Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay heeft speciale boodschap tijdens vierklapper Olympique Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon heeft zondagavond een eenvoudige overwinning geboekt in de Ligue 1. Het team van trainer Rudi Garcia liep in de eerste helft ver weg bij AS Monaco, waarna de bezoekers de eer redden met een doelpunt: 4-1. Memphis Depay kwam tot scoren en betuigde na zijn doelpunt steun een de zwaargeblesseerde Virgil van Dijk: Depay toonde een shirt met de tekst 'Virgil, stay strong my brother', om zijn collega-international een hart onder de riem te steken.

Al na elf minuten spelen opende Olympique Lyon de score. Tino Kadewere veroverde de bal op de eigen helft en zette direct een aanval op over de rechterflank. De buitenspeler vond Houssem Aouar, die op zijn beurt Depay aanspeelde in het strafschopgebied. De aanvaller schoot rond de strafschopstip raak in de linkerhoek: 1-0. Twintig minuten na het openingsdoelpunt verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. Depay stuurde Kadewere de diepte in met een knappe steekpass vanuit de draai. Op aangeven van Kadewere werkte Karl Toko Ekambi de bal bij de eerste paal binnen.

Olympique Lyonnais - OL - AS MONACO is 12 minuten oud als ...

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 25 oktober 2020

De 3-0 kwam op naam van Aouar. Toen Ekam reageerde op een hakbal van Depay en de bal wilde aannemen, werd hij naar de grond gewerkt door Djibril Sidibé. De daaropvolgende penalty werd door Aouar benut in de rechterhoek. Toko Ekambi maakte er vervolgens 4-0 van na een defensief misverstand bij Monaco. In de openingsfase van de tweede helft kwamen de bezoekers terug tot 4-1 via een rake strafschop van Wissam Ben Yedder, na een overtreding van Sinaly Diomandé op Ruben Aguilar.

In de tweede helft kwam Olympique Lyon niet in de problemen. Monaco oogde onmachtig, maar toch eindigde de thuisploeg het duel niet met elf man. Een minuut voor tijd ontving verdediger Melvin Bard een directe rode kaart. Door een verkeerd getimede tackle op Aguilar met een hoog geheven been werd hij vlak voor tijd weggestuurd.

Eindigt Olympique Lyon dit seizoen in de top twee in Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft hij hiervoor een gele kaart gekregen eigenlijk?

25 oktober 2020 om 22:55

Moet het truitje daar niet helemaal voor uit?

25 oktober 2020 om 23:01

Nou, dat ik me ook af te vragen, vandaar mijn vraag hierboven. Ik dacht dat dit soort teksten ook niet mochten. Of geldt dat alleen voor politieke, seksistische, racistische enz. teksten?

25 oktober 2020 om 23:15

Het lijkt me sterk dat je dan geel krijgt (of het moet echt de spuigaten uitlopen), maar dan kan er achteraf wel een sanctie volgen.

25 oktober 2020 om 22:58

Nee, shirt gaat niet (deels) over zijn hoofd.

Mooi bericht van Memphis, maar zou hij Virgil zijn nummer niet hebben om een appje te sturen?

25 oktober 2020 om 23:30

Ja natuurlijk. Maar op deze manier kan iedereen mee genieten, weer wat extra aandacht.

26 oktober 2020 om 03:00

Onze Memphis haters zijn ook weer van de partij. Volgens mij wordt dit wel vaker gedaan. Net als dat spelers met een bepaald nummer spelen om iemand te steunen (bv nr 34...). Of vinden jullie dat ook onzin? Beetje hypocriet.

26 oktober 2020 om 07:23

34 is werkelijk waar een totaal andere orde.. Dat je die link überhaupt durft te leggen.

26 oktober 2020 om 14:16

Ach aub zeg, hij heeft gewoon gelijk met het nummer 34

26 oktober 2020 om 00:02

Aahahah heb hier hardop om gelachen. Memphis wilt natuurlijk weer in de spotlights staan he.

Goeie wedstrijd van memphis. Goal ,een goeie voor assist,assist waaruut een penal komt en laatse goal kwam ook vanuit hem. Goed om te zien. En op shirt is toch leuker dan een appje. Hij weet dat virgil kijkt.

De Ligt is misschien minder geblesseerd, maar is dat geen Brother van hem of alleen de BLM boys. Sorry wordt hier een beetje moe van!! Kan hem ook bellen of appen....

26 oktober 2020 om 00:28

Wat een vreemde reactie dan ook. Mathijs staat niet 8 maanden ongeveer aan de kant, Virgil van Dijk wel. Stop eens met dat geouwehoer, het is toch mooi dat hij dit doet? Zo ziet de buitenwereld ook dat er aan hem gedacht wordt. Appjes zijn natuurlijk wel gestuurd, of denk je dat het ene, het andere uitsluit?

26 oktober 2020 om 00:42

Als je moe wordt van een shirtje moet je je prioriteiten op orde stellen zou ik zeggen.

26 oktober 2020 om 04:26

Mensen zoals jij vinden ook echt in ieder klein ding een afvoerput voor je onderbuikgevoelens. Als je hier moe van wordt, dan heb ik serieus medelijden met jouw leven.

Beetje overdreven, het is maar een kruisband. Stay strong? Er gaat niemand dood en er hoeft niets geamputeerd te worden.

26 oktober 2020 om 08:05

Maar een kruisband? Totdat je er zelf mee te maken gaat krijgen en gaat inzien dat het niet ‘maar’ een kruisband is. Depay heeft het zelf gehad en weet heel goed hoe zwaar het is en wilt hiermee van Dijk steunen... je hebt vast slecht geslapen.

26 oktober 2020 om 08:23

Gefeliciteerd. Ik heb hem ook kapot, en nee, dat is geen grapje, ik heb m'n kruisband op de allereerste training in juli afgescheurd. In tegenstelling tot Virgil sta ik nog niet op de lijst om geopereerd te worden. Ik wil niets liever dan weer voetballen, maar laten we alsjeblieft niet doen alsof iemands leven verscheurd is.

26 oktober 2020 om 14:19

Azijn ook weer in de bonus zeker?Mag iemand niet een mede collega/vriend een hart onder de riem steken?Of heeft niemand jouw beterschap gewenst?

Het is toch algemeen bekend dat overal een shirt met een steunbetuigingen wel vaker gedaan wordt. Maar omdat Memphis een steunbetuiging naar/voor zijn teamgenoot, landgenoot en zijn aanvoerder toont -die trouwens een goed wedstrijd heeft gespeeld met 3x assists en een goal- moeten de Memphis-haters natuurlijk dit wel afkeurend reageren. Het verbaasd toch niet meer, het wordt juist steeds gênanter en zieliger te zien hoe de haters en Derksen-gelovige zich druk maken, intens ergeren en zelfs moe worden om niets, terwijl Memphis gewoon ongestoord zijn ding blijft doen en rijkelijk blijft genieten.

26 oktober 2020 om 09:09

Ik vind een steunbetuiging meestal onzin. Steunbetuigingen aan spelers of fans die ziek zijn, prima. Een blessure, hoewel zwaar, vind ik toch een stuk minder. Dit soort dingen hebben ook de neiging door te schieten, zodat we straks steunbetuigingen zien voor elke blessure.

Bij Lyon denk je altijd, Hmm die kan wel voetballen. Dan zie je hem bij NL spelen en dan denk je vaak hoe komt het dat er überhaupt interesse in hem kan zijn. 2 totaal verschillende Depay’s

Zelfs van iets dat positief bedoeld is maken de meeste mensen hier een probleem . Het moet toch
niet gekker worden . Hij steunt een collega . Wat is het probleem ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren