Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Megadeal Man United lijkt aanstaande: ‘Jullie weten volgende week meer’

Laatste update:

Romelu Lukaku ontbrak in de selectie van Manchester United voor de oefenwedstrijd tegen Perth Glory (2-0 zege) vanwege een lichte blessure. Manager Ole Gunnar Solskjaer wilde na afloop echter niet zeggen dat de absentie van de aanvaller te maken had met een eventuele transfer richting Internazionale. Directeur voetbalzaken Piero Ausilio zou al in Engeland zijn geweest om de transfer van circa tachtig miljoen euro te bespreken.

“Jullie zullen volgende week meer weten”, laat Lukaku desgevraagd weten aan verschillende Engelse media. De manager van the Red Devils laat ook in het midden of Lukaku als speler van Manchester United aan het nieuwe seizoen begint. “Laten we dat tegen die tijd bekijken. Er zijn nog geen serieuze biedingen binnengekomen. De gesprekken met mijn spelers zijn strikt vertrouwelijk. Dat is iets tussen manager en speler en ik heb het recht om dat geheim te houden.”

“Er gaan veel geruchten de ronde, maar Romelu is normaal gesproken op tijd fit voor de wedstrijd van woensdag (tegen Leeds United, red.). Hij heeft gewoon met de selectie meegetraind, al kwam de wedstrijd nog te vroeg voor hem”, voegt Solskjaer daaraan toe. Aanwinsten Aaron Wan-Bissaka en Daniel James kregen wél speeltijd in de vriendschappelijke ontmoeting tegen Perth Glory.

Lukaku, wiens contract op Old Trafford doorloopt tot medio 2022, staat hoog op het wensenlijstje van Antonio Conte. De trainer van Internazionale probeerde de 26-jarige aanvaller in zijn tijd als manager van Chelsea ook al te strikken. Sky Italia bracht de international van België ook in verband met Juventus en Napoli, al lijkt die interesse minder serieus. Lukaku, die voor zijn derde seizoen bij the Mancunians staat, kwam in 2017 voor ongeveer 85 miljoen euro over van Everton.

Verwacht jij dat Romelu Lukaku deze zomer verkast naar Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op deze manier kan ik wel uitkijken naar de eerste wedstrijd van het seizoen. Het gaat niet lekker bij United. Pogba wil weg, Lukaku gaat weg, De Gea loopt na dit seizoen uit zijn contract (dat zorgt voor onrust), de manager is incapabel en de middelmatige spelers in de selectie zijn behouden door nietsnut Woodward!

14 juli 2019 om 11:44

Als Inter niet met het juiste bedrag komt, gaat Lukaku helemaal nergens heen. Daarnaast is er een vrij grote kans dat De Gea gaat bijtekenen. Kijk maar niet teveel uit naar die eerste wedstrijd haha.

14 juli 2019 om 12:55

Ik vond 75 mil. ook echt teveel voor Lukaku.
Die is dat bedrag nooit waard geweest.
Ze moeten gewoon klein verlies op hem maken. Wat dit seizoen gaat hij er echt geen 50 inschieten. En alsnog voor die prijs wordt verkocht. Zijn waarde zal alleen maar dalen.

En voor dat bedrag kun je wel beter en goedkopere spits in huis halen

14 juli 2019 om 11:47

Ik denk niet dat je al kan zeggen dat de manager incapabel is. Na Ferguson hebben er nu al een aantal het geprobeerd en het blijkt gewoon dat het heel moeilijk is om dit United aan het voetballen te krijgen. We zullen echter zien of je gelijk krijgt of niet.

14 juli 2019 om 11:55

Haha mee eens. Al ben ik benieuwd wat ze er voor terug halen. Zou me niks verbazen als ze ook Sanchez voor een flink bedrag kunnen slijten aan een Chinese club

14 juli 2019 om 12:07

Yoericfc

"op deze manier kan ik wel uitkijken naar de eerste wedstrijd van het seizoen. Het gaat niet lekker bij United. Pogba wil weg, Lukaku gaat weg, De Gea loopt na dit seizoen uit zijn contract (dat zorgt voor onrust), de manager is incapabel en de middelmatige spelers in de selectie zijn behouden door nietsnut Woodward! "

Kansloze opportunistische reactie. Het staat misschien heel erg stoer om een manager incapabel te noemen en een directeur voor nietsnut uit te maken, maar als je op geen enkele manier in staat bent dergelijke kwalificaties zelfs maar met iets dat op en argument lijkt, te onderbouwen, zijn ze vooral heel zielig. Als je zelf zo zou worden bejegend zonder enige vorm van onderbouwing, zou je waarschijnlijk moord en brand schreeuwen.

14 juli 2019 om 12:22

Haha prachtige reactie, je haalt me de woorden uit de mond.

De directeur beoordelen vind ik lastig. Maar wat de trainer afgelopen seizoen heeft laten zien vind ik erg indrukwekkend. Ga er maar aan staan om er na Mourinho in te stappen en de resultaten te boeken die solskjaer heeft geboekt. Belangrijkste is misschien nog wel de 'rust in de tent" die hjj heeft gebracht.

14 juli 2019 om 12:30

Exact. Ik heb vertrouwen in Ole. Gisteren de eerste wedstrijd bekeken en de opportunistische stijl van voetballen beviel mij heel erg. Tuurlijk was het Perth Glory, maar ik heb United de afgelopen jaren lang niet meer druk zien zetten met de gehele ploeg op vijandelijke helft. Dit leverde maar liefst 28 (!) schoten op. Iets wat wij al heel lang niet meer hadden.

Daarnaast denk ik dat Woodward weldegelijk luistert naar Ole nu de verhoging qua vraagprijs voor Pogba ingezet is. Dit betekent dat Ole volgend jaar een elftal met ambitie en een juiste drive wil hebben. Daarnaast stemt het mij tevreden dat DDG ook een verlenging aangeboden gekregen heeft, United met een CV bezig is, een echte creatieve middenvelder.

Kortom, ik zie de juiste stappen ondernomen worden momenteel!

14 juli 2019 om 13:18

Ik ben geen echte volger van United maar als ik jou samenvatting lees van de speelstijl: is het dam niet beter Lukaku nog een jaar de kans te geven? Met zoveel kansen en druk naar voren kan hij misschien doen waar hij goed in is (afmaken) ipv ballen ophalen en te veel 'mee voetballen"?

Vraag me af of de United fans het nog in hem zien zitten? Ik was altijd erg van hem gecharmeerd als afmaker bij de Rode Duivels en bij Everton

14 juli 2019 om 13:30

Ergens begrijp ik jouw reactie. Maar ik merk toch ook steeds meer dat Lukaku juist ruimte achter de verdediging nodig heeft. De klinische afmaker die hij altijd had, heeft hij bij United juist niet meer. De makkelijke kansen, de echte spitsengoals, weet hij altijd te verprutsen. Juist de doelpunten waar hij weggestuurd wordt maakt hij koelbloedig af. Dus zou hij niet in deze speelstijl passen.

14 juli 2019 om 12:53

Dat kan nog eens zwaar tegenvallen.

Pogba heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te kunnen gaan.
Wie zegt dat die uitdaging niet bij United ligt? Als United nog wat aankopen gaat doen. Zouden ze zou weer in de top 4 kunnen eindigen.
Spelen ze gewoon weer CL en met het seizoen daarop met weer wat aankopen. Zouden ze weer hoger kunnen eindigen.
En wilt Pogba mss zn contract wel verlengen. En heeft hij zn uitdaging die hij zo graag zoekt.

Aangezien Chelsea niks mag kopen en is tevens zn sterspeler kwijt. En Arsenal koopt bijna nooit groots

Dat Lukaku weg gaat. Is alleen maar goed nieuws voor United. Niemand zal daar rauwig om zijn. Van dat geld zullen ze een veel betere en goedkopere vervanger voor kunnen vinden.

De Gea staat altijd nog welwillend tegen voer een langer verblijf bij United. Alleen wilt hij meer waardering in zn salaris.

En wie zegt dat Lampard het goed gaat doen bij Chelsea? Als je een oordeel hebt over OGS?

14 juli 2019 om 16:49

United verkoopt Lukaku, haalt Dybala, de Gea verlengd. United haalt McGuire en Fernandes en maakt Pogba aanvoerder waardoor hij blijft. Ik kijk er naar uit tegen Chelsea

Wow! Inter is ook nog eens bezig met Kean van Juve. Dus dan speel je met Lautaro en Lukaku en als er een geblesseerd is dan kan je Kean erin doen. Na deze 2 spelers zijn we imo nog niet klaar op de transfermarkt, een aanvallend middenvelder en midmid zijn vooralsnog noodzakelijk

14 juli 2019 om 12:58

Uhh inter heeft net sensi en barella 2 centrale middenvelders binnen en dan lopen naingollan en brozovic er ook nog . Ik weet niet wat je met al die middenvelders wilt haha

14 juli 2019 om 13:36

Ik vind persoonlijk Barella wel echt een topper, maar je gaat de strijd niet winnen met Brozovic en Sensi, Nainggollan is een aanvallend middenvelder maar word hoogstwaarschijnlijk ook weggestuurd. Inter is achter de schermen ook nog is bezig met Milinkovic-Savic, die vind ik persoonlijk beter dan Sensi en Brozovic. Als je Savic erbij hebt hoor je mij niet klagen hoor😇.

14 juli 2019 om 16:10

De namen van rebic,Werner en dzeko en Milinkovic-Savic worden ook genoemd als versterkingen, als inter Lukaku haalt plus rebic of Werner naast lukaku dan heeft inter milan ontzettend goed elftal plus daarachter Milinkovic-Savic(op 10) en daarachter in verdediging heb je de vrij,godin en skrinair dan kunnen ze ver komen in competitie. Conte zal 3-4-3 gaan spelen misschien met op het middenveld een nummer 10 en dan 2 spitsen daarvoor.

Dat moet wel de duurste trampoline ooit geweest zijn dan

Er wordt altijd wel negatief gedaan over Lukaku maar het is gewoon een topspits. Bij United loopt het hele elftal niet en dan worden altijd Lukaku en Pogba als zondebokken aangewezen.

14 juli 2019 om 13:03

Omdat Lukaku er niks van kan.
Technisch is hij zo zwak.

Het is een afmaker idd.
Maar een topspits is hij gewoon niet.
Dat zijn Suarez Benzema Aguero...

Daar zit Lukaku echt onder.
Hij scoort niet tegen de top 6 van Engeland. Laat staan top van Europa.
Tegen de kleintjes schiet hij er 3 in. Dan loopt de teller snel op ja.
De cijfers liegen er niet om. Daar wordt je dus zeker op afgerekend.

Daarbij laat zijn techniek hem soms in de steek. Best vaak eigenlijk. Elke bal springt van zn voet af.
Lukaku moet bedient worden.
Maar United zoekt een andere soort spits.

Ik maak me echt zorgen om united.niemand zal er wakker van liggen als Lukaku vertrekt voor een mooi bedrag maar wie halen ze er voor terug?der zijn genoeg spelers die veel kunnen toevoegen aan united.ik hoop wel dat ze afzien van ben yedder want ik zag een foto van hem gisteren en die heeft echt een goede vakantie gehad zeg.in het oefenwedstrijd tegen Perth was ook te zien dat het elftal schreeuwd om creativiteit maar het blijft al wekenlang eng stil op de transfermarkt.hopelijk kan Woodward ineens schakelen en achter elkaar transfers bekend maken wat ie wel vaker doet maar voorlopig blijft het spannend

Voorbarig zijn is nooit echt goed, al is er geen enkele reden om te denken dat dit United het beter zal doen dan afgelopen seizoen. Ze lijken geen spelers te halen die de naam van club weer kleur kunnen geven. Zei het twee jaar geleden: Lukaku is niet de geschikte spits voor Manchester United. Bij een club als Everton kan je je ploeg rond hem bouwen. Bij een topclub valt hij door de mand want dan verwachten mensen dat hij acties moet maken, en dat is net zijn zwakke punt. En Pogba wordt niet gebruikt zoals het moet, en hij denkt bovendien dat ie een spelmaker is ofzo. Totaal niet dus. De Gea is ook bijna einde contract, en dan heb je nog een grootverdiener als Alexis Sanchez die absoluut niks heeft gepresteerd. Het wordt interessant om te zien hoe Solksjaer dit boeltje gaat regelen.

Het gaat de familie Woodward niet meer om het spelletje voetbal, het gaat om de winst dat gemaakt moet worden. Desondanks behoort Manutd tot de top vijf grootste clubs in de wereld, als het gaat om naamsbekendheid en merchandising.

14 juli 2019 om 14:20

Zou voor Manchester United beter zijn om Lukaku te verkopen. Met Rashford, Martial en Sanchez hebben ze nog voldoende mogelijkheden en aanvallers die beter kunnen meevoetballlen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren