Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mea culpa Riechedly Bazoer na rode kaart: ‘Dat moet je niet doen’

Laatste update:

Riechedly Bazoer groeide zaterdagavond binnen één helft van held tot schlemiel uit. De middenvelder zorgde voor de 2-1 tegen zijn voormalig werkgever Ajax, maar door een tweede gele kaart moest de ploeg van trainer Leonid Slutsky nog alle zeilen bijzetten om uiteindelijk een 2-2 gelijkspel voor eigen publiek over de streep te trekken.

“Die eerste kaart was al niet goed van mij. Ik vroeg om een gele kaart en dat moet je niet doen”, erkende Bazoer na afloop van het duel in GelreDome, in gesprek met FOX Sports. “Dan krijg je zelf een kaart. Bij de tweede kaart probeerde ik de bal te raken, maar ik ging er iets te hard in. Je kon er geel voor geven, ik snapte het ook direct. Het was terecht denk ik.”

Ver esta publicación en Instagram

Tijden veranderen. Links: Vitesse - Ajax (1-2, in 2015) - Rechts: Vitesse - Ajax (2-1, in 2019) #bazoer #ajax #vitesse #eredivisie #arnhem

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Ondanks zijn rode kaart vertrouwt Bazoer erop dat hij dit seizoen belangrijk gaat zijn voor Vitesse. “Ik geloof in mijn kwaliteiten en ben blij dat ik in de basis stond en belangrijk kon zijn voor het team. Tegen Ajax is 2-2 een goed resultaat denk ik", stel de middenvelder. "Ik wil dit jaar nog belangrijker zijn voor het team, met goals en assists. Daar ga ik volledig voor.”

“Ja, ik wil ook vaker ballen afpakken. Het gaat de goede kant op, dat hoop ik vast te houden.” Slutsky was een tevreden trainer na het gelijkspel. “Dit is een geweldig resultaat voor ons", jubelde de trainer van Vitesse. "We hebben dit verdiend.” Slutsky nam Bazoer niet kwalijk dat hij vlak voor tijd zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. “Dat was een emotioneel moment. Er waren veel tackles. Dit kon gebeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heerlijk! van mij mogen alle scheidsrechters ter wereld doen. als iemand om een kaart vraagt voor iemand anders die speler gewoon lekker zelf een kaart geven. dat soort matennaaierij hoort imo niet thuis in het voetbal

3 augustus 2019 om 22:50

Durft hij dit ook te doen tegen een ajax vedette fey of psv

3 augustus 2019 om 22:59

@camillobuskop

dat moet idd voor iedereen gelden. of het nou spelers van Psv, Ajax of een Juventus of Barcelona zijn

3 augustus 2019 om 23:25

@CalimeroBuskop, ja dat moet consequent toegepast worden. Hopelijk zet Nijhuis nu de trend hiertoe.

3 augustus 2019 om 22:53

Ja heerlijk is dat he als de scheids daar tegen op treedt. Net zoals dat die Twente speler geel kreeg toen hij de bal vast pakte. Maakt mij geen moer uit of een PSV speler dat ook doet en bestraft zal worden. Word zo dood moe van al dat spelbederf. Ga eens gewoon lekker ballen man.

3 augustus 2019 om 22:57

Dat deed een speler van PSV toch ook daarvoor al. Dumfries deed exact hetzelfde maar kreeg geen geel waarschijnlijk omdat die er al een had. Beetje jammer dat meten met 2 maten

4 augustus 2019 om 00:38

Dat is nog de laatste stap die ze moeten maken, op dit vlak dan. Vragen om geel, bal wegschieten, allemaal spelbederf en oneerlijk spel: direct bestraffen, geen genade en geen discussie. Consequentheid is alles wat we willen van de scheidsrechters.

4 augustus 2019 om 01:03

Ik zeg toch dat het mij niet zal uitmaken als er andersom voor gefloten wordt. Misschien wat beter lezen de volgende keer.

4 augustus 2019 om 08:59

Sorry misschien niet helemaal goed verwoord maar bedoelde dat meten met 2 maten van scheidsrechters niet van jou.

4 augustus 2019 om 13:07

Ooh haha thanks voor de opheldering

4 augustus 2019 om 09:18

Japie, het is toch een regel dat om kaarten vragen geel zou moeten opleveren? Of heb ik dat mis?

4 augustus 2019 om 11:12

@hamr

dat weet ik niet zeker eerlijk gezegd maar dat zou imo wel een regel moeten zijn. een scheids gaat toch ook niet lopen zaniken bij een speler als die een kans om zeep helpt? blijf bij je leest

als spelers om kaarten gaan lopen vragen ondermijn je het gezag van de scheids en naai je je collega voetballers dus moet je daar naar mijn mening gewoon een kaart voor krijgen

Die Slutsky is echt een held! Komt op mij zeer sympathiek over. Een grappig en gekke gast, voetbalfanaat en ook dat steenkolen Engels met Russisch accent. Hoe hij ook voor de rode kaart van Bazoer opkomt vind ik mooi. Iedereen, waaronder Bazoer zelf, weet dat het niet goed is en mega dom. Vitesse werd hierdoor redelijk benadeeld op het einde van de wedstrijd, maar toch laat hij hem niet publiekelijk vallen. Menig eredivsie trainer is vaak nuchter en recht voor zn raap en zou dat wel doen. Als spelers ga je denk ik wel vol voor die maffe Slutsky xD

Het gedrag van Bazoer was wel erg vervelend. Ook zoals hij zijn goal vierde en zijn onsportieve spel. Een rode kaart was niet meer dan logisch. Nazomer is een prima speler maar mentaal zit bij hem het probleem. Voor de wedstrijd aangeven dat je Ajax dankbaar bent en je Ajacied voelt en dan je doelpunt zo vieren. Jammer voor een jongen met zoveel talent. Mentaal is even belangrijk als talent.

4 augustus 2019 om 09:43

Van mij mag hij zijn doelpunt vieren zoals hij dat wil. Hij speelt nu voor Vitesse en dan mag je gewoon blij zijn met zo'n belangrijk doelpunt. En hij is nou ook niet echt door de voordeur vertrokken bij Ajax...

4 augustus 2019 om 10:23

Laat hem lekker uit z'n dak gaan bij het vieren van een goal. Ik vind het altijd zo stom hoe spelers niet willen juichen na een goal tegen een voormalig werkgever..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren