Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matig Feyenoord boekt zwaarbevochten zege bij AZ, maar ziet Bijlow uitvallen

Laatste update:

Feyenoord heeft een spannende topper met AZ dankzij een treffer van Mats Wieffer winnend besloten: 0-1. De sterk spelende Alkmaarders oogden een stuk scherper dan de Rotterdammers en creëerden ook de nodige kansen, maar kwamen niet tot scoren. Een flinke smet op de middag voor Feyenoord was het wéér geblesseerd uitvallen van Justin Bijlow.

Arne Slot koos in zijn basisopstelling verrassenderwijs voor Ramiz Zerrouki. De Algerijn kreeg de voorkeur boven de van de Afrika Cup teruggekeerde Yankuba Minteh, waardoor de tevens teruggekeerde Calvin Stengs op de rechterflank begon. Maartens Martens koos bij AZ voor basisdebutant Jayden Addai, terwijl Alexandre Penetra op rechtsback de positie van de geschorste Denso Kasius innam.

Feyenoord pakte al vroeg de voorsprong in het AFAS Stadion. Na een variant uit een vrije trap schoot Quinten Timber op goal. De middenvelder trof de paal, waarna Wieffer er in de rebound als de kippen bij was om de bal binnen te schuiven: 0-1. Na de openingstreffer nam het sterke AZ de touwtjes stevig in handen.

Zo kwam Feyenoord met de schrik vrij toen Bijlow plots ver uit zijn doel kwam en omspeeld werd door Pavlidis. Niemand aan AZ-kant kon de voorzet van de Griek echter binnentikken. Enkele minuten later kreeg AZ opnieuw een goede kans op de gelijkmaker.

Penetra stuurde met een schitterende diepe bal Pavlidis weg. Het schot van de clubtopscorer ging hard voorlangs, waar een balende Ruben van Bommel liever had gezien dat de Griek de bal op hem breed legde.

Ook Dani de Wit was dicht bij de gelijkmaker. De aanvallende middenvelder nam de bal met de borst aan en volleerde met links, maar Bijlow zat er in de korte hoek knap bij. Een van richting veranderd schot van David Møller Wolfe vloog bovendien maar nauwelijks over het doel van Bijlow.

Nog voor het halfuur kreeg AZ wéér een goede kans, ditmaal de grootste van de wedstrijd. Na een vollopende aanval gaf Møller Wolfe de bal voor, maar Pavlidis kopte van dichtbij onbegrijpelijk ver naast.

Het dieptepunt van de wedstrijd volgde kort voor rust. De camera's van ESPN wendden zich plots naar Bijlow. Die al hinkelend naar de zijkant schreeuwde om vervanging Al snel plofte de doelman, die direct voelde dat er iets niet goed was, neer op de grasmat. De sluitpost verliet in tranen het veld en werd vervangen door Timon Wellenreuther.

De tweede helft was een stuk minder sprankelend. Een fel AZ had zeker nog wel het veldoverwicht in het tweede bedrijf, maar vertaalde dat niet in uitgespeelde kansen, zoals in de eerste helft het geval was.

Een afstandsschotje van Jordy Clasie en een poging van Quilindschy Hartman waren een schrale hoogtepuntjes in een wat tammere tweede helft. Ook een Alkmaars slotoffensief leverde niks op. Pavlidis was richting het eind van de wedstrijd nog het dichtst bij de gelijkmaker.

Na een scrimmage uit een corner kwam de bal voor zijn voeten, maar Wellenreuther had een antwoord paraat. Dat had de Duitse doelman ook op een schot van invaller en kersvers AZ’er Lequincio Zeefuik. Feyenoord hield stand en boekte zo een belangrijke zege in de strijd om de eerste twee plekken, daar PSV op bezoek bij Ajax (1-1) twee punten liet liggen. Zo krimpt het gat tussen Feyenoord en PSV naar 10 punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand Gimenez even uitleggen dat hij slechts een schakel in het geheel is en dat niet heel Feyenoord of de hele Eredivisie om hem draait? Heb de indruk dat ie zichzelf veel te veel druk oplegt en daardoor geen knikker meer raakt, jammer.

4 februari 2024 om 16:27

Overdreven gedoe op het einde ook wel een beetje toch?

4 februari 2024 om 16:30

Vond ik ook. Kreeg een beetje een Weghorst-dejavu.

4 februari 2024 om 16:33

Ik zou niet willen weten hoe de Mexicaanse versie van Weghorst acteert..

4 februari 2024 om 16:40

Ach overdreven. Die jongen is gewoon teleurgesteld. Het overdreven gedeelte is om dat dan vervolgens constant in beeld te brengen en de commentator die het nog ff 10x aandikt.

4 februari 2024 om 16:42

Volgens mij doet hij juist helemaal niets verkeerd.. Hij loopt op z’n gemakkie naar de zijkant en sprokkelt daar wat seconden mee, prima toch?

4 februari 2024 om 16:44

Nou idd. Imo alleen maar goed dat hij zo teleurgesteld is in zichzelf. Normaal wordt geen enkele speler zo in beeld gebracht haha.

4 februari 2024 om 16:29

Dit zijn de mooiste punten voor Feyenoord. Knap dat ze zo ook.kunnen winnen ook weinig weggeven.

4 februari 2024 om 16:33

Mooiste punten? Het was verschrikkelijk, aan de bal misschien wel de slechtste wedstrijd van dit seizoen het was erbarmelijk. Trauner is echt helemaal klaar, Zerrouki kan ook weer vertrekken, die is echt zo ontzettend slecht en traag. Giminez moet eens kappen met dat irritante gedrag, heb het idee dat hij helemaal uitgeblust is, Ueda lekker de kans geven in de beker in ieder geval.

4 februari 2024 om 16:35

Weinig weggegeven? Denk dat AZ toch wel een grote kans of 3 heeft gehad die er gewoon in moest.

4 februari 2024 om 16:36

De punten smaken zeer zoet.

4 februari 2024 om 16:29

Heb op zich wel te doen met die jongen. Geen enkele aansluiting om zich heen. Een coach die alleen maar bezig is met balbezit en die het voor elkaar krijgt om geen enkele aanvaller te laten renderen. Slot is de nieuwe Frank de Boer aan het worden

4 februari 2024 om 16:37

Hou toch op. Ze hebben een mindere fase nu maar Slot laat ze gewoon goed voetballen over het algemeen. Het heeft ook gewoon met de vorm van de spelers te maken. Begon Gimenez zo aan het seizoen en we hadden allemaal geroepen dat ze er niks van bakten.

4 februari 2024 om 16:40

Gimenez verprutst het vandaag ook zelf. Ol een gegeven moment een uitbraak met 3 man, zat ruimte en hij loopt gewoon de bal in de voeten van de verdediger. Zelf Minteh was beter en slimmer aan de bal vandaag.

4 februari 2024 om 16:29

Je ziet gewoon aan alles bij Santi dat hij niet het niveau heeft dat hij begin deze competitie soms haalde. Tegen de kleintjes af en toe wat goals maar krijgt hij iets meer tegenstand valt hij helemaal weg. Het is gewoon niet z’n goede voetballer. En dat zeg ik niet nu pas , maar dat zei ik ook toen hij ze nog wel regelmatig binnen schoot. Het is geen top spits. Meer ook van bijvoorbeeld Stengs werd heel veel verwacht, begon met wat leuke wedstrijden maar speelt ook niets meer klaar. En dat is helemaal niet gek , want ook Stengs is gewoon geen dragende speler voor een Nederlands topclub. Was leuk bij AZ en in België. Lijkt bij Stengs sowieso altijd meer geluk dan wijsheid wanneer er wel iets lukt.

4 februari 2024 om 16:32

Minder verkleden als dinosaurus en meer focussen op voetbal zou een goed begin zijn. Het lijkt er een beetje op dat hij 'zelf is gaan geloven'.

4 februari 2024 om 17:09

Mooi is dat toch. Van de 365 middagen in een jaar gaat hij 1x iets geks doen en dat zou dan maanden later nog steeds afleiden 👍🏻 maarja, goedkope retoriek scoort vaak duimpjes

4 februari 2024 om 17:21

Ja, want stel je voor dat spelers in hun vrije tijd wat plezier maken. Foei foei, die moeten 24/7 met voetbal bezig zijn.

4 februari 2024 om 17:38

Ja, want dat zegt iets,waar hij met zijn hoofd zit. Niet het feit an sich, maar wel dat je erg druk bent met leuk doen en 'duimpjes scoren'.

4 februari 2024 om 19:12

Tuurlijk Moridin, en als hij vrijdagavond een pyjama heeft aangetrokken dan is hij zeker ook in z’n hoofd meer met slapen dan voetbal bezig…

4 februari 2024 om 16:35

Zei het al vroegtijdig, er kwam een waas van gedrag dat niet des Feyenoords is. Social media begon een te grote rol te worden, meneer dacht het wel te zijn. Met als grootste misser dat dino-pak. Je moet hem gewoon even terugbrengen in de realiteit. Werken voor je … geld zeggen we in Rotterdam. Stadsgenoten weten wat op de puntjes staat. Zijn inzet vandaag was ook weer in de trend van: veel woorden weinig zeggen. Doen alsof je je best doet. Meest schrijnend? Dat moment waarop hij naar links en rechts kon afleggen, maar gewoon niet wist wat hij moest doen. Leek wel op darteritus, maar dan met een bal.

4 februari 2024 om 16:38

Gimenez die gaat zijn plek nog wel verliezen van ueda, als hij terug is.

4 februari 2024 om 17:08

Ja want Ueda heeft bij Feyenoord nogal een onuitwisbare indruk gemaakt...

4 februari 2024 om 17:50

Die heeft vooral nog niet echt de kans gehad omdat Gimenez in topvorm was. Je gaat pas echt zien wat Ueda wel en niet kan als hij wat potten achter elkaar in de basis mag staan.

4 februari 2024 om 19:30

Pavlides is wel de betere spits. Die man is zo'n beetje de gehele aanval. Feyenoord heeft wel het betere elftal (al hebben ze nu onverdiend gewonnen)

Slechtste pot dit seizoen, eindelijk eens punten gestolen deze competitie

4 februari 2024 om 16:27

We moeten hopen dat we er tegen Roma staan, want met deze vorm zijn we kansloos.

4 februari 2024 om 16:30

A-typische wedstrijd. We scoren de eerste kans, houden de nul en we raken geen knikker.

4 februari 2024 om 16:35

Vond dit eigenlijk ook niks… Verlang terug naar het begin van het seizoen waar we alles dik wonnen met geweldig voetbal,

4 februari 2024 om 16:39

Dat is bijna onmogelijk vol te houden over 34 wedstrijden.

4 februari 2024 om 16:41

Dat komt wel weer. Het is een jaar met veel nieuwe dingen voor Feyenoord: Champions League gehad, een groot deel van de selectie steeds weg naar interlands. Tot voor een paar jaar terug had Feyenoord nauwelijks internationals. Vorig seizoen hadden ze het voordeel dat er van PSV en Ajax veel internationals weg moesten voor t WK halverwege het seizoen. Toen stonden ze al voor in de winterstop, maar gingen ze wel steeds beter voetballen, ook al was er in januari ook veel puntverlies. Nu hebben ze tegen NEC (totaal onnodig) en Twente gelijkgespeeld. Kan gebeuren, maar tussendoor winnen ze, zij het met moeite, twee toppers.

Gewoon wedstrijd tot wedstrijd bekijken en dan komt t vanzelf goed. Ze zullen geen kampioen worden, maar goed voetballen kunnen ze zeker. Alleen even een dipje.

4 februari 2024 om 19:31

Fijn dat je wel eerlijk bent en zegt dat AZ beter was. Helaas heb je daar weinig aan. Gefeliciteerd met de overwinning


- heeft iemand het bonnetje van Zerrouki?
- Timo, mooie haren!
- Hoe hebben we deze wedstrijd gewonnen?

4 februari 2024 om 20:15

Timo samen met klaassen naar turkije geweest

Ondanks geen overwinning, zeer tevreden met het spel van AZ vandaag. Voor de mensen die niet snapten dat Jansen eruit moest. Zie vandaag het verschil. Heb me wel echt zeer lopen ergeren aan de scheidsrechter. We verdienden meer vandaag helaas.

4 februari 2024 om 16:29

Scheidsrechter heeft op de eerste paar minuten na heel degelijk gefloten en dat zeg ik als AZer. Verder inderdaad ongelooflijk blij met deze verliespartij, hoe raar dat ook klinkt. We hebben Feyenoord 85 minuten lang van het kastje naar de muur getikt en het is een wonder dat we überhaupt hebben verloren. Als we dit niveau vast weten te houden en ook tegen de Excelsiors en RKCs van deze wereld op de mat weten te leggen kan het nog een hele mooie 2e seizoenshelft worden. Goes vandaag echt enorm sterk, hopelijk laat Martens hem staan. Belic ook enorm sterk ingevallen, niks fout gedaan, mag wmb starten over Dani.

4 februari 2024 om 16:31

Vind je dat nou echt? Eerste helft idd wat kansen gehad en de betere maar daarna was het toch dramatisch? Feyenoord bleef simpel overeind en Wellenreuther werd niet getest.

4 februari 2024 om 16:31

AZ start als een stel dollemannen; logisch toch dat een scheidsrechter daar voor fluit?

4 februari 2024 om 16:37

Dat Feyenoord van het kastje naar de muur is getikt? Ja, Feyenoord heeft ook de tweede helft nauwelijks de bal gehad, zijn misschien 2x op de helft van AZ geweest. Kwamen inderdaad een stuk minder kansen uit, maar er werd alleen getikt aan de kant van AZ.

4 februari 2024 om 16:39

Dus omdat Az balbezit heeft ben je van het kastje naar de muur gestuurd? Dat vind ik nogal overdreven

4 februari 2024 om 16:39

Vond toch ook een paar keer dat er best doorgespeeld had kunnen worden, als je ziet hoeveel er normaal gesproken mag aan het begin van de wedstrijd. Daar kan je inderdaad de hele tijd voor fluiten, maar dat gebeurt doorgaans een stuk minder. Afijn, conclusie is dat het aan de scheidsrechter niet lag, gefeliciteerd met de overwinning!

4 februari 2024 om 16:39

Nj. Alleen had voor dat moment waar uiteindelijk de 0-1 uit komt weer nooit gefloten mogen worden natuurlijk

4 februari 2024 om 16:41

Het was niet alleen simpel balbezit. Er werd continue gecombineerd. Dat liep dan stuk bij de verdediging (of eigenlijk Hancko), maar als je bijvoorbeeld ziet hoe een Gimenez eruit zag na z'n wissel kan je toch wel concluderen dat hij aardig veel en hard heeft moeten rennen. Dat gehijg had niks te maken met teleurstelling dat hij niet heeft gescoord.

4 februari 2024 om 16:42

Als je dit een goeie wedstrijd vond van AZ dan ligt het niveau wel heel laag

4 februari 2024 om 16:44

Het niveau lag ook heel erg laag, kijk voor de verandering maar eens een willekeurige wedstrijd van AZ tegen Legia, Zrinsjki, Quick Boys, HHC of een andere willekeurige middenmoter uit de Eredivisie. Alleen tegen Volendam en Eagles goeie potten gespeeld dit seizoen, dan is zo'n pot tegen Feyenoord al een hele verbetering.

4 februari 2024 om 16:45

az heb woensdag weer een kans maar zullen wel weer niet net als toen in de Kuip niet over de middellijn komen

4 februari 2024 om 16:55

Van de kastje naar de muur? Continu gecombineerd? Dat valt allemaal toch wel mee, feyenoord had het moeilijk met de diepe ballen op de snelle flank spelers, maar daarna stokte het toch wel steeds. Zoveel kansen hebben ze echt niet uitgespeeld. Niet meerdere hele goede uitgespeelde kansen die 100% kansen opleveren. Vooral wat doorgebroken buitenspelers die de ballen naar het midden pompen waar weinig uit kwam, soms een afgevallen, maar slecht afstandschot, op het eind nog een keer een schot uit de kluts. Dat is niet van het kastje naar de muur sturen, dat is wat beter zijn maar erg weinig creëren.

4 februari 2024 om 16:30

Er was een wezenlijk verschil in beleving en intensiteit, maar je vond het spel goed? Jullie waren ook erg slordig aan de bal en echt grote kansen werden niet gecreëerd.

4 februari 2024 om 16:51

Vergeleken met de afgelopen maanden was vandaag het spel een enorme verbetering. Dat het nog niet top was is duidelijk. Maar zeker stukken beter

4 februari 2024 om 16:31

Haha het lag aan de scheids ja? Gewoon je kansen benutten zou ook helpen...

4 februari 2024 om 16:48

Haha ergeren aan de scheids, en het lag aan de scheids zijn 2 verschillende dingen. Niemand heeft gezegd dat het lag aan de scheidsrechter.

4 februari 2024 om 16:34

Ik heb mij lopen ergeren aan het AZ publiek en sommige spelers, die om alles zitten te janken. Kom op zeg, sommige AZ spelers maakte echt domme overtredingen, logisch dat een scheidsrechter dan fluit. En ik snap het. AZ speelt met een hoge intensiteit, wilt Feyenoord bij z'n keel grijpen, maar dat gaat gepaard met achterlijk veel overtredingen.

4 februari 2024 om 16:42

Dat is in alle stadia toch? Als de thuisploeg in een minuut of 5 evenveel vrije trappen tegen krijgt gaat het publiek morren, of het nou terecht is of niet. Verder lijkt me niks dan lof voor het AZpubliek vandaag. Luidkeels gezongen en geklapt bij de aftocht van Bijlow. Alleen gefloten toen er tijd werd gerekt, maar dat lijkt me ook niets vreemds toch?

4 februari 2024 om 16:49

Ik vond het vandaag wel overdreven hoor. Je speelt met een hoge intensiteit, maakt veel overtredingen, dan moet je ook niet janken als je een vrijetrap tegen krijgt. Simpel zat.Het is de laatste weken ook een trend om te roeptoeteren dat Feyenoord de scheidsrechter altijd mee heeft. Ook nu staat social media er weer bol van. Dan denk ik, kijk even naar je eigen ploeg. Dus daar zit ook een deel ergernis.

4 februari 2024 om 17:54

Mwah, ik zie wel vaker potten waar de thuisploeg in korte tijd veel overtredingen begaat waar de scheids terecht voor fluit. Dan hoor ik het publiek ook vrijwel altijd fluiten. Vergeet ook niet dat mensen in het stadion niet de herhalingen hebben die wij op TV hebben. Dan is het al een stuk makkelijk om te denken dat er voor niks wordt gefloten, al helemaal als het om je eigen ploeg gaat.

Verder snap ik dat dat heel irritant is, maar dat staat verder los van het gedrag van de AZsupporters. Dat zijn vaker ook supporters van de 3 grote clubs die modder naar elkaar gooien op social media.

4 februari 2024 om 16:35

Kalmalmo. Pfoeh dan wil ik niet weten naar wat voor spel jullie hebben zitten kijken onder Jansen. Vond Az, evenals Feyenoord, echt heel matig vandaag. Eerste helft nog wel wat kansen gemist (vooral Pavlidis echt dramatisch in de eindfase), maar 2e helft echt totaal tandenloos en dramatisch van beide kanten.

4 februari 2024 om 19:33

Makkelie is gewoon een slechte scheids. Voor iedereen aan Toto doet, zet altijd op AZ verlies (of gelijkspel) als Makkelie fluit. Want als hij fluit, dan is het altijd 11 VS 12.

Zeer belangrijke winst. Verder geen woorden aan vuil maken... Op naar woensdag!!

Az vergeet zichzelf te belonen en doet Feyenoord de punten cadeau.

4 februari 2024 om 16:29

Belonen? Ze hebben nauwelijks een kans weten te creëren. Sowieso vrijwel geen grote kansen deze wedstrijd, ook al had AZ meer de bal en waren ze wat sterker. Daar win je echter geen wedstrijden door zoals je weet.

4 februari 2024 om 16:34

Pavlidis kopbal, Pavlidis schot wat naast gaat, De Wit schot op doel van dichtbij. Toch 3 grote kansen die ik uit m’n hoofd kan opnoemen.

4 februari 2024 om 16:36

Dat schot van pavlidis naast was zo dom en bewijs van gebrek aan inzicht, v. Bommel liep totaal vrij voor de goal om die bal binnen te lopen.

4 februari 2024 om 16:49

Genoeg mogelijkheden gehad op een gelijkmaker hoor!

4 februari 2024 om 16:52

Maar niet gescoord dus terecht verloren.

Pfff moeizaam met pijn en moeite. 3 punten het belangrijkste maar dan is alles gezegd..

AZ, wat een papieren tijger zeg. Die mogen nog heel erg goed achterom kijken, want ook Ajax is momenteel gewoon beter of scoort in ieder geval de doelpunten wel. Ik zie AZ nog afzakken naar de 5e plaats.

4 februari 2024 om 16:28

Ze hebben toch vandaag een prima pot op de mat gelegd? Feyenoord was de 1e 5 minuten beter de overige 85 minuten was AZ de betere.

4 februari 2024 om 16:31

Mwa.. ik vond beide ploegen gewoon echt heel matig eerlijk gezegd. Az kon, vooral 2e helft, ook totaal geen vuist maken. Echt een hele matige gezapige pot gezien. Eerste helft had vooral Pavlidis wel wat scherper mogen zijn ja (voorzet op v. Bommel geven en zelf die kopbal binnenwerken).

4 februari 2024 om 16:31

En je scoort 0 keer. Papieren tijger dus. Het ziet er geregeld erg leuk uit, maar er wordt totaal geen rendement uitgehaald. Iets wat wel past bij een ploeg met zoveel jonge, onervaren spelers.

4 februari 2024 om 16:34

Dus op basis van 1 potje waar je geen doelpunt scoort is er geen rendement? De topscorer staat nog altijd in de spits he? Vandaag pech met de afronding en goed keeperswerk, maar die kansen vliegen er vanzelf wel in. Het afmaken van kansen is niet waar het probleem zit.

4 februari 2024 om 16:31

Wat een rare uitspraak, nadat ze Feyenoord ruim 75 min onder druk hebben gezet😅

4 februari 2024 om 16:32

Huh az was toch gewoon prima vandaag?

Anti voetbal loont helaas. Liever Slotbal met veel kansen over en weer ipv dit spel. Naja plek 2 is zo weer een stukje vaster.

4 februari 2024 om 16:31

Slotbal met drukzetten en snel naar voren spelen. Voelt als een eeuwigheid geleden. Alleen maar inzakken en op balbezit spelen. Krijg Dick advocaat vibes

4 februari 2024 om 16:37

Voor Slotbal heb je wel een team nodig waar (nagenoeg) alle spelers in vorm zijn.
Dat is op dit moment verre van de realiteit.
Zelfs Hartman speelde vandaag tegenvallend met een groot aantal slechte passes. Zelfde geldt voor Geertruida, Stengs en Gimenez al helemaal.
Zodra het weer een beetje gaat lopen kan dat pas weer ben ik bang.

4 februari 2024 om 17:00

Ik ook en daar ben ik niet blij mee. Tuurlijk zijn de miljoenen dat binnenkomt met 2 erg welkom maar moet dat met dit spel? Liever niet.

Knap van Feyenoord. Spelen de laatste weken niet best. Maar winst op en bij AZ toch bewerkstelligd

Slechtste wedstrijd van het seizoen van Feyenoord. Niet om aan te zien. Gelukkig wel 3 punten, maar op deze manier ga je niet van Roma winnen.

Deze wedstrijd deed echt zeer aan de ogen maar wat ben ik blij dat Feyenoord deze wedstrijd over de streep heeft getrokken! Dit zijn drie hele belangrijke punten. Voetballend was het zeer matig vandaag. Het lukte Feyenoord grotendeels niet om de bal drie keer over te spelen. Nog steeds werk aan de winkel voor Arne dus... Blijft doodzonde dat Rodríguez deze transferperiode niet is gekomen. Nieuwkoop als rechtsbuiten inbrengen, terwijl je mager voor staat en een doelpunt meer dan welkom is, is echt pure armoede. Ik had verwacht dat Minteh wel eerder in het veld zou komen om voorin wat te forceren. Giménez had het wederom lastig. Nou was de aanvoer er ook niet, maar telkens als hij de bal kreeg, sprong 'ie gelijk van zijn voet. AZ speelde leuk voetbal. Martins is wat dat betreft wel echt een verbetering. AZ speelde met hart en ziel en veel energie.

Doodzonde ook dat Bijlow weer eens geblesseerd is uitgevallen. Vooral ook erg sneu voor hem. Hopelijk valt het allemaal mee voor hem. Petje af voor Wellenreuther, hij heeft het keurig gedaan. Verdedigde goed voor zijn doel door telkens uit te komen. Lekker gekeept!

3 punten en door meer ga ik niet over zeggen

Huilen. Van opstelling tot tactiek tot uitvoer tot Bijlow.

Huilen.

4 februari 2024 om 16:31

Wellenreuther wel positief. En Hancko. Ik kreeg wel een hartaanval toen die zn schoen uitdeed.

4 februari 2024 om 18:54

Je noemt wel twee positieve punten die voortkomen uit negatieve punten. Dat Wellenreuther terug is doordat Bijlow uitvalt en dat Hancko weer onze beste man was omdat we vooral aan het verdedigen waren.

Maar goed, glas half vol dan maar.

Wat was dit slecht…… Gelukkig 3 punten en daar is ongeveer alles mee gezegd.

Ja, verloren, maar éindelijk weer voetbal van AZ. We hadden wat pech, er waren wat matige keuzes, waardoor je jezelf niet beloont, maar ik ben tevreden met het spel. Kunnen we álsjeblieft, Goes niet meer wisselen, als iedereen fit is?

4 februari 2024 om 16:33

Ben nog nooit zo blij geweest met een onterechte nederlaag. Heb in maanden niet zo kunnen genieten van het spel van AZ. En dan ook nog gewoon twee backs eraf halen voor aanvallers omdat Martens ziet dat het kan en er vervolgens niet volledig uitgecounterd worden. Wat een pot zeg. Goes inderdaad enorm sterk, als die nu niet blijft staan weet ik het ook niet meer. Vond Belic ook enorm sterk invallen, draaide de hele tijd de goede kant op en wist de ruimte te vinden. Mag wmb starten ipv Dani (of Mijnans, maar liever Dani). Stond tactisch echt als een huis vandaag, hopelijk gaan we dit veel vaker zien.

4 februari 2024 om 16:49

Moet wel zeggen dat je als AZ fan wel heel snel tevreden bent.
Ja de 1e helft was ej absoluut beter en heb je 3 redelijke kansen gecreëerd. Maar de 2e helft heb je op een schot van Clasie toch helemaal niets gedaan? Buiten het meeste balbezit hebbeb?

4 februari 2024 om 17:57

Als je de potjes van AZ in de beker, in Europa en tegen Eredivisieploegen buiten Eagles en Volendam dit seizoen terugkijkt snap je misschien wel waarom we zo enthousiast zijn. We hebben misschien niet enorm een gecreëerd, maar we speelden dan ook tegen (imo) de beste defensie van de eredivisie. Dan zijn 3 100% kansen echt een enorme vooruitgang. Als je dat dan ook nog eens combineert met dominant veldspel is er al enorm veel vooruitgang geboekt. Dat zijn namelijk allemaal dingen waar onder Jansen geen sprake van was, met zijn voetbal had je vandaag met 30% balbezit en 4 tegendoelpunten verloren.

4 februari 2024 om 18:14

Nu Yuki terug is Goes en Penetra centraal zetten en de oudjes lekker op de bank/tribune. Ook Dani nooit meer opstellen, wederom onzichtbaar vandaag, op een paar overtredingen na. Hij heeft misschien 1 keer daadwerkelijk een bal gewonnen met een sliding en verder vooral lopen zeiken op de scheids en het aanvallen doodgemaakt door gebrek aan voetballend vermogen.

Een zeer belangrijke zege voor plek 2 , met tenen krommend slecht voetbal.

Hele slechte wedstrijd, vrijwel niemand die een prima niveau aanraakt.

Giminez mag banken als ueda terug is.

3 gestolen punten, maar dat mag ook wel eens, gezien het vaak genoeg andersom is.

Matige wedstrijd om naar te kijken. Gimenez en Slot lijken het een beetje kwijt in mijn ogen. Snap de AZ wissels trouwens direct na rust ook niet, je was dominant waarom wissel je. Daarna werd de wedstrijd beetje doodgemaakt en gebeurde er niet veel meer.

4 februari 2024 om 16:34

Denk ik ook. Enige dat ik me kan voorstellen is dat hij moe was.

4 februari 2024 om 16:41

Ja snapte ik ook niks van. V. Bommel speelde een goede pot de eerste helft

Zwaar onverdiend qua spel. Maar wel niets weggeven in de 2e helft. Goed verdedigd dus. Een belangrijke was dit, dus inpakken en weer door.

Wat waren wij ongelofelijk slecht zeg. AZ erg goed in het druk zetten, maar hebben ook gewoon heel weinig grote kansen gecreëerd. Het was veel blaffen, maar weinig bijten. Toch wel eens lekker om de volle buit te pakken in zo'n slechte wedstrijd.

Gimenez is toch de nieuwe Jorgensen! Zonder dollen, ff tijd voor Ueda als ie terug is. Santi mag ff paar weken uitrusten en zijn zonden overdenken. Zerrouki en Wieffer wil ik nooiþ meer samen zien. En dan met name Zerrouki. De tandjes wat was het slecht.AZ krijgt te weinig, al creeren ze de 2e helft niet zoveel meer. Hancko, Hartman en Wieffer waren gelukkig solide verdedigend.

4 februari 2024 om 16:35

Dus toch geen Zerrouki meer opstellen?

Je zag dit voor de wedstrijd helaas al gebeuren. Nul creatief en voetballend vermogen dan krijg je een wedstrijd als deze. Gelukkig scoorden we uit een vrije trap want vanuit veldspel hadden we nooit gescoord.

4 februari 2024 om 16:38

Zerrouki is een houten klaas heeft een draaicirkel van een tractor en totaal geen handelingsnelheid. Die heeft met of zonder Wieffer geen Feyenoord niveau.

4 februari 2024 om 16:44

Wat is Feyenoord niveau joh net iets beter dan twente

4 februari 2024 om 16:47

Haha nee iig niet met Wieffer. Maar die gast moet toch iets kunnen 😅

4 februari 2024 om 17:01

Trauner niet solide? Vond ik ook weer ouderwets sterk.

Wat was het weer matig. Hoe kan het toch al zoveel weken matig zijn? Is de intensiteit op de trainingen te hoor, waardoor ze vermoeid de wedstrijden in gaan?

Mooi. Was een zware overwinning, maar met deze uitslag kan de 2e plaats bijna niet meer ontgaan. En dat zijn veel miljoenen.

Gimenez is het he le maal kwijt hahahaha. en hij zou voor 80 miljoen naar real madrid moeten. die speelt op dit moment niet eens in de basis heracles.

4 februari 2024 om 16:33

90

Hele matige pot van Feyenoord. Echter creëerde AZ de tweede helft ook te weinig. Blij met de punten en de complimenten aan AZ voor het vertoonde spel, want dat was de afgelopen weken ook erg matig

Fijne overwinning, maar wat een ongelooflijk slechte wedstrijd van een uitgeblust Feyenoord. De slechtste pot van het seizoen.

Overigens heeft AZ het overwicht ook niet uit weten te drukken in kansen. Het is dat de regels het niet toestaan om 2 keer 0 punten uit te delen.

Gimenez vindt het zo leuk in Rotterdam dat die expres zo slecht speelt om de Europese topclubs af te schrikken🤪. Man man man wat is hij hopeloos uit vorm.

En weer een wedstrijd waarbij de scheidsrechter de hoofdrol pakt.

In de 1e 10 minuten is az in alles benadeeld en komt een goal uit een onterechte vrije trap.

De knvb moet na
Go ahead-nec (beide kanten)
Fortuna-Heerenveen (Heerenveen)
En nu deze even gaan nadenken wat scheidsrechters aan het doen zijn!

4 februari 2024 om 16:32

Waar heb jij het nou weer over. Az schopte iedereen neer de 1e 10 minuten en hij floot aan beide kanten snel. Die vrijetrap die Bazoer in een baan om de Aarde schoot was ook weinig aan de hand.

4 februari 2024 om 16:34

Het begon met zerrouki op addai waar niet voor gefloten wordt.

Daarna een onterechte vrije trap waar Feyenoord uit scoort

En toen ging az schoppen.

Dat is de volgorde!

Begrijp me niet verkeerd. Dit had ook andersom kunnen zijn en dan had ik jouw reactie wel willen zien! Boeit me niet dat Feyenoord wint hoor… de scheidsrechters maken er na de winterstop een zooi van.

4 februari 2024 om 16:48

Die vrije trap kan je gewoon geven. Niet een zware overtreding, maar hij legt em neer en raakt geen bal. AZ was tot de 0-1 gewoon overal te laat. Dat met Addai was idd raar, maar 1 onterechte vrije trap, lekker boeiend.

4 februari 2024 om 17:50

Dan vind jij t in deze anders. Nogmaals denk als t andersom was….

Mbt het punt wat ik wou maken… Sparta - Zwolle is de volgende. Eerdhuijzen…

4 februari 2024 om 16:33

Ja echt verschrikkelijk die 3 onterecht afgekeurde goals van AZ, die schwalbe van Feyenoord waar zomaar ineens een penalty uit kwam en die onterechte rode kaart voor Az.

Man, wat heb jij zitten kijken dat het nou weer volledig aan de scheidsrechter ligt?

4 februari 2024 om 16:35

Viel allemaal wel mee. Overdreven reactie vol met onzin.

4 februari 2024 om 16:40

Deze enige die schuldig is aan het puntloos afsluiten van deze wedstrijd is Az! Kan me niet meer herinneren dat wij zo onder druk stonden en machteloos aan de bal waren (slechtste wedstrijd van dit seizoen) als vandaag. Dat Az dit niet uit weet te pakken is bizar te noemen.. De scheids heeft er helemaal niets mee te maken.

4 februari 2024 om 17:09

Hebben wij een andere wedstrijd gezien? AZ werd de eerste minuten kaarten bespaard en waar Feyenoord er snel uit kon met voordeel kwam Makkelie er tussen zonder enige reden. Dit tot 2 maal toe. Daarna Makkelie niet echt iets geks zien doen in voor of nadeel van een club.

Eindelijk winnen we zo’n wedstrijd is een keer. Heel slecht spelen maar het wel over de streep trekken. Verdediging wel sterk in dat opzicht. Voor AZ lullig natuurlijk, maar voetbal draait om scoren.

Eindelijk weer genoten van mijn club! Ondanks verlies, dit is waar we al jaren naar snakken. Supporters van andere clubs begrijpen het misschien niet, maar dit is ein-de-lijk weer zo lekker om te zien. Drukzetten en snel spel.

Gimenez is met van alles bezig , behalve met voetballen ! Wat een raar en sneue ventje zeg bah ! Tuurlijk dwing je op zo een manier van gedragingen geen geluk af ! Die gast loopt naast zijn schoenen, en rijd naast zijn auto !😂

Lelijk winnen telt ook!! 😅dit was een wedstrijd om snel te vergeten. (Gimenez is al weken uit vorm jammer genoeg)

Een stel leeghoofden bij AZ. Gooien met Zeefuik een extra spits erin maar blijven achterin rondspelen. Echt niet te geloven

Slechte wedstrijd van Fey, maar worden wel gewoon makkelijker 2e.

Zwaar onverdiende overwinning en ook slecht nieuws in de strijd om de tweede plaats. Jammer!

AZ had hier moeten winnen.
Goed voetbal, continue druk waardoor Feyenoord niet echt de kans kreeg om te voetballen.

Feyenoord daarentegen bizar slecht voetbal, zwak aan de bal, veel balverlies etc..

Ze mogen echt blij zijn met die vroege goal en dat ze de drie punten meenemen. Onverdiend maar broodnodig om plek 2 te waarborgen.

4 februari 2024 om 17:07

Hoezo onverdiend dan? Ik vind dat zo’n gelul. Voetbal draait om scoren! Waarom vergeten Nederlanders dat altijd?? Als je dat niet doet verlies je terecht.

4 februari 2024 om 17:59

Omdat Feyenoord geluk heeft bij die goal en Az pech heeft dat ze geen goals scoren.


Als ik jouw beredenering moet geloven dan is een penalty die je verzilverd hebt via een swalbe en daarmee de wedstrijd wint ook verdiend.

4 februari 2024 om 22:20

Dan noem je wel een uitzonderlijk geval. Hoe vaak krijg je nog een penalty na een schwalbe? Gebeurt met een VAR bijna nooit meer.

En wat is er geluk aan die goal dan? En echt veel pech heeft AZ ook niet gehad. Ze hebben goede kansen had maar scoren niet, hoezo zouden ze het dan ‘verdiend’ hebben? Ik snap niet wat altijd dat gezever is over verdiend en onverdiend. Als je meer scoort dan je tegenstander heb je het per definitie verdiend. Maar wij Nederlanders gaan altijd roepen: maar we hadden meer kansen of meer balbezit. Helaas draait voetbal daar niet om. Irriteren ik me al jaren aan. Lekker om het nu eens kwijt te kunnen hier.😆

4 februari 2024 om 22:22

Irriteer*

Pfff, lang geleden dat het zo slecht was en ook niks creëren.. In balbezit kwam niks aan!

Maar wat Trauner al zeg, je heb veel punten aan begin laten liggen waarin je zoveel beter ben dan de tegenstander. Dan voelen deze punten wel heerlijk!

Ben benieuwd of Slot de ploeg nog aan de praat krijgt, het is al weken niet om aan te gluren (voetballend)
Het is nog een lange weg om plek 2 veilig te stellen, Twente en Ajax komen eraan..

Positieve: geen tegengoals en 1e kans meteen een goal.

Negatieve: De rest van de wedstrijd met in extra negatieve hoofdrol: Zerrouki, Paixao en Gimenez.

Volgende pot miss maar eens zo proberen:

Wellenreuther
Geertruida Trauner Hancko
Nieuwkoop Hartman
Wieffer Timber
Milambo
Ueda Sauer

In een 3-5-2 opstelling meer.

Zal idd nooit gebeuren, mjaa met de huidige 4-3-3 heb je toch niets aan de buitenspelers, djs dan beter wat meer balans op het middenveld.

Maak er man van; Waardeloos Feyenoord steelt punten in Alkmaar.

Wat een slechte pot van mijn ploegie.
Zerouki heeft een draaicirkel van een Scania, daarnaast levert hij alles in.
De 3 punten niet verdient maar wel gekregen, heel gauw vergeten en door.

Az heeft teveel aan strijd gedaan en te weinig aan echt goed voetbal. Daardoor lijkt het wel wat, maar is het eigenlijk niets. Claasie zag wel waar de zwakte lag van Feyenoord. Iedere bal speelde hij perfect in het rechterblok van Feyenoord. , goed gezien
Gimenez was Super Slecht. Cijfer een 1 en deze krijgt hij nog op basis van het verleden. Eigenloijk was het een nul. Dus Feyenoord met 10 man tegen Az met elf man
Knap van Feyenoord, zwak van Az

Overigens wel gewoon 10 punten dit, zelf 3, 3 van AZ, 2 van Ajax en 2 van PSV. Het kan verkeren. Meestal slepen we het puntverlies voor de poorten van de overwinning weg dit seizoen.

Dat Feyenoord zo slecht was kwam door hoe AZ ze onder druk zette, had weinig met de vorm van Feyenoord te maken

Gunstige uitslag voor ons FCT!
Ajax en AZ op uitgelopen en ons programma ziet er gunstig uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren