Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mertens: ‘Toen ik nog in Nederland speelde, zei ik: ’Wacht maar over vijf jaar‘’

Laatste update:

Dries Mertens maakt zich op voor het WK. De Belg, die het in de groepsfase met zijn landgenoten zal opnemen tegen Panama, Tunesië en Engeland, kijkt uit naar de duels, zo geeft hij op een persconferentie aan. Mertens weet dat Oranje niet van de partij is in Rusland. Mertens zegt niet zozeer te genieten van de afwezigheid van de Nederlanders, die volgens veel Belgen vaak hoog van de toren blazen.

Bart Nolles, verslaggever van RTL, suggereert op het perspraatje dat Mertens wellicht met een glimlach naar de absentie van Oranje kijkt. "In de jaren dat wij, Oranje, nog wel meededen aan eindtoernooien, werden we door de Belgen altijd uitgelachen omdat we ervan uitgingen dat we wereldkampioen of Europees kampioen zouden worden. Moeten jullie het WK winnen?", aldus Nolles.

"Toen ik nog in Nederland speelde, zei ik: ‘Wacht maar tot binnen vijf jaar.’ Iedereen moest toen lachen, maar nu is het zover. Nu is het aan ons", repliceert Mertens, geciteerd door Het Laatste Nieuws en Sporza. De aanvaller van Napoli zegt de afgelopen jaren genoten te hebben van Oranje: "Jullie hebben wel mooie prestaties neergezet, hé, door de finale van het WK (in 2010, red.) te halen."

Mertens stelt dat België 'opvallend rustig' toeleeft naar het WK: "Ik had wel wat pijntjes in de voorbereiding, maar die zijn weg. Ik voelde me de laatste wedstrijd tegen Costa Rica heel goed en dat deed deugd. Iedereen is heel geconcentreerd en we hebben er veel zin in. We gaan vooral uit van onze eigen sterkte. Het is een WK, dus elke ploeg heeft iets speciaals, ook Panama."

Wat verwacht jij van België-Panama?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan me nog herinneren dat ik de WK finale van 2010 op de camping in Italie moest kijken. We zaten op een terrasje, daar zaten ook een aantal Belgen.. Die eikels hebben als gekken staan juichen toen Iniesta zijn goal maakte, omdat ze het “die Hollanders met die grote bekken niet gunde”. Hoe kleinzerig het ook is, ik kan nu toch niet meer met de volle overtuiging zeggen dat ik hoop dat Belgie het WK wint haha

17 juni 2018 om 11:45

En ik kan me nog herinneren dat ik toen als kind bijna heb moeten wenen toen Iniesta scoorde omdat ik heel het tornooi zo hard voor mijn noorderburen supporterde en het zo oneerlijk vond dat ze hadden verloren. Hoe groot kan het contrast zijn, haha 😜

17 juni 2018 om 11:54

Het erge is ook dat ik weet dat ‘t nergens op slaat.. Het waren drie of vier gasten die ik daarvoor en daarna nooit meer gezien heb😂 Maar het trauma van die avond werd nog net even erger gemaakt door die jongens

17 juni 2018 om 18:59

Ik hoop voor de belgen dat ze eindelijk een team kunnen zijn. Dit is de laatste kans voor deze generatie. Daarna is het maar weer afwachten.

Jarenlang heb ik in België gewoond en ik vind Belgen veel arroganter. Ze zeggen de dingen echter niet recht in je gezicht maar zijn achter de ellebogen. Maar weinig vrienden gemaakt daar op wie je echt kon bouwen.

17 juni 2018 om 12:31

Jij geeft de beschrijving van de gemiddelde wereldburger, ongeacht nationaliteit.

Alsof er iets bestaat als een Belgische mentaliteit.
Van Antwerpenaren wordt gezegd dat ze arrogant zijn, Limburgers zijn dan weer hartelijk en vriendelijk, West-Vlamingen dan weer wat meer ingetogen etc..
Denk dat het beeld van de stereotype wat bescheidenere Belg wat achterhaald.
Jongeren worden almaar mondiger.

Los van dit alles vind ik het altijd zonde als NL er niet bij is op een groot tornooi.
Horen toch een beetje bij het vaste decor op Ek's en Wk's samen met de Duitsers, Italianen (die ik ook mis) etc..

Ze worden toch geen wereldkampioen , ik ben voor Duitsland onze buren die het altijd flikken , zo ook weer dit jaar !!! België is geen team en gaan er ook gelijk uit als ze een goede tegenstander treffen in de kwartfinale

18 juni 2018 om 01:05

Dat noemt men gloryhunten.

Daarom snap ik de massale steun, voor België en Duitsland vanuit Nederland niet,zij zouden ons nooit steunen,als zij zich niet gekwalificeerd hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren