Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Memphis Depay laat zich gelden met absolute wereldgoal namens Atlético

Maandag, 14 augustus 2023 om 23:35Wessel Antes • Laatste update: 00:00

Memphis Depay heeft maandagavond een heerlijk doelpunt gemaakt namens Atlético Madrid in het thuisduel met Granada (eindstand 3-1). De 29-jarige aanvaller noteerde de tweede Madrileense treffer met een waanzinnig schot van afstand. Memphis ontving de bal van Yannick Ferreira Carrasco, dacht niet lang na en schoot vanaf een meter of dertig kiezelhard raak in de verre kruising. Mede dankzij het wonderschone doelpunt van Memphis wist het elftal van Diego Simeone een zege te boeken tijdens de seizoensouverture in LaLiga.

Memphis begon maandag op de bank in het Wanda Metropolitano en kwam na 58 minuten als invaller in de ploeg voor Álvaro Morata. De Spanjaard had Atlético voor rust nog op voorsprong gezet. Een voorzet belandde via een verdediger van Granada ietwat gelukkig voor de voeten van Morata, die doelman André Ferreira van dichtbij wist te verschalken: 1-0. Na het aantreden van Memphis kwam Granada op gelijke hoogte, toen de negentienjarige debutant Samu op aangeven van Gonzalo Villar kon scoren: 1-1.

In de 67ste minuut stal Memphis de show, met het absolute hoogtepunt van de avond. De 88-voudig international van het Nederlands elftal kreeg alle aanwezige Atlético-supporters op de banken met een adembenemende knal van afstand. Doelman Ferreira heeft het schot hoogstwaarschijnlijk alleen maar horen suizen: 2-1. Uiteindelijk tilde middenvelder Marcos Llorente de score in blessuretijd naar 3-1 toe, waardoor Atlético drie punten mag bijschrijven. Memphis start het seizoen met een doelpunt dat lastig overtroffen kan worden.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door sander79)
15 augustus 2023 om 00:23

Wat een manier om die mislukte panenka goed te maken! Held!

15 augustus 2023 om 06:26

Hij schiet m er heerlijk in maar heeft ook wel mazzel. Als hij nog 3 keer van die afstand schiet vliegen ze allemaal over het doel

15 augustus 2023 om 07:07

Net als Medic. Net als Messi. Net als wiedanook. Natuurlijk komt hier geluk bij kijken. Wat vreemd om te benoemen zeg...

15 augustus 2023 om 09:20

Nou Pedro, dan geven we jou 10x een kans. Eens kijken wat jij er van bakt..

15 augustus 2023 om 17:29

Je hebt toch wel kwaliteit nodig om het te kunnen.

Een heerlijke streep kun je niks anders van zeggen, jammer dat het er heel vaak niet uitkomt

14 augustus 2023 om 23:23

Heerlijk dat het er nu wel uitkomt heerlijk glijmiddel

14 augustus 2023 om 23:32

Slecht gekeept haha. Magische goal!

Heerlijke pegel, ik mis dit soort goals een beetje de laatste jaren. Vroeger leek je ze vaker te zien.

14 augustus 2023 om 23:45

Zag hem van het weekend nog

15 augustus 2023 om 00:20

Ik dacht gisteren ook dat bijvoorbeeld directe vrije trappen veel minder gemaakt worden tegenwoordig. Voetbal is een veel directer spel geworden.

15 augustus 2023 om 01:13

@suddervleesch eens. vooral als je vroeger premier league keek. match of the day herhaling zondagochtend zette ik zaterdagnacht dronken de wekker voor. toen het niveau nog niet zo hoog lag, maar des te vermakelijker. Matt le Tissier die ze er altijd van lange afstand in hengste

15 augustus 2023 om 01:49

Ik stond altijd voor de tv voor de vrije trappen van suarez pff

15 augustus 2023 om 08:41

Zou dat komen door lichtere ballen?

15 augustus 2023 om 08:47

@nuanceman Ik zat daar dus ook aan te denken. Heeft dat niet iets met de bal te maken?! Dat lijkt mij ergens wel plausibel.

15 augustus 2023 om 09:22

Er worden sowieso minder pogingen gedaan ook. Het staat natuurlijk ook veel compacter dan twintig jaar geleden,

15 augustus 2023 om 10:38

Inderdaad, het afstandsschot zie je minder en minder. Zelf spelers met een geweldige traptechniek trappen amper nog van afstand. Vroeger zag je dat meer zeker in de Premier League, dan zag je ieder weekend wel 2-3 kanonskogels het doel in verdwijnen. Kon daar altijd van genieten. Het is omdat natuurlijk tegenwoordig alles berekend wordt met data etc… en een afstandsschot ligt procentueel aan de lage kant om een doelpunt op te leveren. Zag je bv vaak bij Pep in zijn beginjaren bij City, dat die af en toe heel woest was als iemand van zijn spelers een schot van afstand verkoos boven balbezit te houden.

Hele mooie goal. Die jongen krijgt hier altijd de hele stortbak over zich heen, maar nu moeten we hem toch echt de credits geven. Deze is nog mooier dan die van Medic.

15 augustus 2023 om 07:15

Zijn beide pracht goals. Moet je gewoon van genieten en niet gaan vergelijken.

15 augustus 2023 om 08:22

Inderdaad losser geschoten. Maar die van Medic was wel van verder nog.

Goeie genade, wat een raket. Zou prettig zijn voor Oranje als hij zijn vorm een beetje kan hervinden.

Mooie goal. Ben echter bang dat dit direct zijn hoogtepunt van het seizoen zal zijn.

14 augustus 2023 om 23:38

Wees maar niet bang hij gaat er veel meer maken

14 augustus 2023 om 23:56

Panenka's zeker ja...

15 augustus 2023 om 03:47

Nee goals

Zo wat een goal veel beter ga je ze niet raken!

Wat een goal zeg. Hopelijk blijft die blessure vrij dit seizoen en komt die weer in vorm.

Geleerd op de ruige straten van Moordrecht!
Vind hem wel echt passen bij een Atletico, mooie club.

Toch wel jammer dat de term wereld goal al zo vaak is gebruikt dat je er nu absoluut voor moet zetten om het echt kracht bij te geven. Maar dit was er een.

14 augustus 2023 om 23:34

Volgend jaar staat er in de titel fantastische absolute wereldgoal ;-)

Mooie pegel zeg. Verder de wedstrijd niet gezien, dus heb er weinig over te zeggen verder.
Wat me wel opvalt is dat Griezmann de manier van juichen van Depay nadoet, en Depay vervolgens nog een dansje doet (wat juist weer vrij typerend is voor Griezmann, en wat Depay zelf niet vaak heeft gedaan toch?).

Ach ja, wellicht wat vergezocht, maar het lijkt erop dat ze wel een leuke connectie hebben. Dat lijkt me altijd positief, zowel binnen als buiten het veld.

14 augustus 2023 om 23:53

Hadden ze bij Barca ook al voor Griezmann vertrok

15 augustus 2023 om 14:34

Is gewoon aan aardige rustige jongen Memphis volgens mij. Zal wel goed in de groep liggen. Gun het hem.

Is toch mooi voor die gozer, lekker doorgaan zo. Je speelt Morata en Griezmann niet zo snel uit de basis, maar af en toe een goaltje meepikken en fit blijven voor de komende EK kwalificatie, niks mis mee.

Heerlijk geschoten ook! Echt een bal waarvan je weet dat ie erin gaat zodra je hem raakt. Ik denk zomaar dat dit het seizoen van Memphis kan worden. Zit precies op zijn niveau bij Atletico.

Diepe buiging, wat een goede goal. Hopelijk komt die los bij Atletico.

Hij heeft een uitstekend afstandsschot kan me niet zo snel iemand bedenken in het huidige voetbal met een betere. Misschien Valverde ?

15 augustus 2023 om 00:34

Uhm is dit een grap?

Hoe irritant hij af en toe ook is is Depay nog altijd onze beste aanvaller. Zou fijn zijn als we hem iets meer gaan waarderen.

15 augustus 2023 om 00:26

Door gebrek aan beter, en ja dit was een geweldige goal
maar hij is topscoorder allertijden van Oranje maar komt niet in de buurt bij aanvallers als Van Basten Cruijf Wilkes Lenstra Kluivert Bergkamp Van Persie Makaay Van Nistelrooij

15 augustus 2023 om 02:56

Dat claimt toch ook niemand? Enkel dat hij nu onze beste is. Al zit ons Cody er niet ver van af trouwens

15 augustus 2023 om 07:52

Ronaldogoat.

Ook Ronaldo, jouw oogappeltje en al die namen van je lijsten, stonden/staan erin bij gebrek aan beter. Het is een zinloze kreet.

15 augustus 2023 om 09:13

Cody komt totaal niet in de buurt van Memphis. Is te licht voor de top en nog altijd niet constant.

15 augustus 2023 om 09:26

Cody wordt ook overal neergezet behalve op zijn linksbuiten positie.

15 augustus 2023 om 10:18

Is je beste speler niet altijd je beste speler, door gebrek aan beter? Lijkt alleen aangehaald te worden bij Memphis, want bij Frenkie bijvoorbeeld hoor je dat maar weinig. Of Gakpo. Dit is nou eenmaal de generatie waarmee we het moeten doen. Stop met vergelijken en neem het zoals het is.

Goeie goal van Memphis! Hopelijk wordt dit een mooi seizoen voor hem bij Atletico Madrid.

Toch lekker voor zo’n jongen, volgens mij heeft hij het niet makkelijk met veel banken. Als je dan zo’n goal maakt, is dat toch een mooi visitekaartje aan coach en fans

Ik dacht dat Simeone er mee op zou houden en vertrekken bij Athleti..... niet dus?

Naar mijn bescheiden mening is dit een beetje een momenten goal. Dus ook een typische Depay goal. Hij scoort vaak onverwacht een doelpunt van de buitencategorie. Maar helaas zelden tot nooit stabiel simpele goals uit combinatie voetbal

15 augustus 2023 om 07:55

Een "momentengoal", hoe verzin je het. En het dan brengen alsof dat minder goed zou zijn. Mensen verzinnen steeds vagere dingen. Dat hij geen goals uit combinatiespel maakt is trouwens zo'n onzin, kijk je nooit Oranje?

15 augustus 2023 om 08:11

Hij heeft gewoon een heel goed punt. Op clubniveau presteert Memphis al jaren niet stabiel. Hij is een speler van 'momenten', vaak geniale momenten, en dus dit soort momentengoals. Maar je kunt nooit langere tijd op hem rekenen met stabiele prestaties en goals. Daarom zit hij dus ook al jaren op de bank, eerst Barça en nu Atleti. Jammer. van de voetballer Memphis

15 augustus 2023 om 10:22

Komt dat niet in de eerste plaats door blessures?

Bij Barca in 28 wedstrijden waarvan 20 basis, 12 goals en 2 assists. In een waardeloos team destijds in aanvallend opzicht.

Bij Atleti in 10 wedstrijden waarvan 5 basis 5 goals.

Als hij fit blijft kan hij er gewoon 20 inschieten dit seizoen, maar het blijft leuk om hem te bashen. De potentie is er gewoon en Atleti loopt met hem weg, nu alleen fit blijven.

Wel ja Memphis, prima voetballer, voor Oranje toch wel uniek in zijn speelstijl. Beste die we aanvallend gezien hebben bij Oranje. Scoort meestal wel een 7, af en toe een 9, maar helaas ook wel eens een 5. Is helaas niet constant genoeg, maar staat terecht bij Oranje in de basis. Dit jaar aan zijn concurrenten om hem minder onomstreden te maken. Niet onmogelijk. Het is jammer dat Oranje geen echte klasbakken voorin heeft zoals tussen 1998-2014.

Wat een goal, ook mooi dat Griezmann zijn manier van vieren met hem viert, schitterend om te zien. Dat kan nog wel eens een duo worden dit seizoen. Hopelijk krijgt hij het vertrouwen boven Morata uiteindelijk.

15 augustus 2023 om 09:28

Vind zijn manier van juichen maar eng en aandachtzoekerij. Doen alsof kritiek hem niets doet maar ondertussen ligt hij er elke keer wakker van.

15 augustus 2023 om 10:24

Hoe vaak moet nog gezegd worden dat zijn manier van juichen is om aandacht te vragen voor dove kinderen in Ghana?

Heeft niks met kritiek van de buitenwereld te maken. Lijkt eerder alsof je zelf wakker ligt van iets wat gewoon niet klopt.

Ik snap de reacties niet zo goed hier. Zoek even alle goals op van memphis bij Atletico.

Van de 6 zitten er 3 van zulke goals bij.

Dit begint zijn handelsmerk te worden !

Nooit afschrijven 👉 👈
Speelt makkelijk op het hoogste niveau mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Atlético Madrid

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Girona3816
3.Barcelona3414
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. RaihaniAanvaller
A. GriezmannAanvaller149
Álvaro MorataAanvaller137
Adrián NiñoAanvaller00
J. OblakKeeper140
César AzpilicuetaVerdediger110
Voor de complete selectie: Clubpagina Atlético Madrid.

814 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Atlético Madrid 6 2 0 0
2022/2023 Atlético Madrid 8 4 1 0
2022/2023 Barcelona 2 1 0 0
2021/2022 Barcelona 28 12 3 0
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
Laatste voetbalnieuws

Barcelona wint dankzij uitgerekend João Félix van Atlético; Memphis raakt lat

FC Barcelona heeft uitstekende zaken gedaan in LaLiga. Atlético Madrid-huurling João Félix deed zijn eigenlijke werkgever bijzonder veel pijn met de enige treffer van de wedstrijd: 1-0. Barcelona had in de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren