Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘Ik was eerst wel bang, maar het voelde steeds beter’

Laatste update:

Lionel Messi stond zondag weer op het veld bij Barcelona, maar de aanvaller kon niet voorkomen dat de Catalaanse grootmacht in eigen huis verloor van Real Betis (3-4). De Argentijn kampte enkele weken met een gebroken arm, maar herstelde snel. Messi erkent dat hij bij zijn revalidatie in eerste instantie bang was voor contact.

“Ik was eerst wel bang voor contact (met tegenstanders, red.). Of dat ik geraakt werd door de bal. Maar na verloop van tijd voelde het steeds beter. Ik keek er vooral naar uit om weer op het veld te staan”, zegt de 31-jarige dribbelaar, die zondag twee keer het net vond tegen Real Betis, maandag bij een prijsuitreiking van LaLiga.

Messi keek tijdens zijn herstelperiode veel wedstrijden met zijn zoon. “Ik geniet van samen kijken van wedstrijden. Ik was verrast, want hij begrijpt al zoveel facetten van het spelletje. Het was de eerste keer dat ik zoiets kon delen met hem”, aldus de aanvaller, die in totaal ongeveer drie weken moest revalideren van zijn armbreuk.

Door de thuisnederlaag verzuimde Barcelona afstand te nemen van de concurrenten in LaLiga. De Catalaanse topclub staat na 12 wedstrijden op 24 punten, een punt meer dan naaste belagers Sevilla, Atlético Madrid en Alavés. In de Champions League gaat Barcelona aan kop in Groep B, met drie, zes en negen punten voorsprong op respectievelijk Internazionale, Tottenham Hotspur en PSV.

Verwacht jij dat Barcelona dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ben benieuwd of Thiago met zn schattige plofkopje zo'n legende kan worden, of iig in de buurt kan komen van zn vader.

OT: knap dat Messi alsnog 2 goal erin prikt als ie met angst speelde

12 november 2018 om 16:07

Kleine kans. Druk wordt veel te hoog, zal ren verhaal hebben als Jordi Cruyff

En daarmee staat hij verdiend eerste in de topschutter stand - 9 goals en 5 assists in 781 minuten - wat een baas

Bizar wat ik gisteren zag, natuurlijk gaat elke aanval bij Barcelona nou met Messi soepeler maar ik zag ook weer dat het soms te voorspelbaar werd. Zonder Messi ging alle ballen op Suarez en tegelijk deden andere jongens ook hun taak, gisteren ging alle ballen op Messi en werd Suarez paar keer zelf overgeslagen, natuurlijk is Barcelona sterker met Messi maar tegelijk kan je het ook nou inzien dat Barcelona niet perse zwakker is zonder Messi.

12 november 2018 om 16:59

Niet perse zwakker zonder Messi.... Kom op haha. Dit is toch een geintje of beweer je dit serieus?

12 november 2018 om 17:04

Als je tegen Real Madrid speelt dan ben je indd niet zwakker zonder Messi maar tegen Real Betis wel.
Sommigen mensen willen altijd beweren dat Messi niet veel voorstelt.
Terwijl Messi vaak in zijn eentje hele Real Madrid afslacht.

12 november 2018 om 17:12

Heb nog nooit gelezen dat iemand zei dat Messi niet veel voorstelt.. was dat op vz?

12 november 2018 om 17:35

Ik begrijp The_best1 wel wat hij wil bedoelen. Er zijn echt mensen die geloven dat Messi een doodgewone speler is. Als je zegt dat hij bij de allerbeste spelers ter wereld behoort zoals Maradona en Cruijff schieten ze in de lach. De gunfactor is er gewoonweg niet. Boeit niet.

Hoe kun je na zo'n val na 3 weken weer op het veld staan? Serieus? Die trauma zag er zo lelijk uit! Het leek op een ontwrichting. Maar ik neem aan dat het maar kleine breukjes waren wat hij viel niet van grote hoogte. Als nog heel pijnlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren