Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Messi gaat zijn contract bij Barcelona verlengen, zoals ik altijd heb gezegd’

Laatste update:

De afgelopen tijd wordt er veel gespeculeerd over de toekomst van Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller heeft in Barcelona nog een contract tot 2018, maar de onderhandelingen over een verlenging van die verbintenis zouden in een impasse zitten. Volgens Robert Fernandez, sportief directeur bij Barcelona, hoeven de fans zich geen zorgen te maken.

“Messi gaat zijn contract bij Barcelona verlengen, zoals ik altijd heb gezegd”, klinkt het stellig uit de mond van Fernandez in gesprek met Cadena SER. “Hij is gelukkig in Barcelona, voelt zich comfortabel in het team en de omgeving is perfect. Ik heb geen twijfels dat hij bij gaat tekenen. Als je in zijn ogen kijkt, zie je dat hij gelukkig is bij Barcelona. Verder wil ik er niet teveel over praten.”

Volgens Fernandez is Messi niet de enige die bij gaat tekenen. Ook Andrés Iniesta, die nog vastligt tot 2018, zal zijn contract verlengen. “Hij bepaalt zelf hoe snel dat gaat gebeuren. Ik heb er geen twijfels over dat hij bijtekent en hij ook niet”, stelt de sportief directeur van Barcelona. Momenteel is de club ook op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende Luis Enrique. “Het is niet waar dat Massimiliano Allegri komt. Juan Carlos Unzué kent de club goed, dus hij is voorbereid. Ernesto Valverde heeft een aantal goede seizoenen gehad, niet alleen met Athletic Club.”

Zou jij Lionel Messi toch nog ergens anders willen zien spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groot gelijk, Messi blijft "gewoon" bij zijn Barcelona. Waarom nu nog vertrekken en het risico lopen dat ie het niet redt in het buitenland.

21 maart 2017 om 13:35

"Dat ie het noet redt in het buitenland."
Ik denk niet dat Messi daar een probleem mee zal hebben.

21 maart 2017 om 18:00

Wat voor onzin is dat, je gaat toch ook niet van werk wisselen als je daar gelukkig bent...

Is toch niet echt verrassend, het is al een paar jaar duidelijk dat Messi nooit Barcelona zal verlaten voor een andere club in Europa, als hij ooit stopt bij Barca dan is het om terug te gaan naar Argentiniã«.

persoonlijk had ik hem graag bij een andere club willen zien, kijken of hij inderdaad die wonder is of dat het aan de systeem van Barcelona ligt die altijd in dienst van hem heeft gespeeld.

Even voor de duidelijkheid ik vind hem echt een van de beste, maar gewoon als een soort van experiment... want dat zal toch altijd wel gedacht worden door velen.

22 maart 2017 om 00:32

Er ontbreekt voor de helft van al zijn doelpunten degene die een assist geeft en jij denkt dat het nog aan het team ligt?

22 maart 2017 om 13:05

Is nog steeds maar de helft, en de helft is niet genoeg om kampioen te worden of de CL te winnen, plus dat hij de helft scoort zonder een assist wat wel te maken heeft op de manier hoe Barcelona speelt, om voor hem ook die ruimte te creã«ren om aan die doelpunten te komen.

je kan het ook anders bekijken, en je zelf afvragen, zal Barcelona zonder Messi nooit meer prijzen pakken...

Ik snap nooit waarom mensen zeggen dat Messi in het buitenland niet gaat redden. Ik zie engelse topclubs niet in de kwartfinale van de cl zitten...

Het grote nieuws is eigenlijk dat Iniesta ook een nieuw contract krijgt.. is nu al bijna 33 en heeft nog een contract voor 1 seizoen. Persoonlijk mag Iniesta natuurlijk levenslang blijven, zelfs tot op zn 74 van mijn part, dat verdiend hij ook maar 34 lijkt me ergens wel de grens dus een nieuw contract?.. Iniesta die nu nog gaat verlengen is zoals Ronaldo die tot op zn 36 voor Real gaat spelen - lijkt me niet haalbaar met alle respect voor die 2 monumenten. Van mij mag Messi ook de aanvoerdersband krijgen volgend seizoen want Iniesta lijkt me "op retour" en daar is op zijn leeftijd niks mis mee als je bij Barã§a speelt. Ofwel in schoonheid eindigen, ofwel nog 1 seizoen als "depanneur" (dus niet als kapitein) ofwel vertrekken naar the MLS of samen de woestijn in met Xavi..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren