Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Memphis bleef vechten en liet zich niet wisselen zoals de misselijke Hazard’

Laatste update:

Memphis Depay was afgelopen dinsdag in de oefeninterland tegen België (1-1) wederom belangrijk voor Oranje door de assist te leveren op Arnaut Danjuma Groenveld. Henk Spaan was onder de indruk van de aanvaller van Olympique Lyon en ziet in hem een betere teamspeler dan Eden Hazard, die namens België op het veld stond in Brussel.

Hazard verkeert al sinds het WK in een uitstekende vorm en is medeverantwoordelijk voor de goede prestaties van Chelsea dit seizoen. Spaan is echter niet enorm enthousiast. “Ik zou, in elk geval in deze wedstrijd, zonder meer kiezen voor Memphis in plaats van dat Belgische wonderkind Eden”, schrijft de journalist in zijn column voor Het Parool.

“Memphis bleef tenminste vechten en liet zich niet wisselen zoals de misselijke Hazard, die zijn matig begaafde broertje (Thorgan, red.) moest laten opdraven.” Spaan zag Oranje goed spelen op het middenveld en vond dat Donny van de Beek beter voor de dag kwam dan Pablo Rosario, die in de tweede helft zijn debuut mocht maken voor Oranje.

"Van de Beek speelde beter, met meer energie en diepgang, dan de timide Rosario. Kevin Strootman was de machinist van het middenveld en Frank Snoeks (commentator, red.) experimenteerde tevergeefs met de uitspraak van de naam Alderweireld”, besluit Spaan. In november werkt Oranje de volgende interlands af, tegen Frankrijk (16 november) en Duitsland (19 november).

Ben jij het eens met Henk Spaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man wat een tenenkrommend stuk tekst zeg.
Is het een volwassen man of een klein kind die dit zegt.
Als ik niet zou weten wie dit zegt zou ik zeggen "klein kind".

17 oktober 2018 om 20:21

Mijns inziens flapt Henk Spaan die tekst er gewoon binnen 5 seconden uit,gewoon omdat schrijven over voetbal vaak zo onzinnig is als het schrijven over het stofzuigen van je huis.

17 oktober 2018 om 21:10

Inderdaad, wat is dit voor een achterlijk stuk. Matig begaafd broertje... En dan met de eer strijken met die biografie over Nouri, wat een idioot. Hij zou beter moeten weten met z'n 83 jaar

Wat een zure man is dit haha. Hazard heeft net zoals Lukaku komende zaterdag een veel belangrijkere wedstrijd om te spelen. Daarnaast is die sneer naar Thorgan niet nodig. Wat overigens een prima speler is. Memphis was gistere beter dat kan. Maar waarom zegt hij dit eigenlijk? Als het is om Memphis te complimenteren dan kan dat ook gewoon op een normale manier.

17 oktober 2018 om 20:21

Volledig mee eens. Verder is het ook lachwekkend om de matig spelende Van De Beek op te hemelen ten koste van een Rosario die z'n debuut gisteren maakte en gewoon nog even moet wennen aan Oranje en alles wat daarbij komt kijken. Dat traject heeft Van De Beek al doorlopen.

Maar goed, de woorden van Henk Spaan zijn vooral een irritatiefactor en zelden gebaseerd op logica en voetbalverstand. Deze subjectieve columnist is een karikatuur aan het worden. Hij heeft zelden een eigen mening en als hij die heeft, is het subjectief of het slaat kant nog wal.

17 oktober 2018 om 20:45

Eens. Wil nog wel een stapje verder gaan. De beste man is al zeker 25 jaar een karikatuur. Gewoon vermakelijk, maar de teksten die hij over voetbal uitslaat moeten we biet te serieus nemen.

Deze vent is echt altijd onzin aan het praten, echt bizar. Altijd achteraf praten en scoren en hij weet het altijd beter. En dit soort quotes, daar word je toch moe van..

Waar is het voor nodig om het goede spel van Memphis Depay op te hangen aan de prestaties van eden Hazard ? En wist Spaan welke afspraken er waren met betrekking tot de inzet van Hazard ? Was bijvoorbeeld van Dijk bij Oranje ook niet bewust buiten de basis gebleven ? Omdat hij nog steeds worstelt met de gevolgen van een ribblessure ?
Ik vind het prima dat Spaan knaken wil verdienen met columns, maar misschien moet hij zich eerst even goed op de hoogte laten brengen van de feiten voor hij een mening geeft.

Tja, Henk Spaan. Daarvan verwacht je eigenlijk dit soort teksten. Niet nadenken en/of research doen, maar gewoon domme tekst staan te typen achter z'n computertje. De man begint steeds dommer over te komen. Onvoorstelbaar dat zijn mening nog telt bij een krant.

Als hij even research had gedaan of logisch na had gedacht, had hij kunnen weten dat Hazard een WK heeft gespeeld en nauwelijks rust heeft gehad. Ook is de Premier League een stuk intensiever dan de Ligue 1. Bovendien speelt Hazard ook nog eens bij een grotere club en is belangrijker voor z'n ploeg.

Belgie kon gisteren wel zonder Hazard, terwijl Nederland gisteren afhankelijk was van Depay. Ook dat is een verschil waardoor een coach eerder zou kiezen om Hazard te wisselen dan Memphis. Als laatste is Memphis fysiek ook een hele sterke speler en is niet snel geblesseerd. Ook dat zou mee kunnen wegen.

Spaan wil gemakkelijk scoren, maar het is een own goal die hij heeft gemaakt. Kwam wel eens analyseren op de Belgische sportzenders. Maar nu zie ik hem niet meer. Kan er ook wat met te maken hebben natuurlijk.

Wat een tittel.. Eden kan veel beter dan depay hazard is van de ligue 1 vertrokken en depay mocht niet aarden in de premier league tis maar een oefenwedstrijd ze

Die Spaan is niet goed bij zijn hoofd. Ik begin het jammer te vinden dat hij Ajacied is, met zijn onzin maakt hij genoeg onrust, helemaal voor niets.

Wat hij hier zegt, lijkt slap gelul van iemand die opgenomen is in een bejaardentehuis...wat een gelul zeg. Depay mag de schoenen nog niet poetsen van Hazard. (ik zeg niet dat hij niet zo groot kan worden, maar is er totaal nog niet, dus niet zo denigrerend)

Net als die pot van zijn dochter, niet echt serieus te nemen die mensen...en dat krijgt nog dik betaald ook voor onzin spuien. Ik denk dat ik maar eens moet solliciteren bij wat van die onzin programma's. Onzin spuien en dik betaald worden...

Henk Spaan laat keer op keer blijken dat hij zo weinig verstand van voetbal heeft, werkelijk waar onthutsend. Kan iemand niet een keer die vent z'n pen afpakken?

“Misselijke Hazard”? Van de grote sterren op de voetbalvelden vind in Hazard 1 van de meest sympathieke spelers. Walgelijke opmerking daarom.

Kan iemand zijn pen afpakken??!
Hoe kun je in godsnaam zo weinig voetbalverstand hebben? Vraag me af of hij het echt meent of hij gewoon veel lezers wil pakken met zijn gelul....

'misselijke Hazard'? Spaan is een beetje van het padje. Er stond, buiten prestige , niets op het spel bij deze wedstrijd. Waarom zou je met het al drukke programma de hele wedstrijd uitspelen?

Hazard is één van de beste aanvallers van dit moment, het spelplezier spat de laatste maanden van hem af als je de BPL een beetje volgt.

Wat een raar stuk. Kan er wel van alles over roepen, maar het lijkt me duidelink dat het op geen enkel gebied ergens op slaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren