Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay is met winnende goal vlak voor tijd wéér goud waard voor Atlético

Laatste update:

Memphis Depay heeft zich andermaal onderscheiden bij Atlético Madrid. De Oranje-international, die in de vorige twee wedstrijden al trefzeker was, maakte vlak voor tijd de winnende treffer tegen Rayo Vallecano: 2-1. Dankzij de zege staat Atlético derde in LaLiga, met evenveel punten (47) als FC Barcelona. Rayo staat dertiende.

Bijzonderheden:
Atlético pakte tien minuten voor rust de voorsprong in het eigen Cívitas Metropolitano. Román Riquelme krulde een vrije trap richting de tweede paal, waar de onlangs van de Afrika Cup teruggekeerde Reinildo Mandava overtuigend raak kopte: 1-0.

Atlético leek vlak voor rust met zijn hoofd al in de kleedkamer te zijn, daar Pep Chavarria's pass terechtkwam bij de volledig ongedekte Álvaro García. De 31-jarige Spanjaard bevond zich op de rand van de zestien en verschalkte Jan Oblak met een puik schot in de verre hoek: 1-1.

Diego Simeone, die koos voor basisplaatsen voor Memphis en Ángel Correa in de voorhoede, bracht Antoine Griezmann na een klein uur spelen binnen de lijnen. De Fransman zag dat Memphis tien minuten voor tijd scoorde, maar de voormalig PSV'er bleek buitenspel te hebben gestaan. Vlak voor tijd was het alsnog raak. Griezmann gaf uitstekend voor op Memphis, die tussen twee verdedigers in van dichtbij binnenprikte: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In vorm en met ritme is Depay gewoon een prima speler voor Atletico. Laat daar prima dingen zien, maar heeft veel pech gehad met blessures. Hopelijk blijft hij fit. Ik heb hem er toch graag bij op het EK.

2 februari 2024 om 08:51

De laatste jaren als hij een goede vorm te pakken heeft raakt hij steeds geblesseerd. Hopelijk blijft hem dat ny bespaart

Hahaha deze man werkt weer aan z’n vorm. Goed om te zien dat Brobbey er een concurrent bij krijgt voor de spitspositie komend ek 😜

31 januari 2024 om 23:19

Denk dat Depay de afgelopen jaren wel genoeg krediet heeft opgebouwd in Oranje, en zeker bij Koeman. Hopelijk houdt hij deze vorm vast, en raakt hij niet geblesseerd. Dan kan Brobbey hem hopelijk op de lange termijn gaan opvolgen.

Zou mooi zijn als hij fit en trefzeker blijft. Ik zou oranje graag zien met depay, brobbey/Zirkzee en gakpo voorin. Reijnders of Simons erachter. Frenkie en Schouten (al hoop ik stiekem op Gravenberch) daarachter. Achterin Frimpong/Dumfries, v. Dijk, Ake en Hartman.

31 januari 2024 om 23:39

van der Ven of Botman zijn beide toch een flink niveau hoger dan Hartman. Ake op linksback. Met Dumfries aan de rechterkant heb je genoeg aanval. Behalve als Koeman met een 352 wil spelen natuurlijk.

31 januari 2024 om 23:41

Vd Ven en Botman staan toch gewoon cv, waarom dan vergelijken met Hartman

31 januari 2024 om 23:47

Hij zegt toch hartman eruit, ake op links en van dijk en een van die 2 in het centrum. Is dat echt zo moeilijk te begrijpen?😅

1 februari 2024 om 00:00

Ja, met 3 linkspoten is echt een geweldig idee. En Ake staat ook al bijna het hele jaar geen back meer

1 februari 2024 om 00:12

Noop, ake plus vd ven of botman zijn 2 linkspoten want van dijk en frimpong/dumfries zijn rechts

1 februari 2024 om 00:27

Zou dit toevallig iets met je clubvoorkeur te maken hebben FR010? Hoe kan je nou Hartman op linksback de voorkeur geven boven Aké? Aké heeft het ontzettend goed gedaan op die positie bij de beste club van de hele wereld, maar laten we Hartman opstellen omdat Aké er al een tijdje dit seizoen niet meer heeft gespeeld.

1 februari 2024 om 00:37

Ik zou het als volgt doen:

Bijlow / Aké - Botman - Van Dijk - Frimpong / De Jong - Reijnders - Schouten (of een andere CVM die de verdedigende zwakte van Frimpong op kan vangen) / Gakpo - Brobbey - Depay

1 februari 2024 om 06:46

Dit lijkt mij ook zon beetje de ideale opstelling. Ondanks dat xavi nog niets heeft laten zien in oranje zou ik hem wel nog steeds boven reijnders verkiezen denk ik

1 februari 2024 om 11:17

Club spelen soms met 3 of 4 rechtspoten achterin. Wat maakt 3 linkspoten nou weer voor verschil?

Super en nu fit blijven voor de ek voorin memphis brobby en gakpo

1 februari 2024 om 00:00

Hoe zie je dat voor je? Ik zie toch liever een driemans voorhoede met Malen als rechtsbuiten, Gakpo op links en afhankelijk van de fitheid van de spitsen of Memphis, Zirkzee, of Brobbey en dan Weghorst voor de laatste minuten. Op links (4 wedstrijden, 1 doelpunt en 2 assists) heeft Gakpo al meer laten zien dan als middenvelder of als spits (2 doelpunten in 7 wedstrijden) binnen de Premier League.

Als Depay fit blijft en zijn minuten maakt is hij gewoon eerste spits onder Koeman denk ik. Brobbey daarachter. Weghorst is belangrijk geweest dus die zal Koeman ook niet zomaar aan de kant zetten. Zirkzee verdient obv prestaties echt een kans in de selectie, maar betwijfel of Koeman hem die kans gaat geven omdat je 3 bovengenoemde spitsen al hebt. En dan de vraag wie naast die spits gaat spelen in de 3-5-2.. Dat lijkt Gakpo te worden en dan Simons een linie terug? Wie van Simons/Reijnders gaat dan banken? Want Koeman kennende gaat hij niet met Frenkie en hun beiden op het middenveld spelen. Keuzes.. worden leuke interlands in aanloop naar het EK, hopelijk houdt die concurrentiestrijd met elkaar ze scherp

31 januari 2024 om 23:26

Memphis en Gakpo als ze allebei in vorm zijn is echt een meer dan prima duo voor NL

Wat houd ik van deze jongen zeg. Wordt gehaat door half Nederland maar heeft echt een winnaars mentaliteit. Inmiddels al gespeeld voor Lyon, Barca en nu Atletico. Een echte leeuw. Het is bovendien ook lachwekkend dat men verlangt naar Brobbey terwijl Depay het al veel langer laat zien op top niveau.

1 februari 2024 om 07:16

Depay is zeker een leeuw, maar geen oranje leeuw waar je niet omheen kan hoor. Voor Nederland 88 wedstrijden 44 doelpunten, niet echt zo spectaculair. Snap wel dat mensen Brobbey willen zien

1 februari 2024 om 07:34

Oh jee, nu ben je een hater! Kun je op wachten.... De "prima stats" reactie is dan nooit ver weg... Ben het overigens eens dat hij individueel een hele goede speler is, maar tactisch, en als teamspeler gewoon een amateur met bijzonder weinig leervermogen. Die discrepantie is enorm en dat houdt die eeuwige discussies over hem levend. Brobbey bijv heb je als team ook wat aan, en dat is nou net wat Nederland sinds tijden van Robben & co. niet is

1 februari 2024 om 12:44

@vtothebBlijkbaar is Simeone ook tactisch een amateur dat hij spelers als Memphis haalt en constant positief over hem is en voor hij kwam zelfs aangaf 'de oude Memphis' hopen te zien. Dan ben je toch een tactische amateur als je Memphis opstelt.Al die teamspelers die bij elke club waar hij is geweest met hem wegliepen, dat komt ook omdat ze gewoon niks durven te zeggen dat hij een slechte teamspeler is. Ik zag dat je gewoon iets tegen hem en Wijnaldum en van Dijk hebt. Je hebt het er zwaar mee he.

2 februari 2024 om 08:54

Logisch dat brobbey nog niet te vergelijken is met depay, hij is vele malen jonger.

Onze beste optie voor in de spits begint net op tijd in vorm te komen voor het EK in juni!

Je voelt het alweer aankomen. Straks stemt Koeman Oranje weer volledig op Memphis af, die dan gaat geloven dat ie Maradonna is en alles zelf kan doen en dan vervolgens niets laat zien als het erop aankomt. in de knockout fase.

1 februari 2024 om 07:37

Kreeg met gasten als malen en Brobbey bijna zin in Nederlands elftal. Hoopte dat de tijd van Koeman en z'n Memphis-Gini-Virgil kliekje eindelijk voorbij was en Nederlands elftal weer wat ging bouwen

1 februari 2024 om 12:51

@forzaromale

Echt werkelijk niks wat Memphis doet of zegt straalt uit dat Memphis denkt dat hij Maradonna is.

Sommigen van jullie kunnen oprecht beter de Kardashian show bekijken.

Mits in vorm dan heb je mer de volgende aanvallers toch een prima voorhoede

Gakpo
Brobbey
Zirkzee
Depay
Simons
Berghuis

1 februari 2024 om 08:48

Bergwijn, Stengs, Weghorst, Malen, Lang en Kluivert heb je ook nog als opties, zo’n 12 spelers voor 6-7 plekken in de selectie.

Ik denk dat van dat hele rijtje alleen Memphis en Gakpo 100 procent zeker zijn van selectie, voor de rest zal het van hun prestaties de komende vier maanden afhangen.

Mooie goal, hopelijk is hij eindelijk eens in vorm tijdens een eindtoernooi van Nederland. Zou leuk zijn als we een paar spelers in vorm hebben op het middenveld en de voorhoede. Over de verdediging maak ik me weinig zorgen gezien de vele opties die we daar hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren