die inside information te horen van iemand die dichtbij Ronaldo staat en weet dat hij het naar zijn zin heeft.

Ik denk ook niet dat terug gaat naar Manu maar dat hij lekker naar de MLS toegaay. Zoals hij zelf al vaker heeft aangegeven

15 november 2015 om 11:45

Ronaldo wil niet naar Amerika of het Midden Oosten, hij wil op het hoogste niveau voetballen en daar ook stoppen.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=261589

15 november 2015 om 19:18

Sorry ik dacht dat ik ooit had gelezen op deze site dat hij naar amerika wou.

Neville bedoelt misschien ook dat ronaldo echt het verschil niet meer gaat maken in engeland. Hij scoort nog steeds erg makkelijk, maar het frivole is er al een hele tijd af. Als hij nu naar united teruggaat, doet hij misschien afbreuk aan de geweldige naam die hij daar heeft. Dat zou voor hemzelf en de fans jammer zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren