Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé weigert vraag te beantwoorden: ‘Dat zou niet goed zijn voor PSG’

Laatste update:

Kylian Mbappé werd de voorbije tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain. De 21-jarige aanvaller van les Parisiens zou begeerd worden door Real Madrid. Mbappé weigert zich voorlopig uit te spreken over de vermeende belangstelling vanuit de Spaanse hoofdstad, omdat dat naar eigen zeggen nadelig zou zijn voor zijn huidige werkgever.

“Iedereen praat erover, dat was al hetzelfde toen ik jong was. Maar ik ben een speler en weet dat dit niet het moment is. We zitten in januari, een tijd in het seizoen waarin er veel wordt uitgegeven. Stel je voor dat ik antwoord geef op deze vraag en iets zeg. Iedereen gaat er over praten en dat is niet goed voor PSG. Ik speel nu voor PSG en focus me voor honderd procent op de club”, zo tekent de BBC op uit de mond van Mbappé. Zijn contract in Parijs loopt voorlopig nog tot medio 2022.

Neymar: 'Als je dit soort vragen stelt, dan heb je het niet goed gezien'

“Ik wil de club helpen om dit seizoen te groeien, om veel prijzen te winnen en het is daarom niet goed om over mijn toekomst te praten. De club heeft me geholpen, dus ik denk ook aan de belangen van PSG”, vervolgt de jonge aanvaller. “Ik kwam hier toen ik achttien was. Op dat moment was ik een talent, maar nog geen superster. Nu ben ik een superster, dat is te danken aan PSG en het Franse nationale team. Ik moet rustig blijven en me focussen op PSG. Daarna, aan het einde van het seizoen, zien we wel weer verder.”

“Het zou geweldig om met de Champions League, het EK en de Olympische Spelen een treble te winnen, het klinkt niet slecht. Het lijkt misschien onbereikbaar, maar ik ga er alles aan doen om deze droom te vervullen. Het zou me heel trots maken om de eerste Europese prijs met PSG te kunnen winnen”, stelt Mbappé. Ook Liverpool is nog in de race om dit seizoen de Champions League te winnen en die ploeg maakt momenteel veel indruk op de Franse aanvaller.

“Het is buitengewoon wat ze op dit moment doen. Ze zijn als een machine: ze hebben een ritme gevonden. Ze hebben geen enkele competitiewedstrijd verloren. Als je het ziet, lijkt het makkelijk. Maar dat is niet het geval. Die jongens zijn zo gefocust. Ze spelen om de drie dagen en blijven telkens maar winnen”, zegt Mbappé over de titelverdediger in de Champions League. “Het probleem is dat iedereen naar Liverpool kijkt met de gedachte: wat kunnen we tegen hen doen? Ze moeten telkens laten zien dat ze sterk zijn, al hebben ze een goed team en een goede manager.”

Zie jij PSG de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandige move van Mbappe om zich niet uit te spreken over zijn contract bij psg. Iedereen weet dat hij naar Real Madrid wil, en zolang hij niet verlengt bij psg is er zelfs een mogelijkheid dat hij komende zomer al naar Madrid komt, maar dan zal Flo wel het transferrrecord moeten breken ben ik bang. Het laatste wat Mbappe gaat doen is een nieuw contract tekenen in Parijs, deze jongeman is de toekomst, en als Zidane volgend jaar al met Hazard Benzema Mbappe en Kroos Casemiro Fede kan spelen, dan gaat hij de wereld veroveren met De Koninklijke. Wat moet je doen als je Psg nu bent? Want als Mbappe niet bijtekent wordt hij ieder jaar minder waard, en in de zomer van 2021 heeft hij nog maar 1 jaar contract, dat wordt moeilijk onderhandelen voor psg met Florentino. Dit wordt zo een interessante zomer!!

21 januari 2020 om 13:46

Ik wil dat Real de CL wint, natuurlijk, maar als PSG de CL wint dan is de kans groter dat hij in de zomer van 2020 komt. En als Barca Neymar haalt dan zullen ze Mbappe echt niet laten gaan. Cavani, Mbappe en Neymar in een seizoen kwijtraken.. gaat niet gebeuren denk ik.

21 januari 2020 om 14:27

Blink/ ik weet niet of PSG zo heel veel te zeggen heeft in een eventueel vertrek van die drie heren. Cavani heeft al openlijk gezegd dat hij weg wil. Mbappe en Neymar hebben allebei een contract tot juni 2022. Ze hebben ook de kracht om goede spelers te kopen natuurlijk, maar in hoeverre heeft psg de kracht om stug te doen tegen Mbappe en Neymar? Na 2022 staat psg sowieso met lege handen, dus ik ga er vanuit dat ze hun verlies zullen nemen en beide spelers zullen laten gaan op den duur.

Echtwaar wat hoop ik dat deze jonge richting Madrid komt. Een aanval met Hazard Benz Kylian is toch om te smullen. En dan in de toekomst Vini Kylian Rodryg met daarachter Valverde, Odegaard, Casemiro

21 januari 2020 om 12:09

Wat te denken van de verdediging met mendy, Militao, Varane. Weet alleen niet of er voor de rb positie wat loopt. Maar als alle potentiele wereldtoppers zich door ontwikkelen en het waar maken heb je echt een grandioos team.

21 januari 2020 om 12:40

er is al een wereldtopper genaamd Hakimi, die jongen is nu al 1 van de beste rechtsback ter wereld.

21 januari 2020 om 12:49

Hoe zit het nu precie met Hakimi, ik weet dat hij al een tijdje bij Dortmund speelt, maar is Real nogsteeds 'eigenaar' en kan hem terughalen of ?

21 januari 2020 om 12:57

Hakimi is enorm gegroeid bij Dortmund. Enkel vind ik hem verdedigend nog steeds een beetje zwak. Hij is inderdaad nog eigendom van Madrid, komt volgend seizoen terug als ze hem niet verkopen.

21 januari 2020 om 17:44

Ik hoop dat hij naar Liverpool gaat, denk alleen dat het helaas R. Madrid zal gaan worden.

Naar Real zal hij zeker gaan op een dag maar ik denk dat hij nog een jaartje zal blijven& daarna zal komen...

Mbappe en Werner zijn vanaf volgend seizoen speler van Real Madrid. Alleen de clubs wachten tot eind van het seizoen om een mededeling te doen. Hala Madrid, de los galacticos zijn goed bezig met het verjongen. Benzema gaat weer trg naar Lyon vanaf komen seizoen!

21 januari 2020 om 10:20

Waarom zou je Werner halen als je Jovic al hebt?

21 januari 2020 om 10:33

Waarom zal je Mbappe halen als je Rodrygo of Vinicius hebt. Op jou vraag, omdat Werner al meerdere seizoenen aan de lopende band scoort! Werner schiet ze er blindelings in. Het is niet 1 seizoen maar bijna elke jaar trapt hij de ballen zonder moeite in!

21 januari 2020 om 12:43

Omdat Werner 5 klassen beter is.

21 januari 2020 om 10:51

Vind real het wel chill dat jij hier inside info deelt? Kan je vast je baan kosten..

21 januari 2020 om 10:54

Ik ruik hier wat jarloesheid! Niet te veel stressen gast duurt nog halve seizoen. Denk dat Barca dan alweer een paar x van trainer is gewisseld.

21 januari 2020 om 11:04

Wat een vreemde sneer met de vele trainerswisselingen van de afgelopen jaren bij Madrid

21 januari 2020 om 11:06

Hahah idd heel jaloers.. Barça ontslaat is keer een trainer whihoe.. waar was jij toen je club 3 keer van trainer wisselde in 1 seizoen. Of kan et dan wel?

21 januari 2020 om 12:00

@Leventu: Wat lever jij toch vaak totaal ongefundeerde kritiek... Ter info, sinds 2008 heeft Barca 2 trainers ontslagen: Martino en Valverde( al vermoed ik dat Martino in onderling overleg vertrokken is). Daarnaast heb je Guardiola en Enrique die zelf gestopt zijn na enorme successen. Tot slot nog Vilanova, die ziek werd. Voor de volledigheid: daarvoor had je 5 jaar Frank Rijkaard, die ook zelf gestopt is na enorme successen. Hoe kom je erbij dat Barcelona elke 2 jaar van trainer wisselt? Hoe je daarnaast nog maar naar Messi refereert als zijnde ‘ die dwerg’, toont al aan op welke manier jij discussies voert. Inhoudsloos, zonder kennis maar wat roepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren