Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé wordt niet gestraft bij AS Monaco: ‘Dat woord past niet bij ons’

Laatste update:

Kylian Mbappé wordt volgens Leonardo Jardim niet bestraft door AS Monaco. De spits is verwikkeld in een transfersoap en werd zondag in het competitieduel met Dijon (1-4 zege) buiten de basiself gelaten. De kans is aanwezig dat hetzelfde gebeurt als Monaco het vrijdag opneemt tegen FC Metz, maar trainer Leonardo Jardim wil niet spreken van een 'straf'.

Doet AS Monaco er goed aan Kylian Mbappé buiten de basis te laten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappé zou als ik het goed begrepen hebben naar PSG willen? Had gelezen dat het bestuur van Monaco aandrong om hem buiten de basis te laten. Waarschijnlijk om een blessure te vermijden. Stel je maar eens voor dat ze 200 miljoen euro mislopen door een domme blessure.

16 augustus 2017 om 17:49

Maar dat gaat niet lukken psg moet aan 60 of 80 miljoen komen om geen straf te krijgen ik heb gelezen dat psg 4 spelers gaat verkopen om aan dat geld te komen

Ik geloof ook niet dat hij gestraft wordt. Als Real en PSG aankloppen luister je op zijn minst. Ondertussen is er geen nieuws meer geweest. Hij maakt het ook niet bont zoals Dembele en Coutinho al zal dat vast ook wel komen door de clubs die achter Mbappe zitten. Monaco deed het gewoon goed en Mbappe is er misschien met zijn hoofd nog niet helemaal bij. Dan laat je hem dat rustig verwerken zodat hij nadien weer kan vlammen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren