Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay hoort in ziekenhuis pijnlijke diagnose van nieuwe blessure

Laatste update:

Memphis Depay heeft zaterdag op de training een spierblessure in zijn linkerbeen opgelopen. Dat bevestigt zijn club Atlético Madrid maandag. Volgens Marca moet hij daarom de dubbele ontmoeting in de kwartfinale van de Champions League met Borussia Dortmund aan zich voorbij laten gaan.

"Memphis heeft een spierblessure opgelopen in zijn linkerbeen", meldt Atlético via de officiële kanalen. "De speler beëindigde de training afgelopen zaterdag met pijn, en tests hebben zijn blessure bevestigd. Hij zal beginnen met sessies bij een fysiotherapeut en hersteltraining in de gym."

Hoelang Memphis precies uit de roulatie zal zijn meldt de club niet, maar volgens de doorgaans goed geïnformeerde Madrileense sportkrant Marca zal de Oranje-international drie tot vier weken uit de roulatie zijn.

Het is een flinke domper voor Memphis, die zich pas net weer volledig fit voelde. De voormalig PSV'er miste dit seizoen al zestien officiële wedstrijden door twee eerdere spierblessures. Eind november maakte hij zijn rentree.

Memphis verliet de training afgelopen zaterdag per brancard. De aanvaller zou volgens de eerste berichten een blessure hebben opgelopen na een botsing met een teamgenoot.

Volgens Marca richt Memphis zich op de eindfase van het clubseizoen. In het hypothetische geval dat Atlético in het tweeluik met Dortmund afrekent volgt op dinsdag 30 april of woensdag 1 mei de eerste halve finale in de Champions League. Die wedstrijd zou Memphis kunnen halen, al wordt het kort dag.

Het EK komt door de blessure van Memphis niet voor hem in gevaar. Het Nederlands elftal speelt zijn openingswedstrijd op dinsdag 16 juni tegen Polen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is een man van glas geworden. Ongelooflijk hoe vaak hij eruit ligt.

8 april 2024 om 17:07

Voorin Malen, Gakpo en Brobbey dit EK. Lijkt mij prima.

8 april 2024 om 17:09

Brobbey vervangen door Zirkzee en het is prima

8 april 2024 om 17:14

Gakpo vervangen voor Zirkzee.

8 april 2024 om 17:17

Ja laten we onze beste aanvaller van het WK, die gewoon 14 goals voor Liverpool heeft gemaakt dit seizoen thuislaten voor twee jongens die nog niks hebben bewezen in Oranje.

8 april 2024 om 17:21

Gewoon? Ik zou het niet gewoon noemen dat hij veertien goals voor Liverpool heeft gescoord. Eerder een knappe prestatie.

8 april 2024 om 22:23

@thomas Angelo - Whoosh.

9 april 2024 om 11:03

Gakpo was voor dat wk ook een nobody die alleen in eindhoven en nederland bekend was. Wat is je punt? Volgens mij is gakpo redelijk goed begonnen hij liverpool maar is hij niet bepaald ij vorm nu.

8 april 2024 om 17:30

Was fysiek enorm sterk voor zijn leeftijd, heel breed, en dan lijkt het nu rond zijn 30e helemaal op te zijn.



Pfoe, laten we hopen dat hij snel herstelt voor het EK. Ik hoop dat hij daar voor eens en altijd afrekent met de onredelijke hoeveelheid haat die hij in NL over zich heen krijgt

8 april 2024 om 17:16

Zijn statistieken zijn prima, maar je moet verder kijken. Memphis vertraagd het spel te vaak of zorgt ervoor dat een veelbelovende aanval gereduceerd wordt tot dreiging of mogelijkheid. Hij moet echt veel simpeler leren spelen op bepaalde momenten. Hij is echter te verliefd op de bal en wil deze te vaak te lang bij zich houden of een onmogelijke actie maken.

8 april 2024 om 20:41

@redondo

Kijk eens de analyse van Slot bij rondo over Memphis, want ik merkt dat iedereen elkaar napraat en vervolgens specifiek extra spelmomenten letten die hun mening bevestigd.

Statistieken geven aan dat gemiddeld even vaak balverlies leidt als aanvallers op het niveau waar hij speelt(topclub/subtopclub niveau) maar desondanks wordt dit constant uitgelicht.

Ik vraag me dus ook af of mensen daadwerkelijk hun meningen proberen te versterken met feiten.

8 april 2024 om 23:29

Ik geef aan dat je verder moet kijken dan statistieken en dan kom jij met een tegen argument op basis van statistieken haha. Het niet simpel kunnen spelen is de reden dat hij geen absolute top is geworden. Fysiek en talent heeft hij er wel voor namelijk.

8 april 2024 om 20:21

Goeie speler natuurlijk.
Maar in Oranje op een eind ronde zijn de prestaties ondermaats.
Iedereen geeft De Ligt de schuld van de uitschakeling,
maar wanneer het "tandem" nu eens niet bezig is met een transfer en zijn keuring tijdens het Ek maar met het spelen van een EK had de fout van Deligt niet zoveel uitgemaakt.
Sorry maar het tandem mag van mij thuisblijven, talent genoeg en het wordt eens tijd voor de schoonmaak. Verder gun ik Depay een snel herstel natuurlijk.

Dat is ineens ook einde verhaal bij atletico vrees ik

Het Nederlands elftal kan eigenlijk niet zonder hem, maar ik zal hem niet echt missen met zen rare maniertjes.

9 april 2024 om 20:09

“Rare maniertjes”

Iemand is anders dan mij! Owjee dat wat een rare gozer. Met zijn rare maniertjes.

Welke maniertjes dan?

Rustig aan herstellen. PSV gaat nog een paar vleugelspelers nodig hebben denk ik.
Zou Memphis op rechts willen spelen?

8 april 2024 om 19:09

Lozano rechts en Depay links (als bakayoko weg gaat). Dat kan geweldig zijn. Het kan ook zijn dat je wedstrijden met 9 man speelt.

8 april 2024 om 20:47

Onder Bosz bijna onmogelijk.

kunnen niet zonder hem wat presteert ie de laaste tijd precies dan hij moet lekker met wijnaldum op de bank gaan kijken

Vervelend voor hem. Heb het beste met hem voor. Als hij en bijvoorbeeld Ake maar fit zijn voor het ek. Kan me niet veel boeien dat ie voor Madrid even niet speelt. Alles voor het ek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren