Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay en Frenkie de Jong beginnen op de bank tegen Girona

Laatste update:

De opstelling van Barcelona voor de oefenwedstrijd tegen Girona is bekend. Memphis Depay behoort voor het eerst tot de wedstrijdselectie van Ronald Koeman en begint op de bank. Dat laatste geldt ook voor Frenkie de Jong. Het duel tussen Barcelona en de nummer vijf van het afgelopen seizoen in LaLiga2 begint om 19.00 uur in het Estadi Johan Cruyff.

De wedstrijd tegen Girona is voor Barcelona de tweede oefenwedstrijd. Woensdag won de ploeg van Koeman al met 4-0 van streekgenoot Gimnàstic de Tarragona. Ten opzichte van die wedstrijd hebben Antoine Griezmann, Clément Lenglet, Depay en De Jong zich inmiddels bij de wedstrijdselectie gevoegd; Pedri en Sergio Busquets ontbreken nog altijd. Invaller Rey Manaj maakte met drie treffers een uitstekende indruk tegen Gimnàstic en mag het nu vanaf de aftrap laten zien.

Sergiño Dest heeft eveneens een basisplaats bij Barça. Verder blijven Gerard Piqué, Álex Balde, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Riqui Puig en Yusuf Demir ook staan ten opzichte van het eerste oefenduel. Koeman stuurde toen echter een volledig nieuw elftal het veld in bij de start van de tweede helft en de kans is aanwezig dat hij daar opnieuw voor gaat kiezen.

Opstelling Barcelona: Neto; Dest, Piqué, Umtiti, Balde; Nico Gonzalez; Sergi Roberto Puig; Demir, Manaj, Mortimer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat ie op de bank begint maar hij valt in de 2e helft sws in hoop op een goeie invalbeurt voor hem en voor de jong veel kijk plezier Blaugranas

24 juli 2021 om 18:41

Hij en Frankie zullen gewoon allebei tegelijk minuten maken. Als ze dan al samen kansen/een goal creëren heb je als Koeman zijnde een legitieme reden om verder te bouwen met Depay.

24 juli 2021 om 18:44

@raaijkeweske *frenkie dat zeker hoop op een goeie invalbeurt voor hem en hoop dat ie eindelijk is veel gaat scoren

Gaat Koeman Demir straks meteen opstellen zoals hij met Pedri deed vorig seizoen? Het zou me niks verbazen.

24 juli 2021 om 18:29

Is Demir niet een speler dat toch best in de positie en ruimte speelt waar Messi graag acteert? Oftewel is er uberhaupt ruimte voor hem dan. Ben bang van niet.

24 juli 2021 om 18:35

@ViscaCatalunya, is Demir niet voor barça B gekocht? Eerste barça B daarna bij het eerste? Vond hem de vorige pot wel lekker spelen overigens.

24 juli 2021 om 18:47

Hij is voor het B team gekocht in principe. Als ik me niet vergis gold dat ook voor de nog jongere Pedri indertijd. Vooralsnog heeft Messi ook nog niet getekend.

24 juli 2021 om 20:00

Ik denk dat Demir bij barca B gaat beginnen en misschien een paar potten met het grote barca mee mag spelen.

24 juli 2021 om 21:19

Messi komt pas heel laat terug (als hij al terugkomt) dus Koeman heeft een rechtsbuiten nodig. Trincao is al verkocht en Dembele geblesseerd.

Weer als vanouds met 4-4-3 met de punt na achter benieuwd hoe dat ingevuld word. Gonzalez word ook genoemd als opvolger van Busquets. Vind dat Barcelona altijd zo zal moeten spelen ipv 3-5-3

24 juli 2021 om 18:34

Dat kan je wel vinden, alleen als je 433 speelt tegen goede teams wordt je met deze verdediging aardig weggetikt. De jonkies achterin zijn nog niet betrouwbaar genoeg helaas.

24 juli 2021 om 18:39

Altijd lekker ja dat 4-4-3 en met 12 op het veld

24 juli 2021 om 19:59

Als bas fluit kan dat prima.

Wordt leuk om Memphis te volgen dit seizoen bij Barca. Droomstap voor hem, is hem gegund. Hopelijk kan hij zijn stempel drukken en laten zien dat hij het niveau aan kan. Onbetwist basisspeler gaat hij niet worden maar betrouwbare 12e man moet kunnen.

24 juli 2021 om 18:38

@Fossen je weet het maar nooit ik denk dat ie het niveau wel aan kan hoor

24 juli 2021 om 18:53

Ik denk ook wel dat hij het aan kan hoor, maar het moet er dan nog wel uit komen. Basisspeler wordt denk ik echt lastig. Zou wel geweldig zijn als hem dat lukt. Lijkt ook een goede klik met Frenkie te hebben.

Wordt dit uitgezonden?

24 juli 2021 om 18:49

In NL alleen via het betaalde clubkanaal (website) volgens mij.

Memphis begint lekker. Sinds hij erin is gekomen is er meer dreiging en doelgerichtheid.

24 juli 2021 om 20:38

Ik zit de wetijd ook te kijken, maar hij oogt meer onzeker bij balaanames. Had een opgelegde kans masr verpeelde de bal in de 16. Hij oogt ook een beetje zwaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren