Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Matthijs de Ligt en 6 andere spelers van Bayern München zijn klaar met Tuchel’

Laatste update:

Joshua Kimmich, die na zijn wissel tegen VfL Bochum (3-2 verlies) in een verhitte woordenwisseling met assistent-trainer Zsolt Löw ontbrandde, is niet de enige die het gehad heeft met het bewind van Thomas Tuchel.

Volgens BILD is er namelijk een zestal aan Bayern München-spelers die zich tegen de Duitse oefenmeester keren. Onder hen zou ook de vaak tot de reservebank verwezen Matthijs de Ligt horen.

De Duitse krant construeert een lijstje van welke spelers van der Rekordmeister zich nog pal achter Tuchel scharen. Manuel Neuer, Raphael Guerreiro, Jamal Musiala, Harry Kane en Eric Dier zouden de oefenmeester nog steunen.

De meeste spelers die ontevreden zijn over de werkwijze van Tuchel zijn bankzitters. Thomas Müller, die pendelt tussen bank en basis, merkt ook dat zijn ooit verzekerde basisplek lang niet zo zeker meer is.

Ook Leon Goretzka is niet tevreden over zijn speelstijl. “Net als zijn goede vriend Kimmich snapt hij weinig van de trainerswissel tussen Julian Nagelsmann en Tuchel”, schrijft het Duitse blad.

“De Ligt leek onder Nagelsmann flink op weg om een defensieve leider te worden”, noteert de Duitse krant. “Omdat hij onder Tuchel echter geen starter meer is, is de situatie tussen de speler en de trainer gespannen te noemen.”

De Ligt is inderdaad lang niet altijd verzekerd van een basisplaats in München. Omdat Kim Min-jae in januari actief was op de Azië Cup, speelde de Nederlander in die maand veel. Na zijn terugkomst krijgen Dayot Upamecano en Min-jae echter steevast de voorkeur van Tuchel. Tegen Bayer Leverkusen (3-0 verlies) startte ook Dier boven De Ligt.

Mathys Tel, Serge Gnabry en Leroy Sané zijn de laatste namen die ongelukkig zijn met de resultaten en beslissingen van Tuchel. Tel is 'verrast' dat hij ondanks zijn scoringsdrift nog geen basisplek heeft veroverd, terwijl de trainersstaf 'vragen stelt over de kwaliteiten van Gnabry'.

Ook Sané is niet helemaal gelukkig in Zuid-Duitsland. "Sané speelde de beste eerste seizoenshelft uit zijn carrière onder Tuchel, maar recentelijk ziet hij er met de week ontevredener uit op het veld. Hij ruziet veel met zichzelf en zijn teamgenoten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan niet wachten tot er een rustige trainer aan het roer is bij Bayern. Misschien is Alonso wel wat?

20 februari 2024 om 22:22

Zou een goede zijn. Heeft een clausule voor ex clubs om daar naar te mogen vertrekken. Liverpool lijkt een stokje voor te hebben maar je weet het nooit.

20 februari 2024 om 22:48

Een stokje? Een boomstam bedoel je, mocht die de keuze hebben dan gaat die uiteraard voor Liverpool kiezen

20 februari 2024 om 23:01

Want? Hij heeft meer recent toch bij Bayern gezeten. Grote kans dat je daar meer gevoel bij zal hebben.

21 februari 2024 om 09:51

Hij heeft al gezegd dat LFC zn club is en die diep in zn hart zit, en het is eem droom van hem om daar ooit trainer te worden.

Waardeloze trainer maar dat zagen we bij Chelsea al.

20 februari 2024 om 22:17

Hij won de Champions League met Chelsea?

20 februari 2024 om 22:21

Di Matteo ook....😏

20 februari 2024 om 22:23

Toch gewoon een knappe prestatie van di Matteo? Maakt hem geen waardeloze trainer, net zoals Tuchel.

20 februari 2024 om 22:35

Wijt het maar aan het jointje dat ik net heb gerookt want ik neem jou nu niet serieus..

Ch-league won hij nog geen 2 mnd na zijn aanstelling en na 9 mnd werd hij al ontslagen. Bij de clubs (maar liefst twee)waar hij nadien heeft gewerkt, daar heeft hij bij mijn weten ook geen indruk achtergelaten.

Neen, ik kan niet geloven dat de Ch-league overwinning voor een groot deel op Di Matteo's conto kan worden geschreven....

20 februari 2024 om 22:56

Het feit dat hij bij andere clubs geen indruk heeft weten te maken kan ook aan vele andere factoren liggen. Zet Guardiola neer bij het huidige Ajax is hij ook een waardeloze trainer.. Zijn heel veel factoren.

Alleen ga jij mij niet wijsmaken dat Tuchel die de CL heeft gewonnen met Chelsea en de CL-finale heeft bereikt met PSG een waardeloze trainer is. Als je daar echt overtuigt van bent raad ik je aan minder te blowen.

20 februari 2024 om 23:04

Wel na ontslag van Lampard.

20 februari 2024 om 23:06

@guaje Ik vind Tuchel ook waardeloos, bewijst hij nu ook bij Bayern. Chelsea stapte hij midden in het seizoen, na de groepsfase in. PSG was Neymar in bloedvorm maar dat was netjes en verder presteert hij niet en is er overal gezeik. Geen topper dit.

21 februari 2024 om 00:36

Hij heeft het over Di Matteo lijkt me.

Dat is wel gewoon een waardeloze coach gebleken.

20 februari 2024 om 22:17

Vooral een vervelende man. Kan als trainer echt wel wat

20 februari 2024 om 22:34

Is de ideale paniek trainer. Perfect voor clubs die de trainer hebben ontslagen en nog niet direct een vervanger hebben. Tuchel blijft nooit ergens lang, altijd dit verhaal. Conte heeft een beetje hetzelfde imago.

Bayern Munchen moet eens schoon schip gaan maken. Spelers als Kimmich, Gorezka, de Ligt, Gnabry, Coman en Sane eruit. Die presteren helemaal niet goed en zijn alleen maar tot last. Sane had vorig seizoen ook al gedoe met Mane wat zelfs tot vechten uitkwam. Dit soort spelers verstoren alleen maar het teamproces en voegen niks toe.

Bayern Munchen moet er alles aan doen om Thomas Tuchel te behouden. Hij heeft Bayern Munchen vorig seizoen uit een zeer lastige positie weten te halen waardoor hij alsnog kampioen werd van de Bundesliga. De meest bepalende spelers van Bayern Munchen, namelijk Neuer, Kane en Musiala zijn wel voor de tacktiek van Thomas Tuchel. Dat zegt wel genoeg lijkt mij!

20 februari 2024 om 22:29

Huh? Ze werden toch juist met alle geluk van de wereld kampioen? Hadden ze onder Nagelsmann niet een grotere voorsprong die onder Tuchel juist steeds kleiner werd?

20 februari 2024 om 22:32

Beste Messibazoer,

Nee, dat klopt niet. Toen Thomas Tuchel werd aangesteld was Bayern Munchen 2e achter Borrussia Dortmund. Daarnaast has Bayern Munchen nog een zeer lastig programma voor de boeg met metname wedstrijden tegen Leipzig, Dortmud en de toemalige nummer 3 en 4 Freiburg en Union Berlin. Ondanks dat wist Thomas Tuchel op een of andere manier Bayern Munchen alsnog te leiden naar het kampioenschap. Een geweldige Comeback!

20 februari 2024 om 22:32

Het is inderdaad omdat Dortmund verzaakte te winnen op de laatste speeldag

20 februari 2024 om 22:33

Juist precies, dat word niet vergroot. Alleen de prijzen pakken op het laatste moment word vergroot, en zelfs dat had Dortmund allen zelf in de hand, dus al met al er word een beetje gehypt met meneer Tuchel want zo bijzonder is het niet als trainer.

20 februari 2024 om 22:38

Beste mensen,

Dat is natuurlijk wel logisch dat een concurrent punten moet verspelen als jij kampioen wilt worden. Ik heb namelijk nog nooit een ploeg tweede in de competitie zien staan zonder dat ze punten hebben verspeeld. Dortmund was vorig jaar een goede ploeg met onder andere spelers als Bellingham in de gelederen. Verder wist Nagelmans het niet voor elkaar te krijgen om Dortmund achter zich te houden. Iets wat Thomas Tuchel wel is gelukt.

20 februari 2024 om 22:35

Niet iedereen kan voetbalverstand hebben, maar waar heeft Tuchel gepresteerd? En dan langer dan 1 seizoen? Hij is een prutser pur-sang en hopelijk zal hij snel met pensioen gaan, tuchel maakt meer kapot dan je lief is.

20 februari 2024 om 22:43

Beste Pascal14,

Thomas Tuchel heeft enorm goed gepresteerd hier een korte opsomming van de prestaties van Thomas Tuchel:

Mainz: werd 5e met Mainz, en won o.a. zijn eerste 7 wedstrijden

Dortmund: Won de DFB pokal en pakte het hoogste punten gemiddelde ooit.

PSG: Won de Ligue 1 en haalde de UEFA Champions League finale, beste prestatie van de club ooit!

Chelsea: Wist Chelsea uit het slop te halen en looste Chelsea van een 10e naar een 4e plek waardoor ze Champions league konden halen. Verder won Thomas Tuchel de UEFA Champions League EN wist hij het seizoen erop wederom 4e te worden ondanks het gedoe met de eigenaars wissel.

Bayern Munchen: De geweldige comeback op Dortmund, waardoor hij met Bayern Munchen alsnog de Bundesliga wist te winnen!

20 februari 2024 om 23:04

Behalve bij Mainz heeft hij overal erg kort gezeten. Begint altijd goed, maar daarna toch elke keer dalende lijn

21 februari 2024 om 09:25

@Heinazijn kan cijfermatig allemaal kloppen, maar op Mainz na, is deze man overal met ruzie en gedoe na relatief korte tijd vertrokken. Dit lijkt nu weer deze kant op te gaan.

20 februari 2024 om 22:46

Och och indien die geen trainer was geweest van Chelsea dan had je dit niet geschreven. Het is zo duidelijk als het maar kan.

21 februari 2024 om 01:21

De spelers die jij allemaal noemt die kunnen bij iedere topclub mee. Tuchel heeft mooie dingen gedaan maar Bayern is geen match. Hij kan beter een Atletico of Napoli trainen.

Ik vind het persoonlijk geen top trainer, maar het zijn altijd de bankzitters die de grootste monden hebben. Nu zie ik Sane toevallig voorbij komen maar ook hij speelt zwaar onder de maat. Ik denk dat München schoon schip moet maken, TD eruit, trainer eruit,( mits hij uit de voeten kan met het grootste gedeelte wat behouden word van de selectie), de spelers verkopen en weer knallen. Er zit veel zand in de motor van München en in Duitsland kan je er zo weer naast liggen kijk maar naar Schalke 04.

Ik denk dat het best een goede trainer is maar denk dat het meer zijn uitstraling , omgang en kop is .. Tuchel is zo n trainer die je niks gunt. Denk dat spelers als Ziyech en de Ligt dat zeker kunnen beamen . Hoe kan je nou tegen leverkussen een Dier verkiezen boven een de ligt .. Als nu ook al een groot aantal spelers zich bij Bayern tegen hem keert dan vrees ik dat hij binnen een paar weken zijn koffers mag pakken ..

21 februari 2024 om 09:30

Mee eens, ik zie regelmatig zijn persconferenties en interviews, hij komt nogal aggressief en onsympathiek over. Het tegengestelde van Klopp. Na afloop van een wedstrijd roepen dat je, je hebt vergist in het niveau van de spelers zal ook niet geholpen hebben in zijn band met de spelersgroep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren