Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘Daarom wil ik dit toernooi winnen voor Argentinië’

Laatste update:

Argentinië moet nu al 23 jaar wachten op een hoofdprijs. Het wonderkind van het land, Lionel Messi, moet de voetbalgekke Argentijnen eindelijk weer eens laten juichen. Op het WK in Brazilië ging het in de finale mis tegen Duitsland, maar de Copa América moet wél een prooi voor Argentinië worden.

/

“De Copa América is een speciaal toernooi voor mij en door de verloren finale van vorig jaar is dat het nog meer”, legt Messi uit aan Mundo Deportivo. “Daarom wil ik dit toernooi ook winnen voor Argentinië.”

De Argentijnen openen het toernooi dinsdagochtend (Nederlandse tijd) tegen Chili en het is maar de vraag of Messi fit genoeg is om te spelen. De aanvoerder zegt zelf dat zijn kwetsuur niet ernstig is. “Ik voel me al beter”, klinkt het.

Denk je dat Argentinië de Copa América wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Argentinie heeft de beste selectie van Latijns Amerika samen met Brazilie dus ze moeten nu wel een keer een prijs winnen.
Argentinie heeft een mooie geschiedenis maar daar is niks meer van overgebleven.

6 juni 2016 om 15:58

De geschiedenis is anders gewoon intact. Er zijn alleen weinig prijzen aan toegevoegd. Maar eerlijk ook zonder prijzen, iser zeker wel iets toegevoegd.. Ik bedoel alleen de aanwezigheid van Messi de laatste jaren al, is in principe al een onderdeel van de geschiedenis. Verloren WK-finale etc.. Spelers als Batistuta..

6 juni 2016 om 16:38

Ik vind de selectie van argentinie toch een stuk sterker. Ik denk dat zij de meeste kans maken, maar dan moeten ze het wel een keer gaan pakken

6 juni 2016 om 16:38

En daarom zeggen de Argentijnen dus dat Maradona veel beter was.. Ik deel die mening wel

6 juni 2016 om 18:46

Hij zegt niks verkeerd. Alleen dat hij vindt dat Maradona beter was, niet dat messi slechter dan ronaldo is. In zuid Amerika denkt men ook dat Maradona beter was.

6 juni 2016 om 19:13

Maradona heeft de copa america ook nooit gewonnen

6 juni 2016 om 22:12

Maar wel het wk en daar was Maradona wel een extreem bepalende speler terwijl Messi afwezig was tijdens de knock out fase. Alleen 1 leuke dribbel tegen Zwitserland, maar tegen België beslissen higuain de wedstrijd en miste Messi zelfs een 1 op 1. Tegen nl en Duitsland droeg Messi gewoon het onzichtbaarheidsmantel van Harry Potte. Blijf me nog steeds verbazen wrm hij tot man van het wk uitgeroepen werd.

6 juni 2016 om 22:28

Idd dat was voor mij James en nee niet omdat ik voor real ben.

Ik vind het persoonlijk heel apart dat Argentinië al zo lang geen hoofdprijs meer heeft gepakt, als je kijkt naar het niveau spelers bij dat team is het ronduit wereldklasse: Aguero, tevez, higuain, di maria, otamendi en natuurlijk Messi. Ik heb wel vertrouwen in Argentinië dit jaar.

6 juni 2016 om 15:38

Het is inderdaad raar, maar ik denk ook dat t dit jaar hun jaar is.

6 juni 2016 om 16:18

ja ze hebben goede aanval maar middenveld is matig verdediging ook aan de zwake kant en keeper ja romero hoort niet een sin de top 20 van de beste keepers.
dus buiten hun buitengewoon goede aanval is de rest matig tot zwak en alleen met aanval word prijzen pakken lastig. al hoeveel ze laatste twee jaar twee finales hebben gehaald wat ook wel goed is. je ziet ook elke keer als ze verliezen dat het door domme fouten komt van kipper en verdediging. en heel vaak kom de bal ook niet bij de aanvallers omdat de middenveld ook niet zo denderend is. en dan heb je een droom aanval die allemaal bijna voor zeg zelf spellen. dus dan word winnen lastig

6 juni 2016 om 16:38

Slechte verdediging?? Rojo, zabaletta (misschien oud maar zeker niet slecht), ottamendi dus zeker niet slecht

6 juni 2016 om 16:39

Verdediging is zeker goed. Niet zoals duitsland of spanje maar toch goed genoeg om te winnen

6 juni 2016 om 17:46

Hoe zit het met het midden veld van argentinie? Ze hebben di maria, maar verder nog iets geweldigs?

6 juni 2016 om 18:07

Mascherano speelt ook op het middenveld.

6 juni 2016 om 18:20

Mascherano, Banega, Biglia en Pastore kunnen nog op het middenveld. Dan heb je ook nog spelers als Pereyra en Perez die niet slecht zijn.

6 juni 2016 om 18:42

Ja met zo'n team zit het winnen van de copa er wel degelijk in. Alleen in de aanval is een beetje over bezet haha

6 juni 2016 om 18:52

Ik zou het echt niet weten als bondscoach van argentinië. Je zal nu aguero haast wel op de bank moeten laten en higuain laten spelen. Zie het alleen niet zo snel gebeuren. Messi op 10 lijkt me, ook nog gaitan di maria tevez voor de aanval. Pff

Het is ongelofelijk met hoeveel jaloezie ik nu naar andere selecties kijk. Het zijn echt andere tijden voor het NL elftal, nog nooit meegemaakt dit.

6 juni 2016 om 22:32

Ik zou messi als valse spits zetten en dan higuain en aguero in de diepe spits, maarja dan hou je nog steeds spelers over die van wereldklasse zijn

6 juni 2016 om 16:18

Vooral de voorhoede is heel goed, maar er zijn ook veel goede teams in Zuid Amerika. Daarnaast hebben bijvoorbeeld Duitsland en Spanje een beter team. Zie ze wel eerder de Copa winnen dan het WK.

6 juni 2016 om 20:15

De copa winnen of het EK winnen lijkt me altijd wel makkelijker dan het WK, Wk heeft de beste teams over de hele wereld dus ook meer concurrentie om de titel

6 juni 2016 om 21:55

Als je kijkt naar Argentinië vanaf midden jaren negentig zijn ze vaak ten onder gegaan aan de volgende zaken.

Na een aantal goede wedstrijden niet goed genoeg blijven (net als oranje vaak heeft gehad).

Wel goede spelers maar geen goed elftal of op een aantal plekken te zwakke spelers.

Verliezen van zichzelf door bijv hun hoofd te verliezen

In een toernooi te vaak achter elkaar tegen een topland moeten voetballen.

En dan nog het dopingverhaal in '94 met Maradona.

Messi grijpt zijn kans. Niemand neemt dit jaar de Copa America serieus. Slim, ogaat hij hierdoor de gouden bal winnen,

6 juni 2016 om 19:16

Hahaha ik moet echt lachen om jouw reactie. Wat niemand neemt dit toornooi serieus. Dit is copa america, als je dit niet serieus neemt dan moet je niet aan mee doen. Oh sorry ik zie nu pas dat je een real madrid en ronaldo fan bent.

6 juni 2016 om 19:57

''niemand neemt Copa America serieus''. ''gaat hij hierdoor de gouden bal winnen''. Lees je wel eens wat je zegt? Dat is een van de slapste excuses die ik in een lange tijd heb gelezen om zo te zeggen van. Tja, Ronaldo won hem dit keer niet omdat Messi een beker won dat niemand serieus nam.

Ik zie het echt al voor me dat jij straks zo iets zou roepen en wie zegt dat Argentinië het dit keer wel wint. Niemand weet het nog en voor we het weten ligt Messi op de bank de finale te kijken.. Ik gun het hem echt van harte, want hij verdient het gewoon een keer grote landstitel te winnen, maar ik wordt zo pissig om mensen die gewoon zulke onzin uitkramen.

Hopelijk was je sarcastisch, want dan heb ik dus ook niks gezegd En anders maak je alleen jezelf belachelijk met zulke uitspraken .

7 juni 2016 om 01:00

Ik ben gewoon serieus hoor. Als Brazilie de Copa America al niet serieus neemt zegt dat genoeg. Ik denk alleen dat Chili en Argentinie het serieus nemen. Ik sprak laatst een Argentijn en die zei zelf dat hij de Copa niet serieus nam. Dit jaar is de copa speciaal vanwege het 100 jaar bestaan. Dus niet serieus te nemen.

En die beker als je La Liga bedoeld heeft Barcelona verdient gewonnen. La Liga neemt Real gewoon serieus en Barca was daarin beter.

Barca-f-life,

Ronaldo moet weg bij Real Madrid! Snel verkopen. Hij staat alleen in de 16e en doet verder niks.

Kan iemand mij uitleggen waarom het dit jaar weeral Copa Amerika is ?

6 juni 2016 om 19:58

Heeft te maken met het bestaan van het toernooi als ik me niet vergis. Bestaat dit jaar iets van 80 jaar dus wordt het voor jubileum nogmaals uitgevoerd. Ik kan er ook echter naast zitten, maar ik dacht dat het daarmee te maken had. Anders is Google je beste vriend .

6 juni 2016 om 21:11

100 jaar zelfs. In Zuid Amerika lopen ze wat betreft landen toernooien een flink aantal jaar voor op Europa.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren