Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mazraoui genoot ’veelzeggend bezoek‘ tijdens Lazio - Bayern München’

Laatste update:

Noussair Mazraoui kan komende zomer opnieuw rekenen op interesse van Juventus, zo meldt Tuttosport. De voormalig Ajacied, die afgelopen zomer ook al op het wensenlijstje van La Vecchia Signora verscheen, wordt gezien als opvolger van Timothy Weah.

Weah verscheen al op de radar bij Everton en RC Lens en als zich in de komende maanden opnieuw clubs gaan melden voor de Amerikaan, zal sportief directeur Cristiano Giuntoli geen barricades opwerpen om zich te kunnen richten op Mazraoui.

Het is niet voor het eerst dat Mazraoui in verband wordt gebracht met Juventus. Gianluca Di Marzio wist afgelopen zomer te melden dat de Marokkaanse vleugelverdediger door zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta was aangeboden bij de Turijnse topclub.

Juventus zoekt al langer naar een rechtervleugelverdediger met ervaring en zou in Mazraoui de geschikte kandidaat zien. Als belangrijk aanknopingspunt wordt het bezoek van Giovanni Manna gezien bij Lazio - Bayern München.

De directeur van Juventus was afgelopen week aanwezig bij het Champions League-duel in Stadio Olimpico om Mazraoui van dichtbij aan het werk te zien. De Marokkaans international deed dat duel de volledige negentig minuten mee.

Dubbelslag bij Bayern?


Een andere speler van Bayern die in de smaak valt bij Juventus is Leon Goretzka. De middenvelder is naar verluidt niet tevreden over zijn huidige rol onder Thomas Tuchel en zinspeelt op een vertrek.

Goretzka geldt wel als alternatief voor Teun Koopmeiners, die nog altijd bovenaan het verlanglijstje staat van Juventus. In het geval van de Nederlander ondervindt Juventus echter hinder van Manchester United, zo klinkt het voorzichtig.

Mazraoui maakte in de zomer van 2022 transfervrij de overstap van Ajax naar Bayern. In zijn eerste seizoen noteerde de verdediger 26 wedstrijden in alle competities. Dit seizoen staat de teller op 21 officiële duels. In totaal wist Mazraoui één keer te scoren, acht keer was hij aangever.

Is Juventus een logische vervolgstap voor Mazraoui?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel Bayern niet in goed vorm verkeert vind ik het een stap omlaag om nu naar dit Juventus te gaan, terwijl je alle wedstrijden speelt.

19 februari 2024 om 11:34

Dat kan zomaar veranderen natuurlijk. Met Boey heeft hij een geduchte concurrent erbij, en wie weet als Tuchel ontslagen wordt dat de nieuwe trainer Kimmich weer als rechtsback gaat gebruiken. Dan is Juventus zeker geen stap omlaag, want daar is hij gezien de huidige opties (eigenlijk alleen Weah, die dus mag) gegarandeerd basisspeler en een zeer gewaardeerde kracht. Persoonlijk zou ik hem zeer graag willen hebben bij Juventus, ik denk dat de Serie A hem ook zeer goed zou liggen.

19 februari 2024 om 12:09

Als een trainer Kimmich als rechtsback gaat gebruiken, is Kimmich heel snel weg bij Bayern denk ik.
Een stap naar Juventus is momenteel echt geen stap omhoog, ook al wordt Bayern dit jaar een keer niet kampioen.

Dit is wederom een speler uit de gouden Ajaxselectie 18/19 die wél gewoon speelt bij een Europese topclub. Men doet vaak over dat mooie team alsof al die gasten niet slagen bij de absolute top, maar eigenlijk valt dat wel mee.

19 februari 2024 om 11:33

Beetje dubbel natuurlijk he Myvision. Mazraoui is namelijk niet het beste voorbeeld in mijn optiek. Hij speelt namelijk helemaal niet standaard bij Bayern. Tijd bank gezeten, tijd geblesseerd, tijd basis. Is geen onbetwiste basisspeler dus. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Frenkie bij Barca. En De Ligt vorig jaar bij Bayern, toen was hij onbetwist. Dat vind ik wat anders dan Mazraoui die slechts periodes speelt en nooit onbetwist is geweest.

Overigens geen schande hoor. En denk dat Mazraoui zeker nog kan groeien. Belangrijkste is dat hij fit blijft.

19 februari 2024 om 11:36

De reden is gewoon simpel, hij heeft vaak te maken gehad met blessures. Indien hij weer fit is speelt tie gewoon! En hij speelt daarnaast altijd minimaal een 6, dus wat my vision zegt klopt!

19 februari 2024 om 11:36

Je hebt het over blessures dan is Robben dus ook geen topper volgens jou? Was ook zeer inconsistent. Mazraoui is gewoon een topper op de back positie en een van de betere bij een stroef draaiend Bayern (als je Bayern al zou bekijken wat ik betwijfel)

19 februari 2024 om 11:37

Ik denk dat hij meer doelt op het feit dat heel veel mensen zeggen dat niemand van dat team in het buitenland geslaagd is. Terwijl iedereen behalve donny gewaardeerd selectielid in de Europese (sub)top is (geweest)

19 februari 2024 om 11:40

@ Wetenschapper.

1 van de betere op basis van wat precies? Misschien kijken we heel anders, maar ik vind jongens als Mazraoui misschien wel de reden waarom Bayern inmiddels 8 punten achter staat? Ik vind namelijk dat hij helemaal niet het niveau heeft om bij Bayern te spelen. En (zoals ik hieronder ook al tegen myvision zei): er zit m.i. een groot verschil tussen het spelen bij een topclub en het daadwerkelijk wat bijdragen.

19 februari 2024 om 11:42

Naast dat ik begrijp wat je bedoelt, wordt vaak gezegd dat spelers uit dat team niet mee kunnen in de absolute top. Een Ziyech of Van de Beek zijn voorbeelden die niet in de absolute top geslaagd zijn. Bij Ziyech denk ik dat hij de verkeerde topclub heeft gekozen en Van de Beek is waarschijnlijk gewoon niet goed genoeg. Zoals je aangeeft kunnen De Ligt, De Jong en Mazraoui hele periodes van belangrijke waarde zijn voor hun topclub en die noem ik dan geslaagd in de absolute top. En als je dan Onana die daarna gewoon een CL finale heeft gehaald erbij rekent en een Blind die meedoet om de Spaanse titel met toegegeven een subtopploeg - dan is dat team van Ajax 18/19 dat bijvoorbeeld Real Madrid oprolde wel aardig geslaagd hoor: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schone, De Jong, Ziyech, Van de Beek, Neres en Tadic.

Tagliafico en Neres vertrokken naar een club als "stap opzij", maar spelen nu in kwaliatief betere elftallen. Schone en Tadic zijn een ander verhaal vanwege hun leeftijden, maar vooral laatstgenoemde had gewoon nog lekker bij Ajax moeten spelen.

19 februari 2024 om 12:29

@ Zeitgeist. Je mag je mening hebben hoor, maar Mazraoui de reden waarom Bayern 8 punten achterstaat vind ik zeer misplaatst. Een van de betere op basis van: - Zijn directe tegenstander scoort bijna nooit - Is een van de spelers met het minst vaak balverlies - Levert goed teamwerk en is nooit egoïstisch - Goed overzicht en levert veel goede steekpassen wat vervolgens leidt tot een goal (soort van voor assist) - Levert soms ook directe assists - Veel trainers loven hem en Juventus is nu ook niets voor niets zeer geïnteresseerd in zijn diensten. Zo een stabiele back die zowel verdedigend als aanvallend goed is en sterk in balbezit is, vind je tegenwoordig weinig.

19 februari 2024 om 11:34

Nou ja slagen is iets anders toch? Vorig seizoen was hij gewoon vaak bankzitter en Bayern draait dit seizoen voor geen meter.. ligt natuurlijk niet alleen hem maar aangezien jij het over slagen hebt. Zo geslaagd vind ik zijn periode bij Bayern nog niet.. maar doet het zeker niet slecht

19 februari 2024 om 11:39

Ook pas echt basisspeler geworden op het moment dat Pavard vertrok.

19 februari 2024 om 11:46

@tilburg013,

Speelde in zijn debuutseizoen 26 wedstrijden bij een van de grootste clubs ter wereld.
Seizoen erna (dit seizoen) speelt hij buiten zijn blessures om, op 2 wedstrijden na alles. (Die 2 wedstrijden zijn ook beiden na zijn blessure, dus waarschijnlijk niet 100% fit.)

Hoe kun je dat "niet zo geslaagd" vinden??

19 februari 2024 om 12:03

j3ro3ntj33__,

Er zit een verschil in tussen spelen en daadwerkelijk slagen. Om een voorbeeld te noemen, Antony speelde ook, tot voor kort, alles bij United. Is die dan ook geslaagd? Goed spelen is wel van belang om iemand geslaagd te noemen.

19 februari 2024 om 13:35

Speelde in zijn debuut seizoen 26 wedstrijden waarvan 16 basis. Op een seizoen waarin Bayern dik meer dan 50 potten speelde, is dat toch niet geslaagd? Blessures spelen toch ook mee of een speler slaagt of niet? Ik zei al, hij heeft het niet perse slecht gedaan maar om nou te doen alsof het zo succesvol was. 11 basisplekken in de Bundesliga in een heel seizoen, is toch gewoon erg weinig of dat nou door blessures komt of niet?

19 februari 2024 om 11:39

Spelen en slagen zijn ook verschillende dingen myvision. Mazraoui speelt weliswaar redelijk veel, maar hij is echt geen schim van de Mazraoui bij Ajax.

Tadic en Blind zijn al wat ouder, dus die reken ik even niet mee. Maar van de rest van de kern zijn er toch ook niet ontzettend veel geslaagd.. al vind ik wel dat Gravenbergh zich ontzettend goed heeft weten te herpakken. Jongens als Ziyech, v.d. Beek e.d. zijn simpelweg gewogen en te licht bevonden.

19 februari 2024 om 11:53

@zeitgeist,

Als je bij een topclub alles speelt, dan slaag je toch gewoon ??

19 februari 2024 om 11:56

Gravenbergh speelde niet in 18/19. Check hierboven: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schone, De Jong, Ziyech, Van de Beek, Neres en Tadic speelden Real Madrid zoek. Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind, De Jong en Neres vind ik toch wel potten breken bij grote buitenlandse clubs. Dat is meer dan de helft.

19 februari 2024 om 15:33

Je noemt Girona een "grote buitenlandse club"? Ok, dat is ook apart.

Daarnaast breken enkel De Jong (ook pas sinds twee seizoenen) en Neres potten en zijn ze meer dragende spelers. De rest draait vooral mee in de teams waarin ze spelen

19 februari 2024 om 16:41

Het is allemaal wat vergezocht, Mazraoui doet het prima, eigenlijk een vaste waarde geworden, maar de rest doet werkelijk waar niets meer. Girona is niet groot.

Dit Barcelona en Manchester United zijn vergane glorie. Sportief zijn dat totaal geen topclubs meer.dat De Jong in het slechtste Barcelona in tijden speelt is niet zo bijzonder, evenals een Onana dat nu bij United 1e doelman is. Welke potten worden er dan precies gebroken?? Onana die ballen simpel door laat. De Jong die balletje breed in eigen 16 verspeelt en regelmatig voorsprongen weggeven.

Ajax jongens zoals Gravenberch en Mazraoui houden zich nog goed staande op hoog niveau.

19 februari 2024 om 13:27

Ging het weer te lang niet over de geweldige godenzonen?

19 februari 2024 om 14:52

Nou ben ik niet per se een voorstander van dit soort opmerkingen, maar dat was ik ook niet van de reacties waarop jij nu doelt. Ik snap dus wel waar jouw reactie vandaan komt.

Sowieso vind ik de nuance betreft die succesvolle Ajax-ploeg ver te zoeken. Een Ziyech bijvoorbeeld is wellicht niet geslaagd bij Chelsea, maar die had je prima bij een Juventus, AC Milan of Inter kunnen posteren. Die was daar in die vorm echt wel geslaagd. Dat vond ik vooral een geval 'verkeerde keuze'.

De Jong speelt nagenoeg alles bij Barcelona, dus daar hoeven we het niet over te hebben. Het wordt weliswaar geen nieuwe Modric of iets dergelijks, maar als je zoveel speelt bij zo'n club, kun je dat gerust een succesverhaal noemen.

De Ligt, tja. Meerdere factoren spelen daar naar mijn mening een rol. Juventus vond ik geen juiste keuze vanwege het verschil in De Ligt als speler en Juventus qua opvattingen op dat vlak. Nu bij Bayern zit het allemaal niet mee. De ene trainer stelt hem op en is hij 1 van de beste verdedigers (al dan niet de beste) van de Bundesliga, de ander opteert voor anderen en ineens zit hij op de bank. Dat neemt overigens niet weg dat De Ligt zich door z'n keuzes niet optimaal ontwikkelt.

Voor de rest gebeuren er ook geen rare dingen bij de overige spelers. Mazraoui speelt een rol bij Bayern en dat is al knap genoeg, Onana deed het goed bij Inter, maar heeft het totaal niet bij Manchester United, terwijl spelers als Tadic, Tagliafico en Blind langer bleven en hun waarde nog gehad hebben voor Ajax. Tadic doet het nog leuk in Turkije, terwijl Blind helemaal in z'n element zit bij Girona.

19 februari 2024 om 18:54

Eerst gebruik je het woord ''wederom'' en daarna kom ja aan met ''wél''.

Beetje vaag. Maar verder heb je geen punt want er zijn er genoeg die wel door de mand vallen. Denk dat Mazraoui ook nog niet genoeg heeft laten zien bij dit zwalkende Bayern.

Ik vind dat toch vrij onwaarschijnlijk. Weah is een vleugelaanvaller. En Mazraoui is een rechtsback. Lijkt me dus niet dat Mazraoui gehaald wordt als vervanger van Weah

Bayern kan hem beter gewoon laten gaan. Die kerel is zo blessuregevoelig de afgelopen jaren. Ook tegen Bochum was die weer geblesseerd geraakt. Daarnaast is zijn niveau nou niet denderend in twee seizoenen. Als je hem kan verkopen voor een goeie prijs dan moet je dat gewoon doen.

19 februari 2024 om 16:51

Zijn niveau is niet denderend? In de zin dat het geen superster of uitblinker is ben ik het met je eens. Maar hij is op zijn blessures na bijna altijd de meest stabiele factor

Doet het gewoon prima dit seizoen. Laatst de hoogste gescoord van zijn team tegen leverkussen. Was de enige met een ruime voldoende. Ook tegen lazio speelde hij prima. Heeft alleen pech met blessures maar speelt voor de rest altijd. Bouy zijn concurrent is ook geblesseerd . Zou Mazraoui eerder bij een barca willen zien dan juve. Zou perfect passen daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren